Keresés

Részletes keresés

S.T.A.L.K.E.R Creative Commons License 2012.05.21 0 0 34

Köszönöm a segítséget! Egy rugóra jár az agyunk, mert időközben már uninstalláltam a programot (hú, ne tudd meg mi minden előjött törlés közben - hidravision meg ilyenek - töröltem mindent a rákba lefele) és újraindítottam a gépet. De nem tettem fel semmilyen drivert (szvsz a régebbi megmaradhatott vagy ilyesmi) és láss csodát, MINDEN RÉGEBBI JÁTÉK ÉLVEZHETŐEN FUT! (Közben más fórumokon is nézelődtem, ahol amd hotfixet ajánlottak- azt is feltettem, de az se orvosolta a hibát. Így dühömbe döntöttem a totál uninstall mellett).

Előzmény: mr_ricsi (33)
mr_ricsi Creative Commons License 2012.05.21 0 0 33

A telepített progik között ott van a display driver és a vision control center. Ezeket uninstallálod, a gépet újraindítod, és feltelepíted az alábbi linkről letöltött régebbi drivert:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/Pages/radeonaiw_vista32.aspx

(Ezek a 32bites Vistához és W7-hez való driverek. A 11.9 azt jelenti, hogy 2011 szeptemberi driver.)

Előzmény: S.T.A.L.K.E.R (32)
S.T.A.L.K.E.R Creative Commons License 2012.05.20 0 0 32

Hahó! Nekem hasonló a problémám. Régebbi játékokkal nyomulok és a 3D alakok hibásan jelennek meg: néha átlátszóak, pixelhibásak, takarásuk hiányos, élvezhetetlen. A probléma okára is rájöttem: fent volt az AMD vision engine control center amivel minden jól futott mígnem a rohadék sunyin frissítette magát és azóta van ez a baj. Más fórumokon is felvetettem a problémát ahol azt javasolták, hogy cseréljem vissza a régi csicska driverre mert az stabilabb volt. Igen, de hogyan?

perepunk Creative Commons License 2012.05.15 0 0 31

Sziasztok!

Egy problémára szeretnék megoldást találni, és remélem talán itt fogok! Szóval a helyzet a következő: Van egy Ati Radeon HD 3600 512 MB PCI Expressz videókarim. A napokban leszedtem a Sniper Elite V2 játékot és elkezdtem vele nyomni, azonban a harmadik pálya után kilépett a játékból a windowsba kerestem valami patchet, és nem találtam. Hagytam a francba az egészet, és leszedtem más játékokat, pl: Sniper Ghost Warrior és a Crimes of War. Mindkét játék nem éppen mai (és a gépigényem is jóval felette van) gondoltam ezekkel majd elleszek és kezdődtek a bajok...

Elsőként a SGW játéknál a telepítést követően a játék teljesen hibásan töltötte be magát csupa pixelhiba (vagy nem tom milyen hibának nevezzem) mindenféle szines geometria alakzatok a pályaelemek helyett...

Gondoltam a játék hibás (City Interaktívos) és telepítettem a másik csodát a Crimes of wart és ott is ugyanez. Mondom ez már nem lehet véletlen, és (természetesen mindkét játéknál probáltam a windows 7 sémákat kompatibilitás mód stb..) leszedtem a drivert teljesen és feltettem újat. De semmi.. használhatatlan a kártyám, már a régen feltett játékok is hibásan jelennek meg amióta kidobott ez a sniper elite v2. Mindent megpróbáltam amit tudásommal megtehettem, de olvastam hogy esetleg túlhajtotta volna a játék kártyám? És ezáltal valami meghalt vagy mi? Szóval kétségbeesetten kérném tőletek a segítséget! Előre is köszönöm minden komoly szándékú segítő válaszát!

Csatoltam egy képet, ahogy kinéz a most wanted, a hiba minden játéknál hasonló:

csabatb Creative Commons License 2012.05.10 0 0 30

Sziasztok!

Meghalt a Gigabyte 8600gts passzív vkártyám. (fogalmam sincs mitől, de nem ad jelet a monitornak) Tudnátok valamit ajánlani helyette, kicsit jobb teljesítménnyel? 

theczar Creative Commons License 2012.01.21 0 0 29

ATI 5670 jobb mint egy Gigabyte GT 440 DDR3??
GT karit most kaptam rokonoktól,de valami ATI cuccot szeretnék a gépembe ideiglenesen.
Eladnám a GT 440-et és abból néznék vmit,akár használtan is.
/év végéig kellene vmi,akkor majd jön egy 6870/
Tippek? X4 965 BE mellé lesz.

mr_ricsi Creative Commons License 2012.01.19 0 0 28

"Az egyedül álló DVI csatlakozó DVI-D single-link, azt nem sikerült kiderítenem, hogy ezen a csatlakozón kell e lennie analóg kimenetnek,"

Nem szabad, hogy legyen rajta. A DVI-D azt jelenti, hogy csak digitális jel közlekedik rajta.

