Én is így gondolom. A körökörös utálat feltételezéséból valaiféle szenvelgést véltem kiolvasni. Akinek azzal telik meg az élete, hogy fáj neki az utálat, s ha nincs, kitalál magának utálókat, annak megoldás lehet, hoyg szerethetőbbé válik.
Mohácsi Viktória magyarok iránti érzelmeire, már amennyire bele tudom élni magam, kifejezetten hamis és flrevezető az utálat kifejezés és kifejezetten torz a konkurens nacionalisták vezetőivel való egy gyékényen árultatása. Ő szélsőséges jogvédő. Ehhez nem kell semmiféle utálat.
Ha magyarokról van szó, tőle már az is nagy eredmény lenne, ha békén hagyná őket. Ezzel is jól bevásároltunk, ennyi erővel akár Funárt is választhatták volna tisztségébe. Jobban az se gyűlöl minket, akár határon túl, vagy innen.
Na jó, én örülök, ha tanulnak az emberek, a cigányok is, de valahogy egy cigány orvosról vagy pszichológusról nem az jut eszembe,hogy megélhetési cigány.Ugyan miért nem?!
Ezt azért látod így, mert rasszista vagy, cigánygyűlölettel megspékelve.Ha még nem vagy, majd leszel.Ha Te nem is vagy, a szomszédod biztos az.Hogy honnan tudom? Hát onnan! :D :D
Ezek szerint mehetek bedolgozni az ENSZ-be :D, ennyire nekem is megy valszeg az angol! :D :D Az a bibi,hogy inkább szőkés vagyok, úgyhogy tutira diszkriminálnának!:D
A jó hír viszont az, hogy nem néznek az ördög öreganyjának!:D :D
Ez a hozzászólásod azt bizonyítja, hogy Te még nem hallottad angolul beszélni. Én igen. Egy éve - jó akarattal - talán alapfokúnak lehetett ítélni a nyelvtudását. Egy beszéd felolvasása után egy általa szabadon felvetett témát a legegyszerűbb szavakkal, a legegyszerűbb mondatszerkezetekkel sem volt képes kifejezni. Mit mondjak, nagy égés volt - de ezt persze ő valószínűleg nem is fogta fel.
Tudom milyen érzés, mikor kifogyunk az érvekből...:D:D:D Egyet elfelejtesz: Ők engem és téged is képviselnek. Ezért NE AZÉRT LEGYENEK OTT, mert cigányok, hanem mert alkalmasak a feladatukra. Én viszont egy kommunikáció szakos diplomással nem érem be.... Ugye nem baj?
Erről a témáról fogalmam sincs, ez egyébként is OFF. Számomra mindegy, hogy arra akarsz játszani, hogy majd a fideszes díszcigót mentegetem. Nem tartom sokkal többre, de legalább van valami témába vágó végzettsége...
Értem. :D:D:D És milyen érdekes, amint elvégezte a büfészakot, hirtelen pont megüresedett egy hely az szdsz-es Oktatási Minisztériumban, és miniszteri biztos lett...Hát istenem, ezek a tehetséges fiatalok már csak ilyenek.