Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.30 0 0 76
Ez gonosz csúsztatás. Inkább az a jellemző hogy a vezetők jó része nem is konyít a szakmunkához, mert menedzser szakot végzett, meg technikus izét, nem a melósok közül lépett előre, hogy ismerje azt mit lehet normálisan elvárni a dolgozótól.
Előzmény: Joranne_Sutt (65)
carl solomon Creative Commons License 2008.12.30 0 0 75
Az én érvem az, hogy a már kétszer is bukott stratégiát nem meghaladni nem túl bölcs dolog, és újfent kiemelném, hogy nem a részedről, mert a te attitűdöd különösebben nem érdekel, hiszen tucatáru, hanem a fidesz részéről. Te csak azt nem akarod megérteni, hogy a választásokat nagy valószínűséggel újból én fogom eldönteni, éspedig azzal, hogy alkalomadtán mégsem fogok otthonmaradni, mint ahogyan azt tervezem, mert feldühítenek.
Ennyire szeretnél újabb négy évet végigtoporzékolni? :-)
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (74)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 74
Jó, rendben, akkor maradjunk annyiban, hogy az én érveim a gazdasági adatok, a tiéd pedig, hogy buta a fejem.
Előzmény: carl solomon (73)
carl solomon Creative Commons License 2008.12.30 0 0 73
Ja, aztán meg nézel ki esmég bután a fejedből, mint tetted azt 2002-ben majd 2006-ban. Ami a te esetedben nem különösebben érdekes, de az már kicsit elszomorítóbb, hogy a fidesz is pontosan annyira Bourbon, mint amennyire te.
Na, mindegy, a te hiteddel nekem semmi dolgom, én ateista vagyok.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (68)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 72
Az karácsonykor volt?

Miért, ez karácsonykor volt? Karácsonykor tudtommal sem a képviselők, sem a minisztériumok tisztségviselői nem dolgoztak.

És a szándék szemmel láthatóan nem mások céltalan megszívatása volt.

Aha, aha. Annak a 2160 kérdésnek mi volt a szemmel látható célja?

Másik kérdés, hogy Stumpf elvtárs nem válaszolt. Lehet, hogy a mostaniakak is ezt kellett volna tenniük.

Hát, mindenesetre ennél a képmutató hisztériázásnál kevésbé lett volna ciki.
Előzmény: voks02 (71)
voks02 Creative Commons License 2008.12.30 0 0 71
Az karácsonykor volt? És azt kérdezték, lesz-e szentképes bélyeg, vagy a közpénzek elköltésére kérdeztek rá? Nem tudom, miért lett belőle kétezer kérdés, a mennyiség valószínűleg hülyeség volt ott is, de a tartalom legalább nem. És a szándék szemmel láthatóan nem mások céltalan megszívatása volt.

Másik kérdés, hogy Stumpf elvtárs nem válaszolt. Lehet, hogy a mostaniakak is ezt kellett volna tenniük.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (69)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 70
Hogy a közszolgáknak be kell-e menniük, mennyit kell dolgozniuk és egyáltalán, az itt huszadrangú kérdés.

kurvára nem huszadrangú, hiszen a cikk is ezzel indokolta hogy milyen faszság a dolog, meg te is. e körül forog az egész. lásd még:

és teljesen felesleges munkaerő- és pénzkidobással blőd marhaságokat kérdeztek

namost, és a második számú problémám itt van. ugyanis kurvára messzire vezet, ha az államigazgatás (*) elkezd azon filózni, hogy mi felesleges és pénzkidobás. ugyanis tegyük fel hogy nem pár mihaszna semmirekellő képviselő, hanem egy magánszemély megy oda, és közérdekű adatokat kér. és monnyuk azt mondják neki, hogy ez felesleges munka, pénzkidobás, nem csináljuk meg. ma maghyarországon mint tudjuk minden relatív, és kurva egyszerű jobber - baller szemüvegen keresztül nézni a dolgokat, max ráfogják, hogy köccsög fideszes vagy fasszopó szoci, és le van rendezve a dolog.

