aztan csak nehogy rafaragjunk. aztan megint lehet sipakolni, hogy az orban elbaszta. kitehetjuk a kirakatba a becsuletessegunket. hetprobas es elvtelen figurakkal allunk szemben. veszed eszre?
orbanfobiad gyogyitasara utazz el egy liberalis faluba. mali zoltan udvozol, meg persze kekul, zoldul. szal, ti miafasztol vagytok libsik, mi? politikai prostik gyulekezete. csak a szeljobb idiotaknak vagytok jok madarvedo golyokapkodonak ...
Az Orbán-utálat nem fóbia. Tehát nem kell gyógyítani. Mali nem liberális, viszont beszéltem már vele - még SZDSZ-tag korában - személyesen is (igaz, csak telefonon).
a kerekasztalnal az alkotmanyos alapozast elbasztak, alairom. de mit kellett volna tenni? alkotmanyozo nemzetgyuli, mi? teccetek volna forradalmat csinalni!
azert megbocsass 98 es 2002 kozott asszem nem volt szetkurva az orszag, meg kene probalni, hatha most is menne.
a csintalan meg egy faszkalap, nem fogom megvedeni. egy nagy neppartba sok erdekes arc belefer.
es mondok megvmit. nem lenne baj, ha a jobbik bekerulne a parlamentbe. elvalna a szar a majatol. tietek lenne a demokrata szellemisege, a mienk meg a heti valasze.
Vagy Gyurcsánnyal, vagy az szdsz-szel, vagy Gyurcsánnyal és az szdsz-szel, végső soron nekem mindhárom változat megfelel...
Nekem pedig egyik változat sem felel meg, és nem tetszik a most zajló politikai alkufolyamat sem. Nem tölt el jó érzéssel, hogy annak a kérdésnek a kimentelétől függ a helyzet, hogy ki kit vásárol meg.
Tiszta helyzetet egyedül egy új választás teremthet, ha a magyar szavazók tanultak a 2006-os esetből, és most már okosabban fognak voksolni.
20 év törvényei és az Alkotmány a bizonyíték arra, hogy legkevésbé a "renszerváltó" kormányok értenek a demokráciához. Beleértve a nagyképű Fideszt is.
Te is csak szövegelsz, miközben a Fidesznek semmivel sincs kisebb bűne abban, hogy törvényesen ma már egy Gyurcsány kormány sem váltható le.
És ha győztök legközelebb? Semmit sem fogtok már tudni ezért az országért tenni.
Nektek is csak a szátok jár, és pofoznátok a Jobbikot néhány szavaz kedvéért. Vagyis pontosan ott akarjátok folytatni, ahol Gyurcsányék kénytelenek lesznek abbahagyni.
OK. Nektek nem jó Vona. Tiétek helyette Csintalan.
szarom le, kire szavazol. nem vagyok provokator, csak keresetlenul oszinte. az az egy bajom van a jobboldali kapufara kapaszkodokkal, hogy nem ertik a polgari demokraciat. kodot esznek, multba revednek es szerencsetlenkednek. allandoan okot adnak a heccbaloldalnak az antifasiszta szajtepesre?
a kulturmagyar megmijafasz? talajgyoker, meg karpat-duna nagyhaza, mi, atyaisten...
Hol íram arról, ki az eszményképem? Ha szövegértelmezési gondjaid vannak, fórumkatonaként nem sok hasznára leszel Vonának. Ahogy már Lenin eftás is megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni.
Az ilyenek miatt nem fogok a Fideszre SEM szavazni. Akár fideszes vagy, akár provokátor, a parlamenti "rendszerváltók" egy alom, mint más mondottam volt.
És az Ország felszámolásában érdekelt "politikai magyarok" azok, akik uniszónó utálják a "kulturmagyarokat".
orbanfobiad gyogyitasara utazz el egy liberalis faluba. mali zoltan udvozol, meg persze kekul, zoldul. szal, ti miafasztol vagytok libsik, mi? politikai prostik gyulekezete. csak a szeljobb idiotaknak vagytok jok madarvedo golyokapkodonak ...
tagkonyvet megigazit, mosolyt elrendez. szervusz polgartars. vagy a plebejus vonulathoz teccik tartozni? telleg nem bantaskeppen, egy nagy neppartban olykor talalni vicces figurakat. meg a viktor ujboli pajzsraemelesekor kapufaig jobboldali faszikkal soroztem egyutt, aztan kepzeld, egy helyre vizeltunk sugarban, teljes egyetertesben ...