A kérdés az volt, hogy mit ünneplünk karácsonykor. Én eddig úgy tudtam, hogy annak zsidó gizda csávónak a születését, jászol, satöbbi. Lemaradtam volna valamiről?
Az irigységről szól és a töketlenségről. No meg a kognitív disszonanciáról. Az irigyek és a töketlenek nem hajlandóak belátni, hogy a nyomoruk miatt leginkább ők a felelősek, mert akkor változtatniuk kéne, tenniük valamit, de hát töketlenek, így inkább keresnek egy kellően általános és kellően megfoghatatlan okot, melyre hivatkozva mintegy felmentik saját magukat, kéremszépen, itt zsidó szupremáció van, nincs mit tenni. Húznak hát egy jót a tablettásból, megigazítják a lyukacsos izompólót, majd idezsidóznak egy édeset és közben érzik magukat valakinek. Végső soron jó ez, addig se a zasszonyt, a gyereket, vagy a kutyát verik.
Amúgy magam részéről maradok a beiglinél, így karácsony környékén. Kezd túldimenzionáltá válni a zsidó kultúrkör és népszokás. Ez itt még MAGYARORSZÁG!
Ööö, a karácsony az, amikor annak a zsidónak a születését ünnepeljük?
Nem vagyok én vámpír, hogy több ezer évig éljek. Vannak, akik szerint morváktól csellel szerezték meg a hunok a területet. (Paci) Mások szerint mi magyarok itt őszhonosak vagyunk, ez a magyar őshaza, s keleten csak turistáskodni jártunk. Megint mások szerint meg sem hunokhoz, sem avarokhoz, sem magyarokhoz nincs közünk. Ezen jól el lehet acsarkodni. Nem baj. Legalább addig sem zsidóznak.
Ez harmatgyenge riposzt volt, egy lóhereszopótól többet várnék. De tényleg, a ló testiculusát szopogattad, vagy a lóhere (trifolium repens) nevű növényt? Tök izgi.