Egyik ködös reggelen a Naplásnál, mint pár éve? Igaz akkor csak Jamy, és Szappi meg én voltunk. Ismét vettem egy D90-et, úgyhogy ismét van alapja, hogy itt vagyok.
szerintem úgy 2 éve én sem nagyon jártam erre, de egy "Sziasztok" most jut mindenkinek! :D
Ha kitavaszodik, összefuthatnánk akár egy jó kis fotós séta erejéig, ki, hogy van vele?
Én ugyan újabban bakelitlemezekre és hangtechnikára cseréltem a képalkotó eszközöket (vagyis a feleségem használja őket azóta), de lenyúlnám tesztelni a Z6ii-t és a Sigma Art 35/1.4-et :D :D :D
Két hónapja egyik szép hajnalban körülnéztem a neten és elkeseredve láttam, hogy a D90 fórum kihalt.
Nosza, kikapcsoltam a masinát és elindultam a dolgozóba.
Délután 6-7 óra körül hazaérve ismét próbálkoztam a kapcsolatfelvételével, de akkor kellett rádöbbennem, hogy a gépemet be sem lehet kapcsolni.
Nosza, másnap elvittem a szervízbe, ahol szeptember 16-ot ígértek a javítás időpontjára. Persze mondanom sem kell, hogy nem tartották be.
Most tartok a 2. hónapnál, hogy nincs saját gépem.
Pót megoldásként a 3 napos ünnepre tekintettel hazahoztam a céges gépet, ami nem szokásom. Belépni a régi Nick névvel nem tudok, mert a jelszót naná, hogy elfelejtettem, úgyhogy most ezzel a névvel jelentkeztem be.