Előzmény: IEC-ATA (27)
IEC-ATA Creative Commons License 2012.01.19 0 0 27

Üdvözletem!

Azóta belemélyedtem a videókártya manual-ba. A kártyán "HD6870" található 2db. DVI csatlakozó. Az egyedül álló DVI csatlakozó DVI-D single-link, azt nem sikerült kiderítenem, hogy ezen a csatlakozón kell e lennie analóg kimenetnek, de szerintem nem, mert a "D" az digitálist jelent a leírás alapján. A másik DVI csatlakozó a kártyán DVI-I dual-link (ezzel megy az analóg monitor). Erre a csatlakozóra elviekben lehet egy DVI elosztót csatlakoztatni (dual link) és erről 2 monitort meghajtani. Mivel csak régebbi LCD monitorokkal rendelkezem, amik felett már úgy látszik eljárt az idő. Ezért marad az 1 monitoros megoldás. Lehetne még kisérletezni Hdmi-vga, mDP-vga átalakítókkal, de majd 1x.

Köszönöm

Tiszteletem!

Előzmény: mr_ricsi (25)
Árpádx Creative Commons License 2012.01.17 0 0 26

Köszi!

Előzmény: mr_ricsi (24)
mr_ricsi Creative Commons License 2012.01.17 0 0 25

"Azóta olvasgattam külföldi fórumokat ahol szintén hasonló problémával küzdenek eredménytelenül." "Ki hogyan oldotta meg?"

Gondolod, hogy ami 6 990 000 000 felhasználónak nem sikerült, az 10 000 000 közül valakinek igen?

Egyébként a monitor P'n'P, nem kell felismertetni a windowokkal.

Próbáltad csak a DVI monitort egyedül? Indításkor a bios képernyő megjelenik rajta? Majd később a Windows?

Előzmény: IEC-ATA (23)
mr_ricsi Creative Commons License 2012.01.17 0 0 24

"Van egy ati 3850-es 256mb-os videókártyám.Szeretném lecserélni egy ati 5550-re."

Nem kellene. Az 5550-nek jóval kisebb a számítási teljesítménye. Úgy fele akkora.

Előzmény: Árpádx (22)
IEC-ATA Creative Commons License 2012.01.17 0 0 23

Tiszteletem!

Van egy HD6870 vga-m. Szerettem volna még egy monitort rácsatlakozni és win7 alatt kiterjesztett asztalt használni. Nosza elővettem egy DVI vga csatlakozót és rácsatlakoztam a második DVI csatlakozóra a kártyán. Win7-ben próbáltam felismertetni a második monitort, de semmi. Azóta olvasgattam külföldi fórumokat ahol szintén hasonló problémával küzdenek eredménytelenül. Ti találkoztatok hasonló problémával? Ki hogyan oldotta meg? a monitorjaim Dell tipusúak és csak vga bemenettel rendelkeznek.

Köszönöm! Tiszteletem!

Árpádx Creative Commons License 2012.01.16 0 0 22

Üdv mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem.Van egy ati 3850-es 256mb-os videókártyám.Szeretném lecserélni egy ati 5550-re.

Azt szeretném megtudni hogy érdemes-e, van-e érezhető különbség köztük a 5550 javára, Flight Simulator X-nél.

A segítséget előre is köszönöm:Árpádx

no_holy_shit Creative Commons License 2008.09.14 0 0 21

sziasztok

lenne egy olan problemam, hogy:

- van egy laptopom amin gyarilag Vista volt, de mivel egyes programjaim csak XP alatt mennek downgradelte egyik haverom XP-re. A probema az volt, hogy gyarilag nem volt ez a laptop XP-vel igy a gyarto honlapjan nem voltak XP-s driverek, de vhonnan osszeszedett hozza drivereket.

na de:

ha megy a winamp(video) vagy TV-t(siemens USB-s tuner) nezek akkor van hogy beunja magat a cucc es hirtelen fekete lesz a kepernyo es nem segit mas mint a reset

mivel csak mozogokep kozben jelenkezik a dolog en vmi Videokartya driverre tippelnek, de itt megall a tudasom

a kovetkezo VGA illeszto van benne

ATI mobility Radeon HD 2300

mit lenne celszeru ellenorizni? milyen iranyba induljak el?

koszonom

john07_doki Creative Commons License 2008.09.08 0 0 20

Üdv a Tisztelt Topic lakóknak!

Egy asztali DELL gépbe keresek fél magas AGP-s, VGA kártyát a mostani 16 Mb-os helyett ("erősebbet").

Aki tud - kérem -, segítsen. Mail címem publikus.

