A Gójok és a hanukások együtt tették taccsra Toroczkaiékat Nem a Hősök terén, hanem a Műcsarnok előtti területen tartják meg a vasárnapi Hanuka rendezvényt dőlt el csütörtök délelőtt. A Gój Motorosok Egyesülete és a szervezők majd két napig egyeztettek a mindkét félnek elfogadható kompromisszumos megoldásról.
.........
A megállapodás után még a Vér és Becsület szervezet is megértette, hogy közös érdekünk a nyugalom és le is mondta demonstrációját folytatta Mészáros Imre. Többmilliót spóroltunk az államnak, hogy nem kellett annyi rendezvényt biztosítani és nem kellett balhétól tartani. De a Gárda beleköpött sok ember levesébe azzal, hogy csak szervezett egy tüntetést a Felvonulási térre ugyanabban az időben. Megígértem, mindent megteszünk azért, hogy méltóságteljesen meg tudják rendezni az ünnepségüket a zsidó fiatalok, akik remélhetőleg tanultak az esetből, és jövőre jobb helyszínt találnak, például a
Margitszigeten, vagy a Citadella környékén. Ezt a békés szándékot húzhatja keresztül a Magyar Gárda Mozgalom meghirdetett rendezvénye. Az biztos, hogy közülünk néhányan ott lesznek a fáklyagyújtók között, s reméljük nem lesz gond. Ha támadják őket, akkor mi a barikádon kiállunk mellettük, és velük leszünk. Ők meggyőztek arról, hogy nem állt szándékukban bárki is provokálni, most viszont őket akarják provokálni. ....
Körülnéztem a neten, igazán jó minőség 20-25, jó minőség 6-10, kínai gagyi 2-3 ezer. De csak úgy Guglival találtam, nem vállalok garanciát az árakért... :-)
Szerinted egy teleszkópos vasrúd miért kerülne többe 2 rugónál?
Egyébként sokkal jobb egy méteres stíl lánc erősen rögzítve egy kis fanyélen. Akit az megcsíp, az nagyon visít, csak kár, hogy határeset a nyóc napnál.
>>Szépen eljutottál az I.-II. rendű állampolgár definiálásáig.
Ez az a helyzet, amikor a II.osztályú állampolgár előtt ott a lehetőség, hogy tanulásvággyal elsőrendű legyen pillanatok alatt. Természetesen jogában áll kétosztályosnak maradnia, megelégedni azzal, hogy elsőben a balodali X felrajzolását, másikban a jobboldali X felrajzolását tanulta meg. Engem nem érdekel, liberális vagyok, jogában áll hülyének maradnia.
A négy cigány a létező legostobább választ adta a helyzetre, hadd röhögjek már rajtuk, hogy száz között sem akadt egy, aki a fejéhez kapott volna, még vajdát is kellett hozzájuk hívni.
Bámulatosan ostoba népség, iszonyat könnyen lehet manipulálni őket.
Mit szólsz Kolompár Orbán minapi kijelentéséhez? (Aki a roma út elé fekszik, azon át kell gázolni.)
Ha már ez a kontraszelektált díszpinty is ekkora baromarc, mit vársz Te a többitől?
Bocs, nekem a 70 ezer az nálam zsebpénz. párezer forintos tételben szeretnék gondolkodni.
Azonkívül a gázpisztolyt se tudod úgy hordani, hogy előkapod és lősz, illetve csakúgy mint a rendes pisztoly esetén van rá esélyed, hogy gyakorlat híján magadat sebesíted meg vele.
Az elfogadható önvédelmi kategória az amivel egy este hazatérő háziasszony is meg tudja magát védeni 1-2 támadótól.
érik ez már a rendszerváltás; a sok képzetlen munkaerőt felszívó nagyüzemek (bányászat, kohászat, textilipar, paneles építkezés stb.) ellehetetlenülése, a munkásszállások tömegének a bezárása, a "feketevonatok" eltűnése óta. Igazi, nagy átfogó megoldást egyetlen kormány sem talált. A Gárda csak egy tünet... :(
Ott van a gázpisztoly, azzal lehet olyan töltényt kilőni, amelyik meglehetősen jó. Amennyire tudom, a minimálbér környékén egész jókat lehet kapni már.
