Az MSZmP által felvett IMF hitelt a Fidesz új kormánya kezdené visszafizetni?
Szerintem elmegy arra az összes Gyurcsány, Csányi, stb elvtársak vagyona!
A Jobbik már bejelentette, hogy ha kormányra kerül, nem ismeri el az államadósságot. Az imperialisták nem tudnak mit tenni, mert ha bedöntik Magyarországot, akkor egész Európa bedől, nem véletlen hogy az IMF olyan "nagylelkű" volt.
Te kis bérmálkozó, a nemzetközi helyzet fokozódására való tekintettel ha a patás nem tesz keresztbe az a 300 FT már 1000 is lehetne. Nem az összeg nagysága volt akkor a lényeg tündibündi. Ég már a ridikűlöd?
Értem. Most járod ki az alsótagozat 4. osztályát, bocs nem szóltam.
Amúgy, én Gyurcsányék helyében tényleg felélnék, szétszórnék a népnek mindent, hogy semmi ne maradjon utánuk, csak puszta adósság 2010-ben
Mégpedig azért, mert láthatóan az emberek nem képesek átlátni a fideszcsürhe gátlástalan politizálásán (300 Ft.-os népszavazási átverés stb.) ok, fogadjuk el a tényt.
Akkor már inkább jöjjön a krach és Orbán Vigyor az ő nagy alkalmasságával.
Hadd lássa a jónép, hogy milyen az, amikor egy szar politikus tényleg hazudik.
Nem jól érted! A mienk! Nem pedig az övék!!! Amiért dolgoztak a szüleid, te, és amiért még a gyermeked és még az unokád is dolgozni fognak. Nem államosításra gondoltam. Ránk, MAGYAROKRA .
DSK két hete bejelentette, hogy megfelelő feltételek esetén az IMF megújítja a hitelt. Nem is számítanak rá, hogy vissza lesz vizetve - minek is? Jobb nekik egy adósrabszolga, akit az adósságával sakkban lehet tartani.
Ha akár puccsal is, de ha én kerülnék a miniszterelnöki székbe, hát az első határozatom az lenne hogy felmondanám az összes létező, hazánknak nyújtott kölcsönt. Azok visszafizetésére meg jogerős bírósági ítéletet hozatnék az elmúlt kormányzati tagok vagyonának terhére. Népszvazást kezdeményeznék az Eu-ból történő kilépésről.
Asszem volna balhé Ajrópában, meg Mockvában....:)))))