(*) az államigazgatás - bár ma matyarországon kurvára nem így működik - egy szolgáltatás. pontosabban olyan szolgáltatások összessége, amely állami tulajdonban van. vagyis kuss van neki, az ügyfél az úr, az államigazgatás meg teszi a dolgát - elvben, más kérdés hogy a gyakorlatban itt és ma nem.
namost éppen ezért az ilyen kérdésfelvetés, hogy az az adott munka felesleges pénz vagy munkaerőpazarlással jár, nem felvethető. az a dolguk, hogy az ilyen munkákat megcsinálják, ha képviselő kéri, ha nem képviselő kéri, mert az ő dolguk az adatszolgáltatás. pont. és kurvára mindegy, hogy a fideszes semmirekellő kéri azt az mszps semmirekellővel kibaszni akarván, vagy bárki más más okból.

az egész műfelháborodásból egyébként kisüt hogy szoci fanok álszörnyűlködnek, és ezért is igazából vicces és könnyű az összes gyengécske érv lesöprése, mert nem koherens az egész fideszfikázó gondolatmenet. holott kurva egyszerűen lehetne azt mondani, hogy a fidesz faszságot csinált, mert nem baszik ki a szoci kormánytagokkal az ilyesmivel. de általánosságban az egész dologban nem látok semmi rosszat. sőt, éppen az a porbléma, hogy ha valaki nem képviselő, vagy 'fontos ember', akkor csak kurva nehezen vagy semennyire se fog tudni hozzájutni adott esetben közérdekű adatokhoz.
Előzmény: voks02 (67)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 69
Igen, a többi képviselő, a többi frakció sem kifogástalan, sőt, nagyon nem az, de ilyen szemétségre én nem emlékszem egyiktől sem.

Még most sem, hogy kheiron segített felidézni (47) az MSZP 2160 kérdését? Nem fáj néha ez a kurva nagy szemforgatás?
Előzmény: voks02 (67)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 68
hiszen a fentieket te hinni akarod

Lófaszt. Tudom. Október óta nem bocsájtunk ki államkötvényt, mert nincs rá kereslet. Egy bazi nagy IMF hitelből éljük túl a pénzügyi válság első egy-másfél évét, annak dacára, hogy ballib kormányok már ezt megelőzően is harmincötször annyi hitelt vettek fel, mint a fideszék. Ezzel együtt sikerült felboruló államháztartást, stagnáló gazdaságot és megugró inflációt produkálni. Erre ti jöttök a jajgatással, hogy szegény minisztériumi tisztségviselőknek be kell menni munkanapokon a munkahelyükre, hát miféle alternatívája a kormánynak a fidesz, hogy ilyet mer?

Te azért bízol a fideszben, mert kormányon azt tett, amit

Pontosan. a jelenlegi kormányban pedig azért nem bízok, mert kormányon azt tett, amit. Ennyire kurva egyszerű. És hiába siránkozik a Népszabadság, hogy a szegény minisztériumi dolgozóknak válaszokat kell fogalmaznia, ahelyett, hogy békésen majszolnák otthon a bejglit, én nem ezt fogom nézni, amikor legközelebb ikszelek. Hanem azt, hogy hol tartottunk 2002 tavaszán, meg hol tartunk most ...
Előzmény: carl solomon (60)
voks02 Creative Commons License 2008.12.30 0 0 67
Teljesen rossz végén fogod meg a dolgot. Itt nem a munkavállalókról van szó. Itt a képviselőkről van szó, akik visszaéltek a hatalmukkal és a jog által nekik biztosított lehetőségekkel, és teljesen felesleges munkaerő- és pénzkidobással blőd marhaságokat kérdeztek, csak hogy másokat csicskáztassanak. Ezzel az erővel azt is kérdezhették volna ezerháromszor, hogy "Hogy ityeg a fityeg?". És, persze, a válaszokért el sem mentek, az államtitkár vagy kicsoda át akarta adni, és egyetlen képviselő sem tolta oda a képét. Miért is tolta volna, hiszen nincs értelme az egésznek, ugyan miért érdekelné a válasz?

Erről van szó, erről az arroganciáról, erről az úrhatnám, senkiházi viselkedésről, erről a pofátlanságról. Hogy az ilyen képviselőket el kellene zavarni a bús francba, játszadozzanak azzal, ami egyidős velük. Igen, a többi képviselő, a többi frakció sem kifogástalan, sőt, nagyon nem az, de ilyen szemétségre én nem emlékszem egyiktől sem.

