Az UFS - Group egy magyar független tanácsadó cégcsoport.
Ügyfelek és leendő ügyfelek, munkatársak és leendő munkatársak, valamint érdeklődők gyülekezőhelye.
Köszönöm kedves szavaidat! A véleményemet azért írtam le, mert kicsit egyoldalú a véleménnyilvánítás ezen a fórumon! Az UFS-ben legjobb tudomásom szerint jelenleg 712-en dolgoznak (NET-ben) + UFS Credit + UFS Broker + UFS Home + UFS Pension Network. Valamint szertnélek megnyugtatni, hogy az UFS Group Holding Zrt. soha nem látott virágzásnak indult!
Amennyiben valamilyen sérelem ért korábban, nagyon szívesen segítek az orvoslásában.
Most látom. Érdemes a google keresőbe az UFS Group keresést kérni, mert így már korrektebb információk jönnek ki az UFS cégcsoportról. Most még a befektetési arannyal is el kezdek foglalkozni.
Az arany egy érdekes témának tűnik a jelenlegi piaci helyzetben.
Szerintem nincsenek meg a megfelelő információid az UFS -ről, mert én azt hallottam, hogy nagyon korrekt cég. Szerintem nem adták volna az UFS Group Holding Zrt.-hez neves szakmeberek a nevüket, ha nem így lenne!
Lehúztam náluk a netben 2 évet elég jól kerestem, sokat tanultam de nem a cégtől hanem pár embertől aki szintén ott dolgozott akkoriban. A sok rossz közül talán a legjobb de aki komoly munkát akar végezni pénzügyi területen az nehogy sokáig maradjon ott. Az UFS egy cirkusz egy nagy színes lufi ami szvsz ki fog durranni és akkor nagyon sok ügyfél érdekes helyzetbe fog kerülni. Aki új akár mlm akár biztosítási területen az nagyon vigyázzon ha itt vagy ha máshol elkezd dogozni, nagyon könnyű elszállni. Rengeteg embert láttam becsődölni 2 év alatt.