//"...Én már tegnap írtam, hogy egyes csoportoknak a likvidálás a céljuk és ezek közel állnak a Gárdához finoman szólva. .."//
Akkor tegnap sem voltál körültekintőbb, mint ma.
Ugyanis 1988 óta éppen a szadesz és a Fidesz (vagyis a "liberális" rendszerváltók!) követnek el mindent annak érdekében, hogy likvidálják az országból a magyarokat.
Azám hazám!
A MAGYAROKAT!
Merthogy akikkel a helyüket be akarják népesíteni, azok már ugyancsak nemzetközömbös világpolgárok lesznek, "máma itt, holnap ott, oly mindegy" alapon.
Ez a terelés dolog a világ legnagyobb marhasága. Szerinted egy olimpia, egy grúz balhé és a nyári szabadságidőszak közepén szükség van rá? Szerinted krakkó ákos és a hirtv olyan kurva fontos valami? Ugyan. Mi itt a fórumon más mércével és érzékenységgel reagálunk, a többség le se szarja ezeket.
A gárda biztos vadászpuskaval lovoldozik celtalanul a cigokra...gondolkozzatok mar lecives egy picit , tudom , hogy a ver liberalisoknak a garda a megtestesult nácizmus de azert eszetek legyen mar !
Ez marhaság. De ha így gondolkodunk, akkor kijelenthető, hogy a romákra nem jellemző a munakszeretet és a civilizált életvitel. Ami szintén baromság lenne. Vagy nem tudom... :-)
Mi köze ennek a nyilasokhoz? Vagy cigány családról van szó, csak a pc értelmében nincs megemlítve, ezért csak bennfentesek érthetik a hírt? Jópofa dolog ez a prejudikáció. Semmi sem zárja ki, hogy romák egymás közti leszámolása volt. Bizonyítás nélkül Gárdaközeli csoportokról (ennek mi értelme? :_O) beszélni pont olyan igazságtalan, mint ha azt mondanám, hogy bizonyára zsidók tették, hiszen ők állandóan lövöldöznek, aki nem hiszi, menjen a Golan fennsíkra.
rendben, majd összevonják... milyen jókat röhigcséltek itt a nyilasmosdatók az eddigi molotovos támadásokon, meg lövöldözéseken, gondolom most is jókat röhögnek..
Molotov-koktélokat dobtak és lövéseket adtak le ismeretlenek péntekre virradóra két, egymás mellett álló házra a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén, az Ady Endre utcában.
A házakban többen, gyerekek is tartózkodtak. Egy, az ajtón kilépő középkorú asszony a lábán szenvedett súlyos lőtt sérülést, közölte a rendőrség [1].
Egyelőre nem tudni, kik és miért támadtak az épületekre a Nyírbátorhoz közeli faluban. Az egymás mellett álló házakban többen is voltak, amikor a lövések eldördültek. Egy asszony éppen az ajtón lépett ki, amikor eltalálták a lábát, súlyosan megsérült, kórházba vitték.
Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a rendőrök a szemtanúkat hallgatják ki, illetve keresik azokat, akik még látták esetleg a támadást. Egyelőre azt sem tudni, milyen fegyverrel lőttek az épületekre, annyi azonban bizonyosnak látszik, hogy éles lőfegyverről van szó.
A rendőrség több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, a helyszínt őrzik.
Lábon lőttek egy nőt Piricsén péntekre virradó éjjel. A Nyírbátorhoz közeli településen két épületre Molotov koktélt dobtak és rá is lőttek a lakóházakra.