Gyurcsány Ferenc miniszterelnök telefonon gratulált Vajda Attilának, aki kenu egyesben ezer méteren megszerezte Magyarország első olimpiai aranyérmét a pekingi olimpián - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A kormányfő megköszönte a magyar olimpikonnak, hogy győzelmével dicsőséget szerzett hazánknak - áll a közleményben.
pláne pekingben mosolyog, holott egy igen nagy magyar hős a lelkén szárad az egészségügyi politikájával ... ha már az evezők fekete karszallagot viseltek, az talán megmagyarázza, hogy őnekik is vannak politikai nézetük, amit jelen pillanatban nem nyílváníthatnak ... sajnos ...
Kicsi retkem, már néhányszor elmondtam neked, hogy nem szép dolog Németországból ugatni. Gyere haza, vágd pofán (ha ettől lyukas leszel az nem baj) ne másokat kapacitálj erre a nyilvánvaló hülyeségre.
Neked mint Németországban élő tinilánynak nem mindegy mi történik itt?
lenne lehetősége politikailag az olimpia után megnyilvánulni ... és akkor szerintem egy hős lenne kétszeres értelemben is ... én mindenesetre fizetnék neki akkor mindenbe (és ezzel az ország tulnyomó része így van) , amiért pénzt gyüjt jótékonysági célokra ... ő akkor a magyar lelkekből beszélne és én ezt világ életemig tiszteletben tartanám ...
Ha a miniszterelnök úr gratulálni szeretne személyesen az aranyéremért, vágd úgy pofán, hogy hasraesik tőle ... ! Ezzel megkapod a magyarságokért szóló aranyérmet is ... előre is köszike !
Vajda Attila: ezren első, ötszázon utolsó NOL • Népszabadság Online • 2008. augusztus 23.
A rövidebb távon, 500 m-en nem sikerült érmet szereznie a kenu egyesek között versenyző Vajda Attilának a pekingi olimpián: ezúttal csak egy kilencedik hely jutott neki. A szegedi klasszis pénteken, 1000 m-en első lett, s ezzel a magyar küldöttség első aranyát gyűjtötte be a kínai fővárosban.
Sokan azt találgatták, vajon az egy nappal korábbi fényes diadal még jobban felpörgeti-e a 25 éves sportolót, vagy éppen ellenkezőleg, elégedetté és jóllakottá teszi. (...) A bemozdulás miatt figyelmeztetett Vajda gyengén jött ki a rajtból, csak a többiek hátát nézhette és bár sokan bíztak abban, hogy később összekapja magát, nem így lett.
Arról én nem tehetek, ha te nem vagy képes felfogni a szavak értelmét! Továbbra is az a véleményem rólad, hogy túlságosan szemellenzős vagy és birka módra bégeted, amit a szátokba rágnak. Csak egy kicsit gondolkodj, és akkor talán rájösz, Orbánt miért hoztam szóba. De ha nem jösz rá, az sem baj. nem az én életemet cseszed el, hanem a sajátodat ezzel a gyurcsány-fóbiával és az állandóan a "kákán is csomót keresek" mentalitással. Értem én, hogy szar érzés, hogy Gyurcsány a miniszterelnököd, de most ez van. Marha sok energiát elpazarolsz azzal, hogy még azon is felhúzod magad, amiről szerintem tudod, hogy nem jogos. Már ha egyszer majd kicsit józanabb leszel és be tudod ismerni magadnak. Olyanon akadtatok ki ebben a topikban, ami a világ legtermészetesebb dolga, a világ minden más országában is, és ami volt érdekes módon Gyurcsány előtt is. Na látod, ezért hoztam szóba Orbánt! Mert érdekesen kettős mércével nézitek a történéseket.
Minden hozzászólásoddal nehéz felfogásodat bizonyítod, de többször már nem magyarázom el, felesleges lenne (az elég szomorú, ha minden fletószurkoló ilyen korlátolt Bízom benne, hogy nem így van :-).
"...az én életem nem Orbán Viktor árnyékában telik el" ez baromi érdekes, pláne annak fényében, hogy egy fletóról szóló topikban is állandóan Orbánnal próbálkozol. Persze számodra ő nem ér annyit, hogy állandóan vele foglalkozz. Ez igaz, csak kb. minden második mondatod szól róla.:-)
Hah, azért ez szép, mikor te akarod kinyitni a szemem, akinek szemellenző van előtte. Nem drágám, nekem n em lassú a felfogásom, de úgy tűnik, te már olyan szinten vagy agymosott, hogy teljesen mit mond neked az ember, lényeg, hogy bele lehessen kötni Gyurcsányba. Specel van valóban rengeteg hibája, de az, hogy felhívta magyarország első olimpiai aranyérmesét, nem hiba, hanem egy olyan gesztus, amit meg kellett tennie. Közleményben pedig azért adták ki, mert hírértéke van. Egyébként egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy ha nem adják hírül ezt a gesztust, akkor most nem egy olyan topikba irogatunk, hogy Gyurcsány nem volt képes gratulálni a győztesnek. Szóval kicsit gondolkodj el a saját és a hozzád hasonlóképpen gondolkodók reakcióin kicsit. Én nem vagyok belegárgyulva a politikába, sőt tisztában vagyok azzal - mivel elég közelről szemlélhetem a dolgokat - hogy a politikusok a legkevésbé vannak egymás ellen, mint ahogy azt elérték a civilekkel. Meglepődnél, ha megtudnád, ki milyen jó barátja, üzlettársa annak, akit a képernyő előtt ülve elmond mindennek. Az csak játék, pontosabban cirkusz. Ugyhogy köszi, de az én életem nem Orbán Viktor árnyékában telik el. Annyit az az ember számomra nem ér, hogy vele foglalkozzam mindig!
Rajtam te itt ne vigyorogj wazzeee, itt az én topikomba, mert kapsz egy akkora marék csontot, hogy 6 hónapig a teádat is reszelve fogod meginni! Érted?!
Menj mustárt nyalni a kommunista drogos barátaiddal!