Hogy a közszolgáknak be kell-e menniük, mennyit kell dolgozniuk és egyáltalán, az itt huszadrangú kérdés.
Előzmény: Joranne_Sutt (64)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 66
no és persze - a MI PÉNZÜNKÖN!!!

Gondolom, ha a tisztelt minisztériumi hölgyek-urak a két ünnep közötti munkanapokon nem mennek be dolgozni, hanem a családjukkal pihennek, az neked kevesebbe került volna. Nyilván akkor fizetést sem kapnak.
Előzmény: Törölt nick (55)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 65
az emberek 90%-a nem alkalmas ma magyarországon arra, hogy "sajátodnak érzett munkát" végezzen. mert leszarja, elbassza, hülye hozzá. innentől kezdve ez nem működik. ennyi. az marad, hogy ezt megcsinálod, mert ezé kapod a fizetésedet, pont. nem lázadsz, nem filózol.
persze van olyan, hogy a maradék 10% egy része is ilyesmire kényszerül. mert éppen nem olyan családba született. ez már megint tipikus magyar sajátosság, sőt, olyan is van, hogy a 90%-ba tartozó paraszt főnök lesz.
Előzmény: Törölt nick (62)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 64
dehogynem értem. tipikus komcsi mentalitás. csak azt a munkát végzem, ami nekem tetszik.
Előzmény: voks02 (63)
voks02 Creative Commons License 2008.12.30 0 0 63
3) Nem ezzel indokoltam, a legkevésbé sem ezzel indokoltam. Még példát is hoztam rá, hogy minek felel meg tartalmában ez a munka. Ha nem érted, nem érted...
Előzmény: Joranne_Sutt (56)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.30 0 0 62
Na ezért a hozzáállásért tartunk ott ahol tartunk.
Ezért betegek az emberek, mert nem vesznek rész a dolgokban, csak szolga minőségben. Nemhogy igényelné, elvárná a beleszólást, csak azt tudja hogy kuss.
Pedig a sajátodnak érzett tevékenység sokkal eredményesebb.

Előzmény: Joranne_Sutt (57)
Indián Creative Commons License 2008.12.30 0 0 61
Akit érdekel, ehun vannak a kérdések: mkogy.hu
carl solomon Creative Commons License 2008.12.30 0 0 60
De ez nem fogja velem elfeledtetni, hogy a ballib kormányok a csőd szélére vitték az országot, a fideszes meg nem.
Nyilván nem fogja elfeledtetni veled ezt semmi, hiszen a fentieket te hinni akarod, az meg erős egy dolog tud lenni.
Engem viszont a jövő érdekel, jelesül, hogy ettől a rakat szerencsétlenségtől, amit ma látok a fideszben mi a bánatos lóhimbáért várhatnék szebbet és jobbat mint a szintén töketlen maszoptól. Az nálam nem érv, hogy tíz évvel ezelőtt jó viceként vitték a napi ügyeket egy már akkor is roskadozó házban, ahol ugye pont nem az ügyeket kellett volna vinni, hanem tatarozni. Te azért bízol a fideszben, mert kormányon azt tett, amit én pedig azért nem bízok bennük, mert kormányon nem tett szinte semmi olyant, amit viszont kellett volna.
És ugye ma se látni semmi olyan jelet, nem hallani olyan elképzeléseket a környékükről, ami arra utalna, hogy meg lenne bennük a szándék a tevésre. Mondom, még a szándék sem nyilvánvaló és akkor ugye a képességről szót sem ejtettünk.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (53)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 59
na ez az ami nekem rettentő mód felbassza az agyam. egyáltalán miafaszé van a rinya? be köllött menni karácsonykor dógozni? nem? akkormeg?
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (54)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 58
a nagy lófaszt, komcsi duma. dógozni kell, akkor lesz pénz. nem pedig azon gondolkodni, hogy a munka felesleges.
Előzmény: Törölt nick (52)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 57
megismétlem még egyszer: ha a munkavégzésed feltétele az, hoyg 8 órán keresztül ott esz a fene a munkahelyen, és csinálod amit mondanak, akkor kuss van és dolgozás, nem azon kell agyalni, mennyi értelme van a munkádnak. mert nem te meg a mezei alkalmazott dönti azt el, hogy mi felesleges és mi nem.
a felesleges munkavégzésre hivatkozás az alkalmazott részéről a szar meló alóli kibújás eszköze, csakhogy korántsem biztos hogy a tevékenység tényleg felesleges.
Előzmény: Törölt nick (51)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 56
nem, kurvára nem érted. :)

1) nem vagyok fideszes, sőt. de ez legyen a te bajod, az állításod mindössze azt mutatja, hogy szoci vagy szadi droid vagy.
2) az, hoyg valakiknek dolgozni kell a két ünnep között, szerintem nem gazemberség, hanem természetes.
3) az hogy fidesz mit csinál - mint ezt írtam - más lapra tartozik, de te azzal indokoltad, hogy egyes embereknek feleslegesen dógozniuk kell a két ünnep között, jaj szegények, na ez a hozzáállás faszság, akkor is ha lefideszesezel érte.
Előzmény: voks02 (49)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.30 0 0 55
"aztakurva, a két ünnep között dógozniuk kell. hogy mik vannak."

Céltalanul - értelmetlenül....
Mert a képviselő nccsosuraknak kicsit szórakozni támadt úri kedvük...olyan dzsentrisen, magyarosan...
no és persze - a MI PÉNZÜNKÖN!!!
Előzmény: Joranne_Sutt (6)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 54
Nem tudom, a magánszférában nem torlódnak, ott vannak köztük a munkanapok. Úgyhogy a cikk azon jajongásával, hogy a szegény köztisztviselők a két ünnep között nem a családjukkal pihennek, nemigen lehet mit kezdeni. Mi a péklapátért pihenne az én adómból fizetett köztisztviselő munkanapokon a családjával?
Előzmény: méregkeverő (50)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2008.12.30 0 0 53
Biztos, hogy annyira jó alternatívája ez a fidesz a mostani kormánynak?

Azt gondolom, hogy erre a kérdésre nem a tárgyalt eset adja meg a választ, hanem a két garnitúra kormányzati eredményeinek összehasonlítása. Szerintem ez a kérdezősködés egy nagy marhaság, színvonaltalan kötözködés. De ez nem fogja velem elfeledtetni, hogy a ballib kormányok a csőd szélére vitték az országot, a fideszes meg nem. Akkor se, ha Ónody-Molnár Dóra, meg a teljes ballib médiagépezet izzó zsilettpengéket szarik erőlködésében, hogy erre rávegyen.
Előzmény: carl solomon (38)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.30 0 0 52
Ettül depressziós mindenki. Nem elég hogy kicsi a pénz, még feleslegesen töltik sokan az idejüket, nyüvik az életüket, mert a kukának dolgoznak.

Amúgy a papír nem ócsó dolog, pocsékolása bűn.
Előzmény: Joranne_Sutt (48)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.30 0 0 51
A felesleges munkavégzés az szívatás.
A jól végzett munka eredménye önmagában örömet okoz.
Sokkal jobb akkor termelni a dinnyét amikor mindenki várja, és sorban állnak érte, mint amikor ott aszalodik hegyekben és senkinek sem kell.
Előzmény: Joranne_Sutt (46)
méregkeverő Creative Commons License 2008.12.30 0 0 50
Milyen ünnepek is torlódtak akkor?
Előzmény: kheiron (47)
voks02 Creative Commons License 2008.12.30 0 0 49
Oké, értem, számodra nincs a gazemberségnek olyan foka, amelytől kicsordulna a pohár, ha a kedvenc pártod követi el. Én nem így vagyok a dologgal, de hát nem vagyunk egyformák.
Előzmény: Joranne_Sutt (48)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.12.30 0 0 48
megismétlem: ameddig valakit azért fizetnek, hogy napi 8 órában ott legyen a munkahelyén (márpedig a közszolgát ezért fizetik, nem a teljesítményéért), addig nem kérdés, mit dolgozik. azt dolgozik, amit mondanak neki, pont. ez nem szivatás, ez az élet rendje.
Előzmény: voks02 (43)
kheiron Creative Commons License 2008.12.30 0 0 47
Segítek neki:

http://index.hu/politika/belfold/keller0524/

Az MSZP-sek szorgosabbak voltak, mert 2160 kérdést írtak, ebből is látszik, hogy még ellenzéknek is jobbak, mint a fidesz. :-))))
Előzmény: Törölt nick (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!