Keresés

Részletes keresés

cserép virág Creative Commons License 2008.11.11 0 0 27

Legalább nem következiok be nálatok a felejtés!

Előzmény: Of Course I Still Love You (23)
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 26
elvben egyetértek, de gyakorlatban óriási költséget jelentene a börtönépítés
Előzmény: mac.m (22)
cserép virág Creative Commons License 2008.11.11 0 0 25
Szerintem a BKV-n kellene kezdeni. A BKV vezetését  rá kellene bízni egy, azaz 1 db buszvezetőre, az összes  vezírt  ki kellene rugni, vagy bebörtönözni, rájuk férne egy kis pihenés!
Előzmény: Of Course I Still Love You (19)
zolvo Creative Commons License 2008.11.11 0 0 24
Hát igen de ezzel kapcsolatban rájöttem valamire.

Inkább őket kell szégyelni mint magunkat:))
Előzmény: Törölt nick (20)
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 23
És kis szerencsével még születendő gyermekeim adójából fizetjük ki a végét.
Előzmény: cserép virág (21)
mac.m Creative Commons License 2008.11.11 0 0 22
Ok, de ki ne mardajanak azok, akik képviselők voltak a rendszerváltás óta.
Előzmény: Of Course I Still Love You (19)
cserép virág Creative Commons License 2008.11.11 0 0 21
Ahhoz képest, hogy milyen szép, és hasznos, szinte ingyen van!
Előzmény: Of Course I Still Love You (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 20
Inkább az IMF hitel alapján nevezzük készenlétinek:)
Előzmény: zolvo (18)
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 19
szerintem az önkormányzatok és állami hivatalok/hatóságok döntéshozóin kéne kezdeni
Előzmény: mac.m (14)
zolvo Creative Commons License 2008.11.11 0 0 18
Szeretném hogy a jelenlegi kissebségi kormányt, átminősítené ideiglenes kormánynak.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 16

Én meg szeretném látni az arcodat két hónap után, mikor már a tököd kivan vele:)))

Előzmény: Törölt nick (13)
Egyes! Creative Commons License 2008.11.11 0 0 15
Akkor én szeretnék neki minden alkalommal vinni egy narancsot.:-)
Előzmény: Törölt nick (13)
mac.m Creative Commons License 2008.11.11 0 0 14
- tegyenek eredményes lépéseket a feketegazdaság felszámolása érdekében. Állítsák vissza az adórendőrséget, és két év alatt érjék el, hogy ne azt kelljen olvasni amit 15 éve mindig, hogy az ügyvédek kevesebbet keresnek mint az óvónők.
Azonnali vagyonosodási vizsgálatot minden ügyvédnek, és főorvosnak.
Előzmény: Of Course I Still Love You (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 13
,,Itt az ideje megírni a kívánságlistát. Én azt kérném:"

Én szeretném gyurcs0tányt hetente meglátogatni a börtönben.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 12
(pedig hogy megdicsérték a címet) :(
Előzmény: Of Course I Still Love You (11)
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 11
nem, de azt tudom, hogy ez 50 milliárdba fáj:

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 10
Most miért kell elijeszteni? Tudjátok mennyibe van a felülvizsgáló bizottság, a börtön, a munkanélküli, a végkielégítéses.....?
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 9
mehet. mármint fel a netre. nyertesek neveivel, összegekkel, fotókkal a projectekről.
Előzmény: tuutuu (8)
tuutuu Creative Commons License 2008.11.11 0 0 8

Én hozzávenném a Széchenyi-terv kedvezményezettjeinek névsorát, és a pályázat minden elemének nyilvánosságra hozatalát.

Ő könnyen megtehetné...:}}

Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 7
gondolom, ugyanazt, amit eddig is tettek: ellenkeznek. ezért is ellenzék ugyebár. ellenben itt arról értekeznék, hogy mit szeretnék tőlük látni, ha kormányra kerülnek. még csak nem is arról, hogy várhatóan mit fognak csinálni.
Előzmény: Törölt nick (3)
Daliás Gárdatiszt Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6
Végre valóban egy szellemes cím. Márcsak ezért is jó volna életben tartani. Katonás mosolyommal honorálom.
Előzmény: Törölt nick (2)
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 5
reménykedem benne még egy kicsit azért, hogy az összes öt-hat olvtársat, aki képes még az anyázáson túl is csevegni, sikerül idecsábítanom.

ja, és még egy: a fővárosi önkormányzatot is újra kéne szervezni. a 23+1 önkormányzat helyett mondjuk öt-hat és a fővárosi önki is ezek delegáltjaiból állna össze.
Előzmény: Törölt nick (2)
syllus Creative Commons License 2008.11.11 0 0 4

Télapó még nincs abban az állapotban...

