Keresés

Részletes keresés

A tanácsadó Creative Commons License 2009.08.04 0 0 13

Köszönöm kedves szavaidat! A véleményemet azért írtam le, mert kicsit egyoldalú a véleménnyilvánítás ezen a fórumon! Az UFS-ben legjobb tudomásom szerint jelenleg 712-en dolgoznak (NET-ben) + UFS Credit + UFS Broker + UFS Home + UFS Pension Network. Valamint szertnélek megnyugtatni, hogy az UFS Group Holding Zrt. soha nem látott virágzásnak indult!

Amennyiben valamilyen sérelem ért korábban, nagyon szívesen segítek az orvoslásában.

ÜDv

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.03 0 0 12
Attol, hogy most gyorsan regeltel egy nikket, az UFS meg ugyanolyan fos marad, mint volt. Dolgozik ott meg valaki? ( rajtad kivul )
Előzmény: A tanácsadó (11)
A tanácsadó Creative Commons License 2009.08.03 0 0 11

Most látom. Érdemes a google keresőbe az UFS Group keresést kérni, mert így már korrektebb információk jönnek ki az UFS cégcsoportról. Most még a befektetési arannyal is el kezdek foglalkozni.

Az arany egy érdekes témának tűnik a jelenlegi piaci helyzetben.

A tanácsadó Creative Commons License 2009.08.03 0 0 10
Az UFS -nek érdemes utánanézni a honlapjukon is: www.ufsgroup.hu
A tanácsadó Creative Commons License 2009.08.03 0 0 9

Szerintem nincsenek meg a megfelelő információid az UFS -ről, mert én azt hallottam, hogy nagyon korrekt cég. Szerintem nem adták volna az UFS Group Holding Zrt.-hez neves szakmeberek a nevüket, ha nem így lenne!

Üdv

Előzmény: Törölt nick (6)
danidoki Creative Commons License 2009.04.16 0 0 8

Doki999,

kíváncsi lennék a véleményedre, hogy miért! De tényleg!

üdv,

D.

Előzmény: doki999 (7)
doki999 Creative Commons License 2009.02.17 0 0 7

Emberek vigyázzatok!!!!!!

A legaljasabb pénzügyi szolgáltató szervezet,ocsmány emberekkel,átverésekkel,aki meghallja ezt a szót meneküljön!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.07 0 0 6
"UFS egy cirkusz egy nagy színes lufi ami szvsz ki fog durranni és akkor nagyon sok ügyfél érdekes helyzetbe fog kerülni"
Ezen mit értesz?
Előzmény: enpées (5)
enpées Creative Commons License 2008.09.23 0 0 5
Lehúztam náluk a netben 2 évet elég jól kerestem, sokat tanultam de nem a cégtől hanem pár embertől aki szintén ott dolgozott akkoriban. A sok rossz közül talán a legjobb de aki komoly munkát akar végezni pénzügyi területen az nehogy sokáig maradjon ott. Az UFS egy cirkusz egy nagy színes lufi ami szvsz ki fog durranni és akkor nagyon sok ügyfél érdekes helyzetbe fog kerülni. Aki új akár mlm akár biztosítási területen az nagyon vigyázzon ha itt vagy ha máshol elkezd dogozni, nagyon könnyű elszállni. Rengeteg embert láttam becsődölni 2 év alatt.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.02 0 0 4
Azt hiszem, a hsz-ek sok mindent elmondanak az UFS-rol. Persze lehet, hogy meg nem talaltak meg, es oszre tobb ezer hozzaszolast olvashatunk :)
Előzmény: rámiusz (3)
rámiusz Creative Commons License 2008.08.30 0 0 3

:D

Nanááá!!!

Hogy ügynökhálózat lenne? Nem hinném. Számomra ügynökhálózat pl. a Stasi, a KGB, a CIA stb... Ezek a cégek, cégcsoportok nem azok.

Nem az elfogultság beszél belőlem...

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 2
Miert, az meg letezik? :DD
Előzmény: rámiusz (-)
sajnos boka Creative Commons License 2008.08.29 0 0 1
ügynökhálózat.
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.29 0 0 0
Mig29-essel is foglalkoznak? :)
(0-zás helyett ;) )
Előzmény: rámiusz (-)
rámiusz Creative Commons License 2008.08.29 0 0 topiknyitó

Kérdések észrevételek az UFS Group-ról, tevékenységéről.

Pro/kontra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!