Keresés

Részletes keresés

Psycho Dad Creative Commons License 2008.03.11 0 0 50
Dehogynem. De vannak olyan oldalak, amelyek nem függnek a hirdetőktől. Vagy attól a bizonyos hírdetőtől éppen.
Előzmény: __:-)__ (49)
__:-)__ Creative Commons License 2008.03.11 0 0 49
Na ezt a fogyatékosságot az internet kiküszöbölheti.

Gondolod, hogy az internetes újságok nem a hirdetésekből élnek?
Előzmény: Psycho Dad (46)
Psycho Dad Creative Commons License 2008.03.11 0 0 48
Mert? De ezt most tényleg kérdem.
Előzmény: toloba (45)
ex_lx Creative Commons License 2008.03.11 0 0 47
"az emberek legtöbbször nem ennyire kitartóak, illetve bexarnak."

A "lezárás" kapcsán még rá is tesz a nyilatkozó egy lapáttal, hogyaszongya a cég minden áron megvédi az érdekeit.

Mintha az A bennfentes forgatókönyvét követnék.
Előzmény: RontóPál (40)
Psycho Dad Creative Commons License 2008.03.11 0 0 46

"Ő nyiltan megmondta, hogy a húzósabb híreknél mérlegelie kell, hogy mi fontosabb: a hirdetők (azaz az újság fennmaradása) vagy az olvasók tájékoztatása."

Na ezt a fogyatékosságot az internet kiküszöbölheti.

Előzmény: __:-)__ (41)
toloba Creative Commons License 2008.03.11 0 0 45
Osztoznak a zsén....
Előzmény: Psycho Dad (43)
__:-)__ Creative Commons License 2008.03.11 0 0 44
Természetesen nem kötelező multinál vásárolni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a magyarok szeretik. Az, hogy magyar terméket próbálsz vásárolni szép gondolat, de szerintem bele kell törődni, hogy a világ egyre globalizáltabb, és az átlagembert ez abszolút nem zavarja.
Előzmény: toloba (29)
Psycho Dad Creative Commons License 2008.03.11 0 0 43
Én csak úgy bojkottálom, hogy nem veszekvodás készüléket, előfizetést. Eddig sem vettem. De sajnos vodás telefont kell hívnom, akár naponta többször is. De ezt nem a vfnak fizetem, hanem a szolgáltatomnak.
Előzmény: borzimorzi (-)
toloba Creative Commons License 2008.03.11 0 0 42

Na, igen!
Minden elismerés a két károsulté. Igazán bátrak és kitartóak. Csak így tovább!
Előzmény: RontóPál (40)
__:-)__ Creative Commons License 2008.03.11 0 0 41
Na, az első pár ilyen esetnek be kellene kerülnie a sajtóba...
Nagyjából ez lenne csak megfelelő visszatartó erő a multiknak, ez tiszta sor.

Ebben egyetértek veled, egy ideális világban ez így működne. De a kapitalizmusban, főleg a nálunk meghonosított fajtájában ez nem így működik.

Egyszer láttam egy interjút egy hazai újság főszerkesztőjével. Ő nyiltan megmondta, hogy a húzósabb híreknél mérlegelie kell, hogy mi fontosabb: a hirdetők (azaz az újság fennmaradása) vagy az olvasók tájékoztatása.
Előzmény: borzimorzi (28)
RontóPál Creative Commons License 2008.03.11 0 0 40
nincs mit furcsállani. renccerint így mennek a dolgok, de van fenyegetés is, mikor mi tűnik célravezetőbbnek. persze nem csak a vodánál, máshol is. Itt "pech" esete forog fenn, mert adatvédelmi ügyből közelítenek egy büntetügy felé. az emberek legtöbbször nem ennyire kitartóak, illetve bexarnak.
Előzmény: Gép-ész (34)
toloba Creative Commons License 2008.03.11 0 0 38
Akár egy, vagy több magyar nagykerben, közvetlen termelőtől...nem lehetetlen, több helyen műxik a kiszállítás is...
Egy biztos, multihoz járni felelőtlenség a környezettel szemben is, nem is igazán magyarnak való...maradjon csak meg ez a globