Monnyuk ha másképpen tette volna... Akkor a Jobbik lett volna, ami tök fölösleges, mert abból egy is sok. Értsd már meg, hogy a világon nincs olyan liberális, aki neked vagy a többi jobbikosnak akarna megfelelni. Számomra éppenhogy akkor elfogadható az szdsz, ha te utálod. Amint elkezdenéd szeretni vége, annyi, számomra leírható. Ez annyira egyszerű, mit nem lehet ezen érteni?
Tudom. Ostoba vagyok és tanulatlan, a Dottoréhez képest mindenképpen.(tényleg) Nem is irigylem őt, nehéz lehet ilyen sok primitiv sutyerák (pl.:én) között létezni, akkora ésszel és tudással ami neki van. Tudom, hogy egy bizonyos kor után már nehéz tolerálni másokat, de ha legalább azt elővenné néha amit még tánc és illemtan órán tanult, (zsenge ifjú korában) akkor sokkal könnyebb dolga lenne ezen a nyavajás fórumon, velünk szamarakkal.
Te is pontosan tudod, hogy kedvelem őt. (mármint nem vagyok rá méltó és semmi kölcsönöset nem merészelek elvárni, hiszen kis fika vagyok még..etc.). Azonban néha jólesik beszólni. Mint láttam ezt ő kellően le is reagálta és érezte az iróniát is (remélem). Ezek után nem tudom, hogy neked miért volt fontos, hogy beárazz engem és összemérj vele?
hát hiszen pont az a baj, hogy megújultak. Kis János, Eörsi István, Hack Péter, és még mások képviselték a régieket, Wekler, Kókány, Horn a megújulást.
Na, tök fölöslegesen írogatok én, ha olvasni úgyse olvassa senki. Igen, nagyjából azt fejtegettem alant, hogy hiába foglalkozott az szdsz a határon túliakkal, ha nem verte nagydobra. Sajnos ezek a szabályok, ma lényegileg nem az számít, hogy ki mit csinál, hanem hogy hogyan kommunikálja azt. Ennek egy káros folyománya, hogy a helyesen cselekvőt simán lenyomja egy jól kommunikáló. Erre a kihívásra én nem igazán tudok jobb megoldást, mint a kommunkiálás javítását.
Természetesen összefüggésben van az öt százalékkal is, de ez ismételten nem negatívum, mint ahogyan azt te inszinuálnád. Én pontosan ezt várom el tőlük, jelesül hogy kaparjanak, küzdjenek, változtassanak, újuljanak meg. Ha nem teszik, akkor biza részemről ugrott a hozzájárulás az öt százalékhoz.
Ha engem kérdezel akkor azt kell mondanom, hogy semmire. Ahogy az sem jelent semmit, hogy most az szdsz kitalálta ezt a határontúli magyar projektet. De miért pont most?
Azért valljuk be, az Szdsz tud titkot tartani. Eddig is érdekelte őket a határon túliak sorsa, de ezt olyan jól titkolták, hogy nem is tudta senki rajtuk kívül.
Még szerencse, hogy most már el merik mondani nekünk is. De vajon miért ez a változás? Biztos nincs összefüggés az nehezebbnek tűnő 5%-os szerepléssel. :)
Egyrészt én, veled ellentétben tudom, hogy eddig is érdekelte őket, kifejtettem már lejjeb a részleteket, másrészt pedig azon nincs mit higgyek, hogy a jövőben mit és hogyan fognak csinálni, mert a hit ebben az esetben szükségtelen, telik majd az idő és én fogom meglátni, majd a meglátás alapján véleményt nyilvánítani, ha szükséges. Meg ha nem, akkor is. :-) Amúgy már eleve téves a feltételezésed, ugyanis én egyáltalán nem vagyok célszemély, de hát már ezt is kifejtettem, csak vélhetőleg túl hosszan...
Egy ilyen válasz csak azt jelentheti, hogy te magad is érzed, mennyire nevetséges a szadesz legújabb agymenése, de ezt beismerni még mindig nem megy, ezért inkább kötekedsz.
Meg tudlak érteni, tényleg szar lehet. :)
És hogy a még hozzád képest is igen egyszerű kérdésedre válaszoljak, közöm pont annyi van hozzá, mint neked. Én is a közönség része vagyok, így értékelem az előadást.
Ez az akciójuk különösen vicces. Mert hát a határon túliak képviseletét senki sem vitte túlzásba (még a Fidesz sem), de ha volt valaki, aki magasról és látványosan szart rájuk, az az Szdsz.
"Figyeld meg, ha kell Gusztos és Kóka holnap már bérmálkozni is fog."
Valahogy össze kell kapálni azt az 5%-ot, ezek meg vannak annyira gusztustalanok, hogy bármit megtegyenek a "szent cél" érdekében. Figyeld meg, ha kell Gusztos és Kóka holnap már bérmálkozni is fog.