Irány 2008-ig a 30% reálbér növekedés, egyedül maradtál minden elemzővel szemben.
Hazudsz! Sehol sem állítottam, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve. Sőt, én is sokkal jobban élek mint 6-8 éve, pedig közel sem gürcölök napi 10 órát, mint te!
a zakkant alcsúti gnóm majd azt mondja, hogy az antidemokratikus sebességkorlátozások ellen polgári engedetlenségből nyomta tövig a gázt a plebejusverdán. egyébként az a szerencséje, hogy a román rendőrök nem vitték be vérvételre, a sulyos alkohol- és gyógyszerfüggése miatt inkább sofört kellene használni, bár lehet, hogy csak meglépett az orbánszektás biztonségiak elől valamelyik kocsmából
az ide vonatkozó 2007-es adat 95,2. ekkor 2002-höz képest 26%-os a növekedés. idén várhatóan 0-1% közötti növekedés lesz. vagyis sehogy sem mehetünk a 2002-es szint alá.
"- Megbírságolták a Viktort a román perzekútorok. - Mert mit csinált ? - Gyorsan vezetett - Mennyire ? - 16000 forintra - Nem azt kérdeztem, ökör ! Mennyire gyorsan ? - Hát csak mint szokott, százzal."
- nem fizette le őket? - nem. - nem keresett kibúvót? - nem. - gondolaom a romániai haverjai elintézik neki. - nem - de gondolom esze ágában sincs fizetni, inkább perel. - nem, néhány napra rá egy ismerősén keresztül kifizette, az akkora 25000 Ft körüli bírságot és visszakapta a jogsiját. - aha. de addig biztos jogsi nélkül vezetett és részegen elütött 30 veszélyeztetett terhes rendőrnőt a járdán és cserbenhagyta őket. - nem. amíg nem volt jogosítványa sofőrrel járt. - milyen politikus az ilyen? nem él vissza a hatalmával, nem korrumpál, nem bújik ki a felelősség alól ha hibázik. Biztos ezért nem is ír róla az index. - biztos.
Az hagyján, de valami nyihihi még így is egész nap a "rosszabbul élünk" kampányt védte :D ; Kár, hogy az általa bemásolt (hiányos, de kiegészítettem :P) adatsor egy igazi alcsúti öngólt eredményezett neki; aztán egy kis baromarcúzás után el is tűnt szegénykém :D
- Megbírságolták a Viktort a román perzekútorok.
- Mert mit csinált ?
- Gyorsan vezetett
- Mennyire ?
- 16000 forintra
- Nem azt kérdeztem, ökör ! Mennyire gyorsan ?
- Hát csak mint szokott, százzal.
- És fizetett ?
- Nem.
- Hát ? Talán ledolgozta ?
- Hülye ! Nem volt nála pénz.
- Az nem lehet !
- Tudod Anikónak nem tetszett a kilátás a konyhából, oszt most minden pénz elmegy a zöldbe.
- Akkor mi volt ?
- Jogsi. Volt . Aztán meg nem.
- És hogy jött haza ?
- Kapott valami iratot, hogy román jogsi volt magyar Miniszterelnökök részére only.
- De hát hová a ménkübe siet állandóan ?
- Nem akarja lekésni az előrehozottat.
Nyilván a mélynövésű törpediktátor gumicsizmás lábai nem érnek el a pedálokig. Ezért aztán a pedálokat a vikkancs lábai előtt görnyedő német zsolt nyomogatta a kezeivel.