Köszi, üdv!

kisteherautó Creative Commons License 2008.09.01 0 0 19
Üdv! Sokan ajánlottátk az ati 4850-et igy kerestem egy pénztárca barátot belőle.
Ha valaki tud jó alaplapot meg procit ajánlani hozzá azt megköszönném 35,000- szánokrá. Mivel nem értek a mostani hardverekhez ezért aki tud az segítsen!.
Én erre gondoltam.
Gigabyte GA-G31MF-S2 alaplap
Intel Core 2 Duo E7200 processor
Gigabyte ATI HD4850 512MB DDR3 videókártya!.
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.30 0 0 18
"Ati hd 4850 esnél döntöttem!"
Jó döntés volt.

"Már csak az a kérdésem h intel vagy amd proci hatjsa ?"
A VGA-nak ez teljesen mindegy.

"olyan 15,000 szánok procira a 5200+ ra gondoltam! Vagy az intel jobb?"
És az alaplap?
Előzmény: kisteherautó (17)
kisteherautó Creative Commons License 2008.08.30 0 0 17
Ati hd 4850 esnél döntöttem! Már csak az a kérdésem h intel vagy amd proci hatjsa ? olyan 15,000 szánok procira a 5200+ ra gondoltam! Vagy az intel jobb?
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.30 0 0 16
A 8800GT és a HD3870 gyakorlatilag azonos teljesítményt nyújt átlagosan, és mindegyik teljesen használható manapság. (Amelyik olcsóbb, azt vedd.)

Viszont mintha a Zotac 8800Gt gyárilag overclockolva lenne 600-> 660MHz-re. Ha az általad megvenni kívánt kártya is túlhajtott, akkor gyorsabb a 3870-nél, és 10-15%-kal magasabb árig megéri.
Előzmény: kisteherautó (15)
kisteherautó Creative Commons License 2008.08.30 0 0 15
Üdv! segítséget szeretnék kérni. Gép összerakás előtt vagyok és nem tudok dönteni a :
Zotac 8800GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E
Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 PCI-E LITE
között. Aki tud róluk tesztes linkeket adni vagy valamilyen infóval szolgálni azt nagyon megköszönném.
Daily Telegraph Creative Commons License 2008.08.29 0 0 14
Kösz !
Előzmény: mr_ricsi (13)
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.28 0 0 13
Inkább megmutatom, milyen a referencia hűtés. (Csak a műanyag burkolat festése más gyártónként.)

És 2 példa a módosított hűtésre:
sapphire toxic
Gigabyte

Szerintem jól látható a különbség. Ezek a módosított kártyák most kezdenek bejönni az országba, egyre több gyártónál találkozhatsz vele.
Előzmény: Daily Telegraph (12)
Daily Telegraph Creative Commons License 2008.08.28 0 0 12
Kösz. És tudsz ilyet javasolni ?
Előzmény: mr_ricsi (11)
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.27 0 0 11
Nagyon jó, csak kicsit meleg. Lehetőleg olyat kell keresni, amin nem a referencia ATI hűtés van.
Előzmény: Daily Telegraph (10)
Daily Telegraph Creative Commons License 2008.08.27 0 0 10
Mi a véleményetek az ATI 4850 kártyáról ?
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.23 0 0 9
Ja, és a DDR2 memóriás változatot meg ne vedd!!!
Előzmény: mr_ricsi (8)
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.23 0 0 8
A 8600GT határeset, 1280x1024-ben a legtöbb mai játékkal működik, de a grafikai effekteket le kell tiltani a játszható sebességhez.
Előzmény: nazzoli_1 (7)
nazzoli_1 Creative Commons License 2008.08.22 0 0 7
Acer AL1716F 17", TFT monitor, 300 cd/m2 fé, nyerő, , 5ms reakció, idő, , 1280x1024 75Hz felbontá, s, 160/160 lá, tható, szö, g, 800:1 kontraszt...
Előzmény: mr_ricsi (6)
mr_ricsi Creative Commons License 2008.08.22 0 0 6
Milyen monitorod van (CRT, LCD) és mekkora a felbontása.
Előzmény: nazzoli_1 (5)
nazzoli_1 Creative Commons License 2008.08.22 0 0 5
SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!

Új gépet vásároltam, és azt szeretném megkérdezni, hogy milyen videókártyát vegyek hozzá, ami már jól használható, de nem túl drága. 10-15000között van már?

A gépem:

AMD Athlon x2 4600 ( 2,4GHz True Dual-Core )

Gigabyte M61PME-S2 (ebben van egy nVidia Geforce 6100 :t :)

Kingston 1GB DDR2

Amúgy ez "elmegy" gép már?

Sajnos én nem vagyok egy számítógép zseni, csak egy gonosz vadász..., így nem nagyon értek hozzá.
Attól féltem, hogy eddig volt egy 2700as procim, most meg veszek egy 2400ast :Y :( , de gondolom a duplamagos azért húzósabb...

Vaterán van egy eladó Gainward GeForce 8600GT 512 MB . Ez milyen? Csak kérdezem. Ha lehet újat vennék, mert azért az mégis új!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!