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3

..jjjóóójó..értem....

..és mit fognak csinálni holnap??
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 2
Amúgy gondolom annyi értelme lesz, mint a többinek, de a címe az dögös:))))))
toloba Creative Commons License 2008.11.11 0 0 0
0
Of Course I Still Love You Creative Commons License 2008.11.11 0 0 topiknyitó
A bukik most nem adják éppen rosszul, hogy a következő kormányt egy Orbán Viktor nevű alcsúti illetőségű állampolgár fogja vezetni. Itt az ideje megírni a kívánságlistát. Én azt kérném:

- tessék kivizsgálni az autópálya-építéseket, a metro4 projectet, a nagy infrastrukturális beruházásokat. hozzák nyilvánosságra a szerződéseket, vizsgálják ki a korrupciógyanús eseteket, a felelősöket állítsák bíróság elé, a vizsgálatok eredményét hozzák nyilvánosságra

- csökkentsék a parlament létszámát 200 fő alá, racionalizálják az államigazgatás szervezetét, legalább felére csökkentsék az állami vállalatok felügyelőbizottsági és egyéb managmenten kívüli helyeinek létszámát, kössék premizálásukat teljesítményalapú normarendszerhez.

- indítsák el a teljes rokkantnyugdíjas állomány felülvizsgálatát, a rokkantnyugdíjra jogosító igazolásokat hamisan kiadó orvosokat legalább tíz évre tiltsák el a praktizálástól és vonják büntetőjogi felelősségre. a jogosulatlanul felvett állami támogatásokat a jegybanki alapkamat kétszeresével terheljék a csalókra, ezt az apeh hajtsa be

- fagyasszák be a nyugdíjakat reálértéken, az indokolatlanul magas nyugdíjakat csökkentsék, ebből támogassák a létminimum alatt élő időseket, a szolgálati idő és a szociális körülmények egyidejű figyelembevételével.

- csökkentsék a munkát terhelő adókat és járulékokat, az adónemek számát, és egyszerűsítsék számításuk módját. vezessék be az egykulcsos személyi jövedelemadót.

- vizsgálják felül a segélyezési gyakorlatot

- egyszerűsítsék a kkv-k adminisztratív kötelmeit

- hozzanak végre létre egy működő és megbízható ingatlannyilvántartási rendszert

- szigorítsák, ellenőrizzék a munkavédelmi, munkajogi előírásokat, növeljék a szabályok megsértői ellen hozott szankciók mértékét

- hozzák nyilvánosságra (tegyék nyilvánosan hozzáférhetővé) a kommunista diktatúra titkosszolgálati iratait

- szüntessék meg a közszolgálati televíziót és rádiókat

- csökkentsék az állami dotációt a szórakoztatóiparban (színházak, filmek, stb.)

- csökkentsék az állam reprezentatív kiadásait, szüntessék meg a felesleges háttérintézményeket

- állítsák helyre a közoktatás állami finanszírozását, adják vissza a pedagógusoknak fegyelmezési eszközeiket, vezessenek be differenciált, teljesítményelvű támogatási rendszert a közoktatásban.

- a vasúti és közúti tömegközlekedésben a kapacitásokat osszák el a közlekedők igényeivel arányosan

- a szociális ellátásokat a támogatott valós munkaképességéhez mérten kössék közmunkához, az állami támogatást készpénz helyett nyújtsák névre szóló élelmiszer-, közműdíj-, ruházati, és tanszerutalványokban.

- tartsák állami kézben a társadalombiztosítási alapokat, ugyanakkor engedjék be a versenyző szolgáltatókat. szervezzék át az oep-et, egyszerűsítsék a működését, szüntessék meg a késleltetett oep-utalásokat.

így elsőre ennyi, talán vitaindítónak elég lesz ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!