Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.25 0 0 243

A probléma megoldódott.  A telefont újrakell indítani letöltés után, a másik dolog, hogy a játék szerverével is akadozások voltak.

Előzmény: Törölt nick (242)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.08 0 0 242

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a tegnapelőtt vettem a fiamnak egy vadi új Lg Optimus L7 androidos mobiltelefonont.  A tegnap letöltött egy pár ingyesen játékot a netről és az a probléma merült fel, hogy ami a tegnap tökéletesen műkődött ma a betöltés közben automatikusan kilép a játékból. A játékok nevei Minion Rush és Subway Surf.  Most ez telefon gond vagy a játék?  Aműgy a telefon tökéletesen műkődik.

Köszönöm.

Airbag. Creative Commons License 2013.07.17 0 0 241

Üdv.

Pedig igen.

a kinti hálozatot használtad,és tőled már külföldi hivásként ment el a kollégád telefonjára.

Pláne ,ha nem a te szolgáltatod féle hivás volt a bejövő.....és az ment az átirányításba....

Előzmény: Törölt nick (238)
Csabi e52 Creative Commons License 2013.07.17 0 0 240

Sziasztok!

Nokia 52-vel szeretnék netezni wifin keresztűl, de mindíg azt írja ki, hogy a memória megtelt, töröljek adatokat.

Nem értem mi köze a memóriának a wifihez, főleg úgy, hogy nincs megtelve bőven van még hely.

Aki tud segítsen. KÖSZI.

lift06 Creative Commons License 2013.07.16 0 0 239

SZiasztok nekem van egy nokia 6230i telefonom és elfelejtettem a biztonsági kódot már nagyon régen volt használva és most újra elővettem csak ez nélkúl nem nagyon tudom használni ha valaki tud segítsen előre is köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.16 0 0 238

Sziasztok!

Ismeri valaki közületek a GSM hálózatok hívását irányítási működését?

Az a problémám, hogy most voltam külföldön, ahol 16 000 Ft-os számlát szedtem össze ezzel anélkül, hogy hívást indítottam, fogadtam vagy sms-t küldtem volna. A telefonszámom mindig át van irányítva a kollégám számára is, ha én nem veszem fel. Flottában vagyunk, tehát nem került eddig semmibe. Meg sem fordult a fejembe, hogy ez az átirányítás azt jelenti, hogy ha én külföldön vagyok akkor azon a hálózaton keresztül megy minden forgalom, ráadásul fizethetek hívás fogadási és indítási díjat is. Mi ebben a logika? A hazai host szerveren van tárolv az átirányítás. Innen indul a hívás, kiderül, hogy én nem vagyok elérhető, innen szedi, hogy hová kell átirányítani, látszik, hogy az is helyi szám, ezek után a külföldi hálózaton kereszül vinni a teljes hívást...

Nem akarom elhinni, hogy ez tényleg így megy. Tud ebben valaki információt adni?

Előre is köszi.

Alfika Creative Commons License 2013.07.15 0 0 237

Másik mobilról hívd a szolgáltatód. Megfelelő azonosítás után kiadják neked a simkártyához tartozó PUK kódot...

Előzmény: vén szamár (236)
vén szamár Creative Commons License 2013.07.15 0 0 236

Segitség kellene.

Emporia tipusu telefon kéri a Pin kódot, majd háromszori próbálkozás után a PUK kódot.

Sajnos az a papir, ahol ezek a számok fel voltak írva, elveszett. Igy nem tudom bekapcsolni a készüléket.

Ilyenkor mi a teendő?

bdavid943 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 235

Sziasztok!

LG GM 205-höz szeretnék kérni egy kis segítséget/tanácsot. Az a baj vele, hogy véletlenszerűen úgy érzékeli, hogy be van dugva a füles, pedig nincs. Ha valóban benne van, akkor mindig látja, és jól működik. De néha akkor is úgy működik mintha benne lenne dugva, holott nincs. Van erre valami tippetek, hogy mi lehet a megoldás? Szoftver, vagy hardver probléma? Mindenképp szervíz lesz a vége?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Üdv:

BDávid

tibor200 Creative Commons License 2013.05.15 0 0 234

sziasztok

nekem meg összetört az érintőpanel nokia C05-03-ason , aztán rendeltem kínai érintőképernyős lcd panel-t hozzá, be is raktam de viszont téveszti a  számokat , nagyon középen kell megnyomni  a számokat mert ha a gomb közepétől lejjebb nyomom meg már az alatta levő számot üti be, de némelyik számnál meg a közpétől feljebb kell megnyomni , hogy ne az alatta levő számot üsse be kész kínszenvedés vele sms t írni

Mi lehet vele vajon ? Lehet hogy más si sérült benne nemcsak az érintőképernyő? Mer közvetlen utána a-- törés után-- még mielőtt kicseréltem volna már akkor is tévesztette a számokat. (persze a törés előtt jó volt) 

Mobil probléma Creative Commons License 2013.01.13 0 0 233

Sziasztok!

Üzeneteket kapot ugyanazon személytől sms formában galaxy S-III ról, amit egyszer menthető a sim-re, máskor viszont nem tudom menteni. Nekem S-II a telóm.

Szeretném megtudni, hogy mért nem lehet menteni???

kgyd Creative Commons License 2012.12.29 0 0 232

Sziasztok. Problémám a következő: Nokia 5230-nak elromlott az érintőpanelje és ki kéne nyerni belőle a telefonkönyv adatokat. Ha csatlakoztatom PC-hez USB kábellel, akkor ki kéne választani a PC Suit módot a telefonon, de nem tudom, mert nem működik az érintőpanel. Érintőpanel-csere szervízben nem éri meg. Rendeltem eBay-en olcsó érintőpanelt Kínából, de egy hónap, amíg megjön, és addig is kellenének az adatok. Ötlet? Köszönöm előre is a megfontolásotokat. 

seepheerd Creative Commons License 2012.12.16 0 0 231

Végülis nem nagy gond csak érdekes.

Mindkető Android 4.1.1

kernel: 3.0.31-368423, az övé: 3.0.31-256827

se.infra@SEP-78#1 / se.infra@SEP-67.1

SMP PREEMPT Fri Oct 19 / SMP PREEMPT Fri Sep 28

Build:

JRO03C.I9300XXDLJ4 / JRO03C.I9300XXDLIH

Előzmény: Alfika (228)
seepheerd Creative Commons License 2012.12.16 0 0 230

Nem, mindkettőt webáruházban vettük, mindkettő független.

Előzmény: Alfika (228)
Alfika Creative Commons License 2012.12.16 0 0 229

Vagy szalagkábel, vagy szoftver. Szerintem. Keress egy szervízt...

Előzmény: lui144 (226)
Alfika Creative Commons License 2012.12.16 0 0 228

Az nem lehet, hogy párod telefonja szolgáltatói, a tiéd meg gyárilag független? Mert akkor lehet ilyen külömbség... Ugyanis a gyári szoftveres telefonokra hamarabb érkezik a frissítés...

Előzmény: seepheerd (227)
seepheerd Creative Commons License 2012.12.16 0 0 227

Tegnapelőtt a telefonom (Galaxy S3) frissítette magát. Párom ugyanilyen telefonja nem, még akkor sem amikor a szoftverfrissítésre kattintott. Az én verzióm októberi, az övé decemberi. Mi a csuda ez?

lui144 Creative Commons License 2012.12.15 0 0 226

Az lenne a problémám, hogy a régebben vett és most is használt Motorola V1100 mobiltelefonomnak, hogy ha fényképezni akarok vele, akkor csíkos, szürkés, oldalt zöldes képet ad a kijelző. VGA felbontásra állítva a külsőt. 1,3MPx-re állítva pedig fekete, baloldalon lila csíkkal és zöld pontokkal és néhány helyen csíkokkal. Mind a belső, mind a külső kamerája csíkos pontos, Egyszer-kétszer meg semmilyen képet nem ad. Sem a külső. Sem a belső kamerája. Ha van kép és lefényképezek vele valamit, akkor a kereső az exponálás után is működik. Csak a mentés után nem. A mentett kép is olyan, amit a kijelzőn látok. Videófelvételnél is ugyanez a helyzet annyi különbséggel, hogy a videót nem veszi fel. Mivel képet, meg egy felvett rövid videót nem tudok mellékelni, így csak elmondani tudom azt amit látok. Kérdés: Mi lehet a probléma, ami miatt ezeket a problémákat okozza a telefon? Meg lehet javítani? Mi lehet a hibája? Ha meg lehet javítani, akkor mennyibe kerülne? A problémát a mai nap csinálta először. Jó lenne, ha meg tudnák csinálni, kerül amibe kerül, de én ezt a telefont én nem szívesen cserélem le, mert én ezt a telefont nagyon szeretem az igen hosszú 5 napos készenléti ideje miatt amit egyik mostani telefon sem tud.

Laci6802 Creative Commons License 2012.12.12 0 0 224

az a múanyag rész,maga a készúlékház.  ilyet vagy ugy  tudsz szerezni ha a netet,szervizeket végig érdeklődőd,vagy pedig magát a nokiát keresed meg,vagy egy márkaszervizét.

Előzmény: szpsz911 (222)
seepheerd Creative Commons License 2012.12.12 0 0 223

Megyeget :)

Előzmény: Doky586 (219)
szpsz911 Creative Commons License 2012.12.12 0 0 222

Van egy 2006-ban vett origin Nokia boltos, egykoron magyar garis 8800 készülékem. A típus ismerői bizonyára tudják, hogy a készülék hátuljának a felső harmada egy műanyag öntvény, ez foglalja magában a főkapcsoló gombját is. Sajnos ebből a műanyag részből hiányoznak darabok, tehát cserés lenne, illetve a képernyő üvegének sarka is le van pattanva. Mivel ez egy drága és prémium készülék, azóta sincs olyan, ami méltó utódja lenne, így nem lecserélni, hanem rendbehozni szeretném. Ugyan 6 éves, de nem akarok megválni tőle.

Az a kérdés, hogy ehhez van-e ilyen műanyag rész külön. Lehetőleg a témában jártasak releváns válaszait várnám. Köszi.

Doky586 Creative Commons License 2012.12.07 0 0 221

úgy hogy a telefon menüjében a biztonsági beállítások alatt a "Távoli telefonzár" funkciót kikapcsolva állásból bekapcsolva-ra állítod, és megadsz egy hosszú és ritka szót jelszónak.

ezután ha a telefonra érkezik egy sms amiben ezen szó szerepel akkor lezáródik, és csak az 5 jegyű biztonsági kódoddal (amit előtte beállítottál) tudod feloldani. (hívást fogadni anélkül is tudsz)

telefon bekapcsolásakor szintén kéri az 5 jegyű biztonsági kódot.

Előzmény: Legyetekjókhatudtok (220)
Legyetekjókhatudtok Creative Commons License 2012.12.07 0 0 220

" esetleg még engedélyezni kellet volna a távoli lezárás funkciót sms-el "

Elmondod hogy kell ezt?

Előzmény: Doky586 (204)
Doky586 Creative Commons License 2012.11.28 0 0 219

állítsd be amit mondtam és olvasd el a user manualt (RTFM)

Előzmény: seepheerd (218)
seepheerd Creative Commons License 2012.11.27 0 0 218

Megjött az S3, keresgéltem androidos biztonsági programokat amelyek alkalmasak lennének bizalmas infó tárolására a telefonon, de nem igazán tudom mire keressek rá. Aki használ ilyet, ossza meg plz :)

seepheerd Creative Commons License 2012.11.26 0 0 217

Gondolkodtam olyasmin is, de inkább szétválasztom a dolgokat :)

Előzmény: Doky586 (216)
Doky586 Creative Commons License 2012.11.25 0 0 216

"ma már nem vennék a kezembe kis vackokat, nem olyan jó a szemem, a nagy érintő képernyő és a jó felbontás, kontraszt alap."

olyan kis vackokat én se amelyek kijelzője még a 6"-t se éri el. sokkal jobban kedvelem a legalább 10" -os kijelzőket, de méginkább a 17"-t... nekem se olyan jó a szemem, különbenis lehessen rajta két kézzel gépelni, miközben látom a teljes oldalon a szöveget és a másik doksit is..

Előzmény: seepheerd (215)
seepheerd Creative Commons License 2012.11.24 0 0 215

12megapixeles volt és anno a legjobb, azért is választottam az N8-at. Viszont ez volt az első Nokia amelyiknél gondok jöttek elő telefonálás alatt, vagy épp várakozás közben.

Sajna ma már nem vennék a kezembe kis vackokat, nem olyan jó a szemem, a nagy érintő képernyő és a jó felbontás, kontraszt alap. A tervem az volt hogy az S2 kihúzza addig amíg az S4 kijön, de hát máshol másként döntöttek :)

Előzmény: Doky586 (214)
Doky586 Creative Commons License 2012.11.24 0 0 214

Tudtommal az N8-nak sokkal jobb kamerája van mint a GS2-nek (talán a GS3-nál is jobb).

ha pedig csak "telefonálásra használod" akkor az első Tescsóban 10khuf-ért adnak egy ócsó független új mobilt.

Előzmény: seepheerd (212)
lui144 Creative Commons License 2012.11.24 0 0 213

Motorola (szak)szervíz hol található? Azt elfelejtettem említeni, hogy a telefonnak a hangszórója telefonáláskor nem hallható, csak max hangerőn lehet hallani valamennyire valamit. Kihangosítva, jól szól. Viszont, ha üzenet jön, akkor hangosan szól, de nem tudom, hogy melyik hangszóró szól, mert 2 hangszóró is van benne. A gombokról annyit, hogy mindegyik gomb nyomógomb. Nem érintőgomb. Emiatt probléma, hogy néhány gombot nem lehet benyomni, de a szoftver reagál a gomb lenyomására és végre hajtsa a gombhoz tartozó utasítást. Kivéve a hívásmegszakítás/ki-be kapcsoló gombnál, ahol nem reagál a hívásnál a hívás befejezésére. Lezárt billentyűzetnél sem reagál erre a gombra (csak időnként) a szoftver a többire igen. Erre a hívásmegszakítás/ki-be kapcsoló gombra hosszan megnyomva reagál, de erre is csak időnként. Viszont, ha a telefon ki van kapcsolva és nem magától kapcsolt ki, akkor a hívásmegszakító/ki-be kapcsoló rendesen működésre bírja a telefont. Azt mondod, hogy ha a telefon fizikálisan hibás, akkor az alkatrész nehezen megoldható hozzá? Ha esetleg az lesz, hogy a gombproblémákat nem tudják javítani, akkor a telefont nyugdíjazom és mivel szerettem a telefont, ezért majd andoridos telefonomra valahogy megcsinálom rá a Z10 kinézetet.

Előzmény: Alfika (206)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!