Akkor talán ott kéne kezdeni, hogy a) mi a francnak jött létre a gárda B) mi a fene ez a viszonylag nagy támogatottság, egyetértő bólogatás.
És nem ilyen műbalhékat generálni: hogy némán a gárda hergeli a cigányokat ott masíroznak.. mind az egy darab aki épp hazafelé ment.
Addig amig kimegy ( mert muszáj) a fél örs mert a cigányok valamit hallani véltek este, dae figyelmen kívül hagyják a bejelentéseket, molesztálásról, bántalmazásról, rendszeres lopásokról stb addig mit vársz?
És ne gyeree "de a nem mindencigánybűnöző miért vagy náci" szöveggel mert elküldelek a francba. ha gondolod macsek topikjában olvass vissza, ott a részletes véleményem.
Többször leírtam már, és meggyőződésem: amíg a politikai pártok felül nem emelkednek kisded napi érdekeiken és ki nem kapcsolják az egymás elleni érvkészletükből a cigánykártyát ... szvsz nincsen megoldás.
Ha előkerül valaki, aki erre képes ... akkor is iszonyúan sokba fog kerülni.
Eddig még nem kaptam választ senkitől aki jajdenagyon elitéli a viperát zsebben hordó embert, hogy mi az az önvédelmi fegyver, ami: -legális -bárki által beszerezhető - bárki által megfizethető -könnyen használható vészhelyzetben is
Kaptam ugyan egy hülye választ, hogy a maroklőfegyver legális és engedélyeztető, de árkot röhögtem köré.
A borsspray nem jó, ha ellenszél van nem tudom használni.
Lényegtelen. ooloo azt hozta fel indoknak, hogy a gárdának egyenruhája van a cigányoknak bőrszinük. Vagy szerinted innentől aki fekete nadrágban+ kabátban van azrról lehet feltételezni, hogy gárdista, és szabad megtámadni, agyonverni?
Most jön a neheze: Valakinek rendet kéne csinálni, mielőtt elfogy az összes fa az erdőből, az összes tyúk az udvarból, az összes nagymama a szülői házból.
Ennyi. Az a sok dühös ember lehiggadna, és pecázni járna masírozás helyett.
Jelen esetben a hazafelé tartó egyszem gárdistába kötött bele 4 cigány. A cikk szerint kb 100 cigány gyűlt össze, de nem említik, hogy a gárda is összegyűlt volna. Ebben az esetben hol a gárda provokációja, mert olyat én nem látok csak a cigányokét. Visszanyalt a fagyi.
A topiknyitó hír szerint a rendőrséget értesítő bejelentő fegyvert is látott a gárdistánál, de az (bár többen is keresték) nem került elő. Miután itt egy példáról volt szó, talán ez nem akkora csúsztatás. Az alaphelyzet mindenképpen az, hogy a MG erőt demonstrálva kívánja a cigánykérdést valamilyen - neki szimpatikus - mederbe terelni, a romák pedig úgy tűnik, egyre kevésbé vállalják fel a terelhető birka szerepét. Ez hosszú távon csak rossz, vagy rosszabb megoldásokhoz vezethet.
Gárdista volt, illetve volt gárdista volt ideiglenesen, vagy valami hasonló. És? Ott lakott, ment haza. A rendőröket viszont az eredeti cik szerint úgy riasztották, hogy gárdis_ták_ masíroznak. Meg látni véltek (lő)fegyvvert is nála.
Holott csak arról volt szó, hogy egy helybeli ment haza akiről tudták, hogy gárdista.
Milyen volna már, ha tfh lakik egy 5 tagú roma család a házban, én meg felhisztizem a rendőröket, hogy láttam bemenni 5 cigányt az xy házba.