Jajj, még egy! Idéznéd az általad is támogatott párthatározatot, amiben Toncsit kivágjátok a hóra? Nem? Nem is volt ilyen? (Figyi! Nem röhejes, hogy párthatározatok jöhetnek szóba a fidesz kapcsán? Nem röhejes, hogy a kremlinológia rég elfeledett tudománya szerves kapcsolatban van a fidesz mindennapjaival? Nem röhejes, hogy hülye komcsi pártokat idéztek? Ha nem, hát nem. Azért én még kacaghatok?)
Semmilyen. Egyáltalán nem reagáltál. A múlt az, amit a fidesz hivatalosan elismer. Mea culpa! (Most mondd, wic! Ugye azért te sem hiszed komolyan, hogy minden múltbéli reagálásunk elvész a devnullban? Mert ennyire hülye még a fidesz agit-prop osztálya sem lehet.) (Tényleg, wic! Nem érzed úgy, hogy a fidesz a legjobb komcsi hagyományokat éleszti fel? Úgyis mint retusálás, jégcsákány, ilyesmi...)
Wic! Félreértesz! De nagyon. Én a fideszhez sorollak. A legközepebb fideszhez. Te vagy a fidesz. Itt álltok, drága, nincs ezen mit kozmetikázni. (Vagy hozzam elő a reagálásaid a szerver-botrány kapcsán? Először embernek tűntél. Aztán fideszesnek, drága. Hidd el, te vagy a fidesz! Most miért baj ez? Szégyelled, drága? Hát... megértelek...)
Éppen ezért nekem mindig nagyon gyanús, ha vki olyasmit mond, hogy "nekem van zsidó/cigány/néger/piréz ismersősöm, aki..." ez uis azt jelenti, hogy érdekli mások származása.
Ez az, ami nem igaz: ezek a jelenségek nem specifikusabban jellemzőek a fideszre, mint mondjuk az mszp-re. A különbség csak a szavak szintjén figyelhető meg, amiben az mszp sokkal erősebb.
Jól van, drága. A V. kerületben azért nyert Rogán, mert a zsidók is rá szavaztak. Mit mondjak erre? Te felmérted, hogy az V. kerületben zsidók laknak. És ők mind Rogánra szavaztak. (A francért magyarázok itt egy dízshalnak? Én vagyok a hülye, bocs!)