Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2008.12.19 0 0 569
Még újabb gárdás balhé....

A Gójok és a hanukások együtt tették taccsra Toroczkaiékat
Nem a Hősök terén, hanem a Műcsarnok előtti területen tartják meg a vasárnapi Hanuka rendezvényt – dőlt el csütörtök délelőtt. A Gój Motorosok Egyesülete és a szervezők majd két napig egyeztettek a mindkét félnek elfogadható kompromisszumos megoldásról.

.........

– A megállapodás után még a Vér és Becsület szervezet is megértette, hogy közös érdekünk a nyugalom és le is mondta demonstrációját – folytatta Mészáros Imre. – Többmilliót spóroltunk az államnak, hogy nem kellett annyi rendezvényt biztosítani és nem kellett balhétól tartani. De a Gárda beleköpött sok ember levesébe azzal, hogy csak szervezett egy tüntetést a Felvonulási térre ugyanabban az időben. Megígértem, mindent megteszünk azért, hogy méltóságteljesen meg tudják rendezni az ünnepségüket a zsidó fiatalok, akik remélhetőleg tanultak az esetből, és jövőre jobb helyszínt találnak, például a

Margitszigeten, vagy a Citadella környékén. Ezt a békés szándékot húzhatja keresztül a Magyar Gárda Mozgalom meghirdetett rendezvénye. Az biztos, hogy közülünk néhányan ott lesznek a fáklyagyújtók között, s reméljük nem lesz gond. Ha támadják őket, akkor mi a „barikádon” kiállunk mellettük, és velük leszünk. Ők meggyőztek arról, hogy nem állt szándékukban bárki is provokálni, most viszont őket akarják provokálni.
....

http://www.168ora.hu/cikk.php?cikk=28357

Álmos user Creative Commons License 2008.12.19 0 0 568
Nem gyó, mert sokba kerül. Csak pár ezres van... Lássuk csak. Nem túl neves fitness edző esetleg?
Előzmény: Álmos user (567)
Álmos user Creative Commons License 2008.12.19 0 0 567
Semmiképpen sem. Sztem akkor valami gyorsléptű quad, vagy ilyesmi. De tényleg legyen gyors....
Előzmény: Nagylexikon (565)
toloba Creative Commons License 2008.12.19 0 0 566
Valóban...nem volt pontos a fogalmazásom....
Előzmény: Nagylexikon (563)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 565
pici vagyok és gömbölyded. akkor megérdemlem ha agyonvernek?
Előzmény: Álmos user (561)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 564
De, pont annyiba kerül az ami nálam van ilyenkor, egy bokszer és egy pillangó. Lőfegyvert nem is tartanék, igazi önvédelemre nem jó.
Előzmény: voks02 (557)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 563
A szöveg úgy szólt, hogy látták bedobni, ott nem találták, de egy vipera volt nála.
Szövegkörnyezet alapján eredetileg lőfegyvert kerestek,.
Előzmény: toloba (556)
Álmos user Creative Commons License 2008.12.19 0 0 561
Dehogynem. Jó és kényelmes futócipő oszt jónapot.
voks02 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 560
Körülnéztem a neten, igazán jó minőség 20-25, jó minőség 6-10, kínai gagyi 2-3 ezer. De csak úgy Guglival találtam, nem vállalok garanciát az árakért... :-)
Előzmény: zsele5 (559)
zsele5 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 559
Szerinted egy teleszkópos vasrúd miért kerülne többe 2 rugónál?

Egyébként sokkal jobb egy méteres stíl lánc erősen rögzítve egy kis fanyélen.
Akit az megcsíp, az nagyon visít, csak kár, hogy határeset a nyóc napnál.
zsele5 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 558
>>Szépen eljutottál az I.-II. rendű állampolgár definiálásáig.

Ez az a helyzet, amikor a II.osztályú állampolgár előtt ott a lehetőség, hogy tanulásvággyal elsőrendű legyen pillanatok alatt. Természetesen jogában áll kétosztályosnak maradnia, megelégedni azzal, hogy elsőben a balodali X felrajzolását, másikban a jobboldali X felrajzolását tanulta meg. Engem nem érdekel, liberális vagyok, jogában áll hülyének maradnia.

A négy cigány a létező legostobább választ adta a helyzetre, hadd röhögjek már rajtuk, hogy száz között sem akadt egy, aki a fejéhez kapott volna, még vajdát is kellett hozzájuk hívni.

Bámulatosan ostoba népség, iszonyat könnyen lehet manipulálni őket.

Mit szólsz Kolompár Orbán minapi kijelentéséhez?
(Aki a roma út elé fekszik, azon át kell gázolni.)

Ha már ez a kontraszelektált díszpinty is ekkora baromarc, mit vársz Te a többitől?

Előzmény: ooloo (523)
voks02 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 557
Sosem vettem viperát, de gyanítom, az sem párezres tétel. Pár ezresből nem tudod jól megvédeni magad eszközzel, ez van.
Előzmény: Nagylexikon (552)
toloba Creative Commons License 2008.12.19 0 0 556
Azt nem olvastad, de azt igen, hogy fegyvert láttak nála....a vipera is fegyver....
Előzmény: Törölt nick (525)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 553
"A Gárda csak egy tünet..."

he azt kormányszinten is elismernék akkor meglenne az első lépés a megoldás felé.

De ezt se ismerik el .
Előzmény: ooloo (549)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 552
Bocs, nekem a 70 ezer az nálam zsebpénz. párezer forintos tételben szeretnék gondolkodni.

Azonkívül a gázpisztolyt se tudod úgy hordani, hogy előkapod és lősz, illetve csakúgy mint a rendes pisztoly esetén van rá esélyed, hogy gyakorlat híján magadat sebesíted meg vele.

Az elfogadható önvédelmi kategória az amivel egy este hazatérő háziasszony is meg tudja magát védeni 1-2 támadótól.
Előzmény: voks02 (548)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 549

érik ez már a rendszerváltás; a sok képzetlen munkaerőt felszívó nagyüzemek (bányászat, kohászat, textilipar, paneles építkezés stb.) ellehetetlenülése, a munkásszállások tömegének a bezárása, a "feketevonatok" eltűnése óta. Igazi, nagy átfogó megoldást egyetlen kormány sem talált. A Gárda csak egy tünet... :(

Előzmény: Törölt nick (547)
voks02 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 548
Ott van a gázpisztoly, azzal lehet olyan töltényt kilőni, amelyik meglehetősen jó. Amennyire tudom, a minimálbér környékén egész jókat lehet kapni már.
Előzmény: Nagylexikon (541)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 545
Akkor talán ott kéne kezdeni, hogy
a) mi a francnak jött létre a gárda
B) mi a fene ez a viszonylag nagy támogatottság, egyetértő bólogatás.

És nem ilyen műbalhékat generálni: hogy némán a gárda hergeli a cigányokat ott masíroznak.. mind az egy darab aki épp hazafelé ment.

Addig amig kimegy ( mert muszáj) a fél örs mert a cigányok valamit hallani véltek este, dae figyelmen kívül hagyják a bejelentéseket, molesztálásról, bántalmazásról, rendszeres lopásokról stb addig mit vársz?

És ne gyeree "de a nem mindencigánybűnöző miért vagy náci" szöveggel mert elküldelek a francba. ha gondolod macsek topikjában olvass vissza, ott a részletes véleményem.
Előzmény: ooloo (544)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 544
Nem, nem mi versengünk. Hazánknak kellene elkerülnie egy polgárháborút. :(
Előzmény: Nagylexikon (542)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 543

Többször leírtam már, és meggyőződésem: amíg a politikai pártok felül nem emelkednek kisded napi érdekeiken és ki nem kapcsolják az egymás elleni érvkészletükből a cigánykártyát ... szvsz nincsen megoldás.

Ha előkerül valaki, aki erre képes ... akkor is iszonyúan sokba fog kerülni.

Előzmény: Törölt nick (537)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 542
versengünk? Ha nem nincs miben győzni. egyesek megpróbálják úgy beállítani, mintha a gárda provokált volna, ez meg nem így történt. Ennyi.
Előzmény: ooloo (540)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 541
Eddig még nem kaptam választ senkitől aki jajdenagyon elitéli a viperát zsebben hordó embert, hogy mi az az önvédelmi fegyver, ami:
-legális
-bárki által beszerezhető
- bárki által megfizethető
-könnyen használható vészhelyzetben is

Kaptam ugyan egy hülye választ, hogy a maroklőfegyver legális és engedélyeztető, de árkot röhögtem köré.

A borsspray nem jó, ha ellenszél van nem tudom használni.
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 540

Te győzni akarsz, én pedig fütyülök rá... :)

Ha rózsaszín tüllruha lett volna a figurán, akkor is összegyűlhetett volna száz cigány röhögni...

...csak akkor nem hívnak rendőrt és az nem viszi el a delikvenst.

A hír szerint nem bántották, a többiért pedig várjuk meg a részletesebb tájékoztatást.

Lesz... :o)

Előzmény: Nagylexikon (536)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 538
Lényegtelen. ooloo azt hozta fel indoknak, hogy a gárdának egyenruhája van a cigányoknak bőrszinük.
Vagy szerinted innentől aki fekete nadrágban+ kabátban van azrról lehet feltételezni, hogy gárdista, és szabad megtámadni, agyonverni?
Előzmény: Törölt nick (528)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 537
Egyet értünk: A MG nem megoldás.

Most jön a neheze: Valakinek rendet kéne csinálni, mielőtt elfogy az összes fa az erdőből, az összes tyúk az udvarból, az összes nagymama a szülői házból.

Ennyi. Az a sok dühös ember lehiggadna, és pecázni járna masírozás helyett.
Előzmény: ooloo (532)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 536
Jelen esetben a hazafelé tartó egyszem gárdistába kötött bele 4 cigány. A cikk szerint kb 100 cigány gyűlt össze, de nem említik, hogy a gárda is összegyűlt volna.
Ebben az esetben hol a gárda provokációja, mert olyat én nem látok csak a cigányokét. Visszanyalt a fagyi.
Előzmény: ooloo (532)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 534
Azt mondom, hogy Te ezt akarod tőlem hallani. Ezen a figurán egy ismert szellemiségű (és igen kevéssé cigánybarát) szervezet egyenruhája volt.
Előzmény: Nagylexikon (530)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 532
A topiknyitó hír szerint a rendőrséget értesítő bejelentő fegyvert is látott a gárdistánál, de az (bár többen is keresték) nem került elő. Miután itt egy példáról volt szó, talán ez nem akkora csúsztatás. Az alaphelyzet mindenképpen az, hogy a MG erőt demonstrálva kívánja a cigánykérdést valamilyen - neki szimpatikus - mederbe terelni, a romák pedig úgy tűnik, egyre kevésbé vállalják fel a terelhető birka szerepét. Ez hosszú távon csak rossz, vagy rosszabb megoldásokhoz vezethet.
Előzmény: Törölt nick (525)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 530
Azt mondod, ha én megyek haza pft-ről este, mondjuk fekete mellényben, akkor a házam elött tök joggal vernek agyon a cigányok?
Előzmény: ooloo (477)
Nagylexikon Creative Commons License 2008.12.19 0 0 527
Gárdista volt, illetve volt gárdista volt ideiglenesen, vagy valami hasonló. És?
Ott lakott, ment haza. A rendőröket viszont az eredeti cik szerint úgy riasztották, hogy gárdis_ták_ masíroznak. Meg látni véltek (lő)fegyvvert is nála.

Holott csak arról volt szó, hogy egy helybeli ment haza akiről tudták, hogy gárdista.

Milyen volna már, ha tfh lakik egy 5 tagú roma család a házban, én meg felhisztizem a rendőröket, hogy láttam bemenni 5 cigányt az xy házba.
Előzmény: ooloo (515)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!