Erről nem nagyon látok véleményeket, ötleteket, javaslatokat, pedig azt hiszem, a 6230i-t erre szeretném lecserélni, az E51 nekem egy kicsit hosszzúra sikeredett.
Véleményetek ?
Tanto
...jó kérdés...a Juszt jogi műsora nem véletlenül foglalkozott ezzel...mert rohadtul levágnak, ha nem figyelsz...sokba kerül az ékezetes magyar írás....ha nem akarod, hogy sokat számoljon, válts át a beállítások...(mint már mások írták) a karaktertámogatás....nál...
igaz, az olvasó hülyét kap, mert nincs ékezet, de Te tudod..
a 6300 egy kurvajó teló...(amíg nem veszünk egy még jobbat).... :-)
az sms beállításoknál állítólag be kell állítani a karaktertámogatás menü pontot korlátozottra, de én inkább figyelem a 840 elérését és nem írok többet:))
sziasztok! Van egy csokoládé színű Nokia 6300-s telcsim! Az lenne a kérdésem,hogy ha sms-t írok miért vált át 160 karakter alatt a kettes sms-re, Az 1000/1 ugye csökken ahogy írjuk az sms-t de 840 előtt van amikor 2esre vált!:-( Ekkor két sms-t küld el? Nem mindig van így van amikor 840 nél kapcsol kettest..... valaki segítsen!Amúgy király a telcsi!:-)))
Köszönöm, bár most vettem egy autós töltőt, ami biztos megoldja a bajaimat. Ami még meglepett, hogy régen a menük gyorselérése számbillentyűkön keresztül működött. Úgy látom ez a fícsör kikopott Nokiáéknál.
Egyébként tényleg jó kis telefon és főleg szép. A kijelzője coool!
További szép napot mindenkinek és köszönöm az utána érkezett linket is!
Nekem normál használat mellett (bár elég sok sms van benne) pont 3nap.
Reggel töltőről levesz és 3. nap este pont lemerül.
Olvastam több helyen is, hogy állítólag lehet rajta javítani: pl BL-5C akksit picit megcsiszolod és belefér:) (youtube-on van róla vhol video) meg állítólag a sim kártya is befolyásolja -nem értem miért és hogyan- kell kérni a szolgáltatónál a legújabbat és azzal tovább bírja állítólag.
Most kaptam egy ilyen telefont a cégnél. Az előző Nokiámban az volt a baromi jó, hogy az aksi jóformán kibírt töltés nélkül egy Kamcsatka oda-visszát. Ehhez képest ez villámgyorsan elzsibbad. 1, max 2 nap. Nektek milyen tapasztalatotok van?
Tegnapóta van ez a telcsim, és akkor láttam, hogy gyárilag nincsenek benne ezek a "régi szokványos" csengőhangok. Telepítő cd-n gondolom nincsenek ilyenek fent!? Nem néztem még őszintén:D
A 6230i-ben lévők meg jogvédettek és nem engedi másolni sehova :(((
Olyan kérdésem lenne, hogy 6300-ra a régi "hagyományos" csengőhangok (pl ring-ring, low, bee ezek vannak a 6230i-n is) honnan tölthetők le rá? Lehetőleg ingyé:)) Nekem hiányoznak ezek a régi hangok:))
Azt vettem észre, hogy amennyiben világít a kijelző egy halk zizegés, vagy sercegés jön a hangszóróból. Nem a külsőből, hanem amin egyébként a beszélgetést hallgatom. Mindegy, hogy hívok-e valakit vagy sem, egy kicsit zizeg.
Kérem valaki nézze meg, hogy hívás nélkül csak úgy a menüben állva a fülére szorítja a készüléket, akkor tök kusst hall, vagy van egy kis zizegés benne?
(Ma elvittem a telcsit a mammut II nokia szervizbe, de az ürge nem hallott semmit. Nem is csodálom, a szomszédban folyamatosan csattogott a bowling golyó a bábuk meg szintén. De felajánlotta, hogy ha nagyon zavar ettől függetlenül elküldik a központi szervízbe, csak akkor 1 pár hétre búcsút kell mondanom a telcsinek...)
Hát én is olyan elmaradott vagyok :):), hogy csak telefonálásra használom a telefont. De csk én, Te nem ..bocs.... most vettem észre...mit is írtam. Tanto
Ez e ddig OK. köszi. De csak a sarokban van ....lehet nagyítani .....? Mosta szolgálatival játszom, d e gondolkodom az áttérésen .... köszi,. Más vélemény a telefonról ? Tanto