A balliberális tábor újra tanubizonyságot tett beteges önazonosság-tudatáról. Most éppen Megyesi Gusztáv dicsekedett el arról, hogy ő bizony letagadja magyar voltát külföldön, mert szégyenli azt.
Tudod mit ? Ne kend a népszavazás csúfos nemzetmegölö eredményét a jobbosokra, hanem lásd, hogy az a vásári kupec aki a ti orbánotok, nem volt képes igenre buzditani saját pártját és evvel elárulta a nemzetet. Fletot nem lehet nemzetárulonak minösiteni, mert ö nem magyar hanem egy nemzettelen féreg amit régebben csmagyországon kommunista internacinalistanak most meg kapitalista globalizációsnak neveznek, de lényegében mindkettö ugyanaz mert egyiknek se érdeke, hogy legyen magyarország.
Hát, wazze, ha (00rbán) kétmillió szavazója elment volna szavazni, simán eredményes lett volna a népszavazás, pláne, hogy Szili és bandája is átszavazott.
De nem mentetek el, most meg itt rinyáltok, wazze.
A ballib szólította fel a szavazóit a "nem"-re, élén Gyurcsánnyal! Hogy te az egészet a jobboldalra tolod, az a te magánügyed. A ballib szembeköpte saját hazáját és a külföldön élő magyarjait.
Ez a valóság, te mesélhetsz is marhaságokat, a tények a et hülye dumádnak az ellenkezőjét igazolják.!
A 12 magyar Nobel-díjasra való állandó hivatkozást tartom butaságnak. Van a hivatalos lista, amiben nincs 12 magyar Nobel-díjas, ahogy geszthi listájából kiderül. A világ ezt tudja, ezt látja.
Ha azt mondanánk, hogy van 12 magyar származású Nobel-díjas, az már jobban fedné a valóságot, bár az általad felsoroltakon kívül nem tudom, a többiek minek tartották magukat. Magyarnak-e, zsidónak, vagy másnak - nem tudom.
Nekem erősen németes hangzású a nevem, de ha bárki német kijelentené, hogy német vagyok, határozottan haragudnék rá :)
Lénárt:A Nobel-díjas tudós 1862. június 7-én Pozsonyban született. Ugyanitt jár iskolába, a magyar nyelvű főreál iskolában tanul. A tehetséges és szorgalmas diákra csakhamar felfigyeltek a tanárok
Az a népszavazás nem a balliben bukott meg, mert a jobboldal egyedül is volt olyan erős, hogy ha mind elment volna véreire szavazni, akkor simán győznek az igenek.
De - ki tudja, miért - a jobboldal nem ment el elegendő számban szavazni azokra, akikért állítólag szíve fennen dobogott.
És hogy ezt a szégyent valamivel lemossátok magatokról, állandóan a ballibet vádoljátok a KÁP szavazás kudarcáért. Csakhogy számos ballib ismerősöm igennel szavazott dec. 5-én, tehát így nézve még nagyobb szégyen a jobboldalra a végeredmény.
Tudod, olyan volt ez, mint a magyar nemesség híres felajánlása Mária Terézia idején: vitam et sanguinem. Ja, hogy zab is kéne? Hát aztat nem adunk.
Lénárd Fülöp (Pozsony, 1862. VII. 7. - Messelhausen, 1947. V. 20.) Pozsonyban jár gimnáziumba. .......Rövid ideig Eötvös Loránd tanársegédje volt, ezt követôen haláláig Németországban élt. A Magyar Tudományos Akadémia 1897-ben választotta levelezô tagjává, ekkor még biztosan magyar állampolgár volt. 1901 és 1905 között minden évben javasolták a díjra, melyet 1905-ben ítélték oda a katódsugárzással kapcsolatos munkáiért. 1907-ben az Akadémia tiszteleti tagjává választotta. Köszönôlevelét "hazafias üdvözlettel" fejezi be, de ekkor már valószínûleg nem magyar állampolgár. Lénárd a századforduló és a századelô kétségkívül egyik legjelentôsebb fizikusa. Sajnálatos, hogy a század második évtizedétôl kezdôdôen egyre erôsebben torzultak nézetei, és Starkkal, egy másik német Nobel-díjas fizikussal késôbb a náci ideológia támaszai lettek.
Akkor most mesélj pupi, ki is üldözte el Láénártot és miért ??
(már dereng... majd vki kiigazít, ha pontatlan lennék):
a Nobel-díjas fizikus Lederman texasba utazott, a nagy SSC hadronütköztető tervezett színhelyére, a számára is kimondhatatlan nevű Waxahachie-be. A kisváros gyorséttermében rendelésnél megkérdezte a pincérnőt: "hogy mondják ezt a helyet, ahol vagyok?" A pincérnő a fizikus szemébe nézett, és lassan, tagoltan válaszolt: "ez_egy_Mc-Do-nald's..."
Azt különösen szeretem, amikor Lénárd Fülöpöt és Elie Wieselt a magyar Nobel-díjasok közé sorolják.
Lénárd németebb volt a németeknél, Wiesel pedig köszöni szépen, de nem kér a magyarságból, köszönhetően a szülei ellen a magyar közigazgatás által elkövetett bizonyos halálos cselekedeteknek.
Sajnos, nagyon sajnos az az igazság, hogy a felsorolt tudósok vagy azért mentek külföldre, mert - érthetően - Magyarország nem rendelkezett azokkal a tudományos infrastruktúrákkal, amik komoly kutatói tevékenységhez szükségesek, vagy mert származásuk miatt komoly esélyük volt, hogy kutatói munka helyett mennek a kéménybe.
Na errő jut eszembe. Részeg ember tanácstalanul kóvályog a Rákóczi úton, majd megkérdezi a szembejövőt. - Nem mondaná meg, hogy hol vagyok? - Hol, hol? Hát a Rákóczi út 25 elött. - A picába a részletekkel. Melyik városban?