"1. Beidézték-e már tanúnak Szilvássy-t, aki Zuschlag szerint későn szólt, hogy lehallgatják őket."
Szerintem egy hétig neki kell fizetnie a nagyfröccsöt a Feri (akiről nem tudjuk, hogy kicsoda) helyett is.
"lehet kiegészíteni a kérdéseket.... :o)"
Első kérdésemet ahhoz a fiatal balodalihoz intézném, akinek kampányát közpénzből egyébként is magától értetődően támogatni kellett volna, ha nem volna olyan kárhozott a rendszer, hogy csak ilyen - bármilyen nemes ügyért is bevetett - rosszallott módszer segítségével lehetett volna. Tehát: Csiha elvtársnőtől kérdezném, hogy most ezt így hogy - ha már más úgysem kérdezi.
Hát ha úgy érted a felelősségünket, hogy miért az elkuróknak szavaztunk bizalmat, akkor szerintem is releváns. De az a gyanúm, hogy nem úgy értetted. A feriről nem is beszélve.
Meg felveszi a környezetében elhangzó beszélgetéseket. Ki tudja, mikor lesz rá szűkség? Nekem ugyan furcsa, de hát ő tudja, hogy mi mindenre kell felkészülni a szoci berkekben.
Már megbocsáss, de ezt az ágybavizelős stíl kicsit idegen tőlem.
Egyebekben nem azt mondta, hogy mindenki hibás, hanem azt, hogy mindenkinek megvan a maga helyén a a maga felelőssége, s ezzel mélyen egyetértek, de nem azért, mert ezt ő mondta, hisz nem is ő találta ki.
Az hogy valaki "hibás", vagy az, hogy "felelőssége van valamiben", nem ugyanazt jelenti.
Egyrészt nem írtam azt, amit te mondasz. Azt csak te hallottad ki belőle ;) Az meg tény, hogy MSZP képviselő volt, amikor-ral kapcsolatban folyamatban lévő peres ügye van.
Ugyanakkor azt se felejtsd el, hogy az MSZP elnöke, aki mellesleg kormányfő is, Ágybavizelő Feri, rendszeresen hivatkozik arra, hogy nem egy ember a hibás, hanem mindenki. Érted, úgy am blokk, az ország a hibás. Na, ha ilyen korpa került az MSZP szalmájába, abban nem csak a korpa, a szalma is hibás ;)
De itt többen állítják, hogy az csak GYF lehet. Picit utánanáztem a gugliban, hát van néhány Feri, akinek kb ekkora, vagy nagyobb vagyona van, ha valaki némileg ismeri a viszonyokat a Kiskunságban..., ott meg igazán nem ritka.
"ez a zuschlag srác nagyban játszott, abszolúte biztos volt benne, hogy nem lesz semmi baja. tudta, hogy nyomoznak ellene, tudta, hogy lehallgatják a telefonjait. ennek ellenére alkut ajánlott a saját pártelnökének, tesz-vesz-intézkedik,telefonál orrba-szájba, a sitten is lehúzott most már pár hónapot és eddig meg se rezdült. tökös gyerek, no. vagy totál hülye."
ez a zuschlag srác nagyban játszott, abszolúte biztos volt benne, hogy nem lesz semmi baja. tudta, hogy nyomoznak ellene, tudta, hogy lehallgatják a telefonjait. ennek ellenére alkut ajánlott a saját pártelnökének, tesz-vesz-intézkedik,telefonál orrba-szájba, a sitten is lehúzott most már pár hónapot és eddig meg se rezdült. tökös gyerek, no. vagy totál hülye.
A távirati iroda szerint Német Zsolt ügyész a tárgyaláson indítványozta, hogy a Zuschlag János elsőrendű vádlott cellájában lefoglalt mobiltelefon híváslistáját ellenőrizzék. Utóbbi alapján meg lehet ugyanis bizonyosodni arról, hogy Zuschlag a vádlottársakkal, tanúkkal folytatott-e beszélgetéseket. A per egyébként hétfőn az ötödrendű vádlott, Krausz Csaba kihallgatásával folytatódik
még a végén megtudjuk ki(k) voltak a vonal tuloldalán... bár szvzs mivel már jó ideje lehalgatták, az illetékesek pontosan tudják a választ...