Keresés

Részletes keresés

cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 146
aztan csak nehogy rafaragjunk. aztan megint lehet sipakolni, hogy az orban elbaszta. kitehetjuk a kirakatba a becsuletessegunket. hetprobas es elvtelen figurakkal allunk szemben. veszed eszre?
Előzmény: Törölt nick (138)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.09.03 0 0 145

orbanfobiad gyogyitasara utazz el egy liberalis faluba. mali zoltan udvozol, meg persze kekul, zoldul. szal, ti miafasztol vagytok libsik, mi? politikai prostik gyulekezete. csak a szeljobb idiotaknak vagytok jok madarvedo golyokapkodonak ...

Az Orbán-utálat nem fóbia. Tehát nem kell gyógyítani. Mali nem liberális, viszont beszéltem már vele - még SZDSZ-tag korában - személyesen is (igaz, csak telefonon).

Előzmény: cziffra plachta zasztava (124)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 143

a kerekasztalnal az alkotmanyos alapozast elbasztak, alairom. de mit kellett volna tenni? alkotmanyozo nemzetgyuli, mi? teccetek volna forradalmat csinalni!

azert megbocsass 98 es 2002 kozott asszem nem volt szetkurva az orszag, meg kene probalni, hatha most is menne.

a csintalan meg egy faszkalap, nem fogom megvedeni. egy nagy neppartba sok erdekes arc belefer.

es mondok megvmit. nem lenne baj, ha a jobbik bekerulne a parlamentbe. elvalna a szar a majatol. tietek lenne a demokrata szellemisege, a mienk meg a heti valasze. 

Előzmény: zividivi (136)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.09.03 0 0 142
Hát ezért nem vagy fideszes. Mert gőzöd nincs arról, hogy mi az.
Előzmény: reggelsanyi (128)
haveri kutya Creative Commons License 2008.09.03 0 0 141
egy bizonyos ponton túl nincsen többé visszatérés.ez a pont:ELÉRHETŐ
zividivi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 140
"Liberális" ökrök között nem nehéz.
Előzmény: Törölt nick (134)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.03 0 0 139

Vagy Gyurcsánnyal, vagy az szdsz-szel, vagy Gyurcsánnyal és az szdsz-szel, végső soron nekem mindhárom változat megfelel...

Nekem pedig egyik változat sem felel meg, és nem tetszik a most zajló politikai alkufolyamat sem. Nem tölt el jó érzéssel, hogy annak a kérdésnek a kimentelétől függ a helyzet, hogy ki kit vásárol meg.

Tiszta helyzetet egyedül egy új választás teremthet, ha a magyar szavazók tanultak a 2006-os esetből, és most már okosabban fognak voksolni.

Előzmény: tbando (127)
zividivi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 136
//"..nem ertik a polgari demokraciat. .."//

20 év törvényei és az Alkotmány a bizonyíték arra, hogy legkevésbé a "renszerváltó" kormányok értenek a demokráciához. Beleértve a nagyképű Fideszt is.

Te is csak szövegelsz, miközben a Fidesznek semmivel sincs kisebb bűne abban, hogy törvényesen ma már egy Gyurcsány kormány sem váltható le.

És ha győztök legközelebb? Semmit sem fogtok már tudni ezért az országért tenni.

Nektek is csak a szátok jár, és pofoznátok a Jobbikot néhány szavaz kedvéért. Vagyis pontosan ott akarjátok folytatni, ahol Gyurcsányék kénytelenek lesznek abbahagyni.

OK. Nektek nem jó Vona. Tiétek helyette Csintalan.

Evvel mindent el is árultatok magatokról.
Előzmény: cziffra plachta zasztava (129)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 135
es? kiugrott a tapsifules a bokorbol?
Előzmény: Via Galvani (131)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 133
nyugi, tudjak. a koalicio a szadival vallalhatatlan. de kerdes, mi a fontosabb: a hatalom vagy az elvek?
Előzmény: Törölt nick (130)
bolsh Creative Commons License 2008.09.03 0 0 132
http://www.youtube.com/watch?v=aZ3YDsnmFJM

<<huha, fujjak mar a szittyakurtot, pereg mar a samandob, csattog mar a tarsolylemez ...>>

a 'huha' stimmel, a többi ég és föld...
Előzmény: cziffra plachta zasztava (97)
Via Galvani Creative Commons License 2008.09.03 0 0 131
Ember! A Polidili egyik emblematikus figurájával állsz szemben!
:DDD
Előzmény: cziffra plachta zasztava (129)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 129

szarom le, kire szavazol. nem vagyok provokator, csak keresetlenul oszinte. az az egy bajom van a jobboldali kapufara kapaszkodokkal, hogy nem ertik a polgari demokraciat. kodot esznek, multba revednek es szerencsetlenkednek. allandoan okot adnak a heccbaloldalnak az antifasiszta szajtepesre?

a kulturmagyar megmijafasz? talajgyoker, meg karpat-duna nagyhaza, mi, atyaisten...

Előzmény: zividivi (125)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 128

Amint összeállnak a zeszdéesszel engem tutira elvesztenek mint zavazót is meg mint tagot is az tuti....

csaxólok..

asszem ez válasz Liberának is :)

Előzmény: cziffra plachta zasztava (119)
tbando Creative Commons License 2008.09.03 0 0 127

Vagy Gyurcsánnyal, vagy az szdsz-szel, vagy Gyurcsánnyal és az szdsz-szel, végső soron nekem mindhárom változat megfelel...

Micsoda jó meglátás. Valóban nincs köztük különbség.

Előzmény: Állományjavító (53)
Tizen100 Creative Commons License 2008.09.03 0 0 126
Hol íram arról, ki az eszményképem? Ha szövegértelmezési gondjaid vannak, fórumkatonaként nem sok hasznára leszel Vonának. Ahogy már Lenin eftás is megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni.
Előzmény: zividivi (122)
zividivi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 125
Az ilyenek miatt nem fogok a Fideszre SEM szavazni. Akár fideszes vagy, akár provokátor, a parlamenti "rendszerváltók" egy alom, mint más mondottam volt.

És az Ország felszámolásában érdekelt "politikai magyarok" azok, akik uniszónó utálják a "kulturmagyarokat".
Előzmény: cziffra plachta zasztava (110)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 124
orbanfobiad gyogyitasara utazz el egy liberalis faluba. mali zoltan udvozol, meg persze kekul, zoldul. szal, ti miafasztol vagytok libsik, mi? politikai prostik gyulekezete. csak a szeljobb idiotaknak vagytok jok madarvedo golyokapkodonak ...
Előzmény: Libera nos, Domine! (121)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.03 0 0 123
Szegény Feri! Ilyen barátok mellett már nem is kellenek neki ellenségek. :)
Előzmény: iegaec (-)
zividivi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 122
Nincs mit vitatkoznom veled, ha teneked az erőszakos, világmegváltó Gyurcsány az eszményképed, azon egy vita úgysem fog semmit sem változtatni.

Vonáról és környezetésről még nem derült ki, hogy erőszakosok lennének. Az erőszakos és világmegváltó gyurcsányudvar vádjai lepkefingot sem érnek.
Előzmény: Tizen100 (108)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.09.03 0 0 121

Vagy a fityfenét. Amíg Orbán meg nem mondja, addig fingod sincs arról, hogy mit jelent fideszesnek lenni...

Márpedig ő nem mondja meg... :D

Előzmény: reggelsanyi (113)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 120
happersze, ahhoz eloszor be kene jutni a parlamentbe. bar lehet a magunkfajta neni megoldja ...
Előzmény: Törölt nick (116)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 119
tagkonyvet megigazit, mosolyt elrendez. szervusz polgartars. vagy a plebejus vonulathoz teccik tartozni? telleg nem bantaskeppen, egy nagy neppartban olykor talalni vicces figurakat. meg a viktor ujboli pajzsraemelesekor kapufaig jobboldali faszikkal soroztem egyutt, aztan kepzeld, egy helyre vizeltunk sugarban, teljes egyetertesben ...
Előzmény: reggelsanyi (113)
zividivi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 118
Sajnos, elég szép keveréke a náciknak és a bolsevikoknak. Mindkettőtől eltanult mindent, ami csak a korlátlan és terrorisztikus hatalomhoz szükséges.
Előzmény: Törölt nick (107)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 117
Edit mondja hogy nem is Bástya hanem Virág..
Előzmény: reggelsanyi (115)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 115

Egész biztos vagyok benne hogy a zemeszpének sikerül alulmúlni Ferkót is..

Tod Bástya elvtárst is visszasírjuk..

Előzmény: geszthi (112)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.03 0 0 114

uff, a nagy manitu belepoffentette a harcipipajat a vilagba.

hogy fogunk igy egyutt kormynyozni veluk? jajj ...

Előzmény: Törölt nick (107)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 113

egyebkent meg fideszes lennek, csaxolok.

én meg vagyok is...

Előzmény: cziffra plachta zasztava (110)
geszthi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 112
Vajon a topiknyitó 2004-ben hogyan vélekedett Medgyessről? ;)És vajon ha megbukik Gyurcsány, hogy fog róla négy év múlva?...

Előzmény: Hierro Nyh. (12)
lomi Creative Commons License 2008.09.03 0 0 111
...és ropják a sivatagi emberek...

http://www.youtube.com/watch?v=CRAJshdb1GU&feature=related
Előzmény: cziffra plachta zasztava (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!