Huhh, holnap kiszedem az összest, a CPU kocsijain kívül csak egyet fogok betenni, meglátom hogy mit reagál. Remélem hogy úgy műxik majd :S De jó hogy lassan az összes vasútmániás összegyűlik a Re-Volt topikban :)
Hát, én egy olyat találtam, hogy revoltpatch1207 (ez egy zip állomány), de ha annak a fájljaival kicserélem az eredetieket, akkor a főoldal előtt mindíg kilép.
Én is mai napig űberelem szerencsétlen kis modelleket :) csak azt nem tudom, hogy a nem gyári pályákat valahogyan alkalmassá lehet-e tenni arra, hogy a neten keresztüli multiplayer módban lehessen őket használni? Tudja esetleg valaki ennek a módját?
Mivel nem találtam ilyen topicot ezért nyitottam egyet. 1999-es a játék, de még mindig élvezhető, ezt tanusítja az is hogy rengetegen készítenek hozzá autókat és pályákat még most is! A Multiplayerbe is mindig van jó pár ember. Én magam is játszok még most is ezzel a játékal, sőt pályákat is készítek hozzá. Hamarossan a 3. pályám fog elkészülni a játékhoz.
Csináltam egy oldalt is a játékhoz, igaz kicsit már rég fejlesztettem, de hamarossan rakok fel új cikkeket!