Lehet, hogy keverek valamit, de volt egy - a munkavállalók érdekeit szolgáló -eredetileg fidesz javaslat, amelyet az illetékes bizottság megtárgyalt, megalkotta a megfelelő tv-javaslatot, és szavazásra került mint bármely más tv-javaslat. És úgy tudom, hogy ezt Orbán, Pokorni és még valaki, talán Áder? is megszavazta, mivel ez eredetileg az ő javaslatuk volt. Nagy marhaság lett volna, ha ezzel nem értettek volna egyet, és a ciki pont az a többi agyatlan fidesz-frakciótag volt, aki viszont - mivel a kormány előterjesztésében volt - gondolkodás nélkül szavazott ellene.
Amennyiben mégsem erről a témáról lenne szó, akkor nem szóltam semmit. Ja, és igazán nem lehet engem orbán-fansággal vádolni...csak épp rohadtul utálom az ő kettős mércéjüket, ezért én óvakodom alkalmazni.
Jajj, szegények...és most még az MDF is megest pickájja őket:
"Meglepő, hogy Orbán nem tudja megkülönböztetni a gombokat"
2008-12-10 16:44:09
A Magyar Demokrata Fórum szerint már-már komikus a Fidesz magyarázkodása, ahogyan a sokadik "véletlen téves szavazást" igyekszik eltussolni – írja a párt közleményében.
Az MDF szerint először az adótörvényeknél szavazott „véletlenül” igennel több fideszes képviselő, majd legutóbb a szociális törvény ment át az Országgyűlésen, többek között Orbán Viktor „véletlen” igen szavazata miatt.
Az MDF arra kéri a Fideszt, legalább akkor ne szemtelenkedjen, amikor öt képviselője, köztük a párt elnökének „véletlen” igen-szavazatai segítik többséghez a kormánypárti módosító csomagot az Országgyűlésben.
Mint írják, meglepő, hogy Orbán Viktor és a Fidesz számos prominense közel húsz év parlamenti politizálás után nem tudja megkülönböztetni az „igen” és a „nem” gombot egy ilyen fontos szavazás során, ráadásul ez a „baleset” rendszeresen megesik a frakcióval – miközben folyamatosan másokra mutogatnak, „vakondokozásra” is képesek.
A közlemény kiemeli, hogy az MDF előre kijelentette, támogatják az adótörvényeket, amennyiben a képviselőknek is adózniuk kell költségtérítésük után, illetve ha az Országgyűlés közel fél évtized után végre eltörli a haláladót. Felteszik a kérdést: a Fidesz milyen megegyezés miatt támogatta a kisebbségi kormányt? Hiszen sorozatos „véletlen” szavazataival egyetlen esetben sem tudott eredményt felmutatni. VGO http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=252358
ehehehe...Orbánod bő egy hete acsarkodott, hogy kik lettek megvéve kilóra, meg, hát, a fideszben is vannak megélhetési politikusok, meg árulók...tudod, a költségvetési szavazás után tette ezt...most meg az a kérdés, ő melyik kategória? Gondókoggy! Konstruktív nem lehet, azt mán tennap Cser-Palkoviccsal tagatták....
Kb. a hozzászólók felét ismerem személyesen. Olyan eszeveszettül nagy balost nem láttam közöttük, pedig van itt a fórumon olyan is. Nekem már beigérte, hogy (egy "jobbos" álláspontom miatt) leköp ... azután söröztünk együtt egy jót. Nem élet-halál küzdelem a fórumozás, csak játék. Én még Wic nicktársunkat is a barátomnak tekintem.
toloba a barátom, őt tehát semmiképpen nem bántjuk. Ráadásul ő a Pártok Egyesített Fórumbefolyásolási Főosztályának a vezetője (tudod: Köztársaság tér), tehát ő csak a dolgát végzi. Egyszerű kisember. Wic-et ajánlanám, ő nagyobb... :)