Ez a Topic a RedBull Ládaderbi versenyzői, szurkolói és érdeklődői számára készült.
Osszuk meg egymás között a Derbire való felkészülés tapasztalatait, örömeit, mélypontjait.
Az alkotás mindent felülmúló öröme a miénk! :)
No. LESZ SZARVASGEDÉN GURULÁS!!! :) Tök mindegy, mennyien jöttök, meg lesz tartva! Amit még nem említettem meg (bár lehet): falunap keretében lesz megtartva és ennek vonzata is van, úgy mint programok (gyerekeknek ingyenes ugrálóvár-kézműves foglalkozások), különféle táncelőadások, főzőverseny, NYÖGVENYELŐ! készítés, hazai- és vendégelőadások... meg, mondjuk tüzijáték (asszem szokott lenni). Később konkrét programot is tudok küldeni.
Hát a fél brigád már megvan... Ha nem akarja ebben az évben a sors, akkor csak jövőre. De akkor biztos! Akkor a sorsnak már nem lesz beleszólása! A falunap plakátjának kinyomtatását úgy időzítik. Ha 31-ig megvan az induló keret => megrendezésre kerül a bátor futam, ami már csak a nem jelentkezett csapatok gurulókedvén múlik. Ahogy a vak mondta: "Majd meglátjuk!" :) A polgármester szeretné, ha összejönne! Még az is lehet, hogy kevesebb létszámmal is elindulhatna (mondjuk több kört is lehetne menni!!!). Még nagyon képlékeny a nap, szóval, lehet gyúrni! :) Dobjatok fel ötleteket, mit szeretnétek: több kör, szlalom, ugrató, ... A jó ötleteket szívesen meghallgatom! ;) Ha sikerül a SZ.E.G., biztos, hogy minden évben megrendezésre kerül! Ez már 6. falunap Gedén zsinórban és összeforrhat a guruló partyval is. Eddig minden évben volt. Szóval... Reggel felhívom a polgármestert! :)
Óó, az nagyon jó lenne! Jövő hétvégén érnék rá leghamarabb mert most nyaralni megyek családdal, de utána mindenképp elmennék a DVD-ért. Majd megbeszéljük a részleteket, hogy hol mikor stb. Előre is köszi szépen!
Az egyik pilótánk apja Szarvasgedén született. A múlt hétvégén meg keresztül is mentünk rajta, amikor mentünk a Szomjas 24 sörtúrára. (ami egy 24 órás sör és túraverseny. jó volt)
Mi is megkaptuk a lemezt, karcmentes állapotban. Ha még szükséged lenne rá, mi Jászberénytől kb 50 km-re vagyunk Pest felé a 31-es úton. Nagyon szívesen lemásoljuk neked, ha Sülysáp-Úri magasságában neked megfelelne.
Akinek csak tudtam, üzentem. Akinek van kedve és főleg szabadideje, az nyugodtan jöhet! Ha a hónap végéig megvan 10 induló csapat, akkor az idén megrendezésre kerül. Ha nem, akkor jövőre simán összejön! ;)
Részleteket még nem tudok mondani, de nagy vonalakban felvázolhatom. Szarvasgede egy pici falu, a gurulás a falunap része lenne. A szakasz egy jobb minőségű, aszfaltút, hosszú, folyamatos lejttel, enyhe kanyarokkal. A pálya hossza még kérdéses, kb. 400-500 méter. Ha nagyon uncsi lenne, még egy ugratón is gondolkodok... :) Ami nem lesz: súlykorlátozás, csapatlétszámkorlátozás (azért szükséges egy pilóta és minimum egy belökőember). Ami lesz: ingyen koszt-kvártély (vidéki!), hajnali próbaút, rendőri-mentős biztosítás, jóhangulat. Fékberendezés, bukósisak, kesztyű szükséges! Védőfelszerelés ajánlott. Ja! Senki nem fogja leszólni a járgányt, vagy a csapatnevet! Sajnos csak minimum 10 csapat indulásánál lesz megrendezve... Ha kérdése lenne valakinek, írjon ide, vagy a tszj@citromail.hu-ra.
... DE AKÁR az idén is meg lehetne, ha minimum 10 csapat eljönne ebben az évben augusztus 16-án! Feltéve, ha még nem dobtátok ki a verdáitokat, vaaaagy ha össze tudtok ütni addig egy másikat.
Van egy lehetőség, hogy egy legális gurulás-gyorsulást tudnék szervezni egy vidéki faluban. Minden év augusztus 20-a előtti szombaton szokott lenni ott egy falunap. Az ideire már sajnos kevés az idő a szervezésre, 1 hónap, de jövőre összeütök-összeütünk egy jó kis rendezvényt, amire mindenkit szerettetel várunk! :) A részleteket addigra kidolgozom. Befolyásos kapcsolataim vannak. :)
Köszi, akkor élnénk a lehetőséggel, csak ugye a postától mostmár tartok egy kicsit érthető módon, ezért is írtam, hogy elmegyek inkább érte. Halászi mondjuk azért messze lenne :D
Nekünk is megérkezett... szarrá karcolódva... Kérdés: Van valaki aki lemásolná a sajátját? Elmennék érte, meg vinnék DVD-t is. Jászberény 60-80 km-es vonzáskörzetén belül van csapat? Távolabbra is elmegyek, de azért jobb ha közelebbről is megvan :)
Nekünk is megérkezett a dvd! Egyből meg is néztük. Nekünk pl. nem írták ki a végén az időnket, úgy emlékszem az összes többinél ez megjelent. Az időket figyeltük, sok csapat vesztett pár másodpercet, volt aki 10-et is, mert később indult. Az első csapat nagyon ügyesen rajtolt, ahogy kell! Látszik, hogy készültek! Még egyszer gratulálunk nekik, meg persze az összes résztvevőnek! Mi is észrevettük, hogy a műsort is többeknél megvágták vagy lerövidítették...
én is megkaptam a dvdt! a rajtszámok teljesen fel vannak cserélve, valamit nagyon elszúrtak vele.... de azért nem olyan rossz. én inkább a műsorvezetőkön lepődtem meg. nekik ez munka volt, nem szórakozás, és érződik is rajtuk.
Már csak azért is mert a rajtszámunk a 23 és a főcímben 52 vagy 53 már nem tudom,de ezt lenyeltük betudtuk annak hogy nem ismerik a számokat. Ami betette a kaput hogy a "show"-ból kb 2 másodpercet vágtak be...
Szóval ez nagyon el van baxva! de ez csak az én véleményem remélem a tietek pozitívabb.
Ja és részvétem a szóvicces csapatoknak!(miénk is az volt)!
De fel a fejjel!!!! ez egy szórakoztató program volt, és ha rajtam múlik akkor találkozunk a következő redbull rendezvényen!!!!
Standard normál utánfutóra, aminek még az oldalfalát sem lehet lenyitni (az volt éppen), keresztbe raktunk deszkát és rádobtuk, és azzal a gumipók szerû csatos meghúzóssal ráhúztuk.
Mondjuk mi Pomázon lakunk, és onnan indul a Dobogókôi út, annyi könnyedség volt. Visszafelé meg két rövid és egy hosszabb tolással sikerült is lejutni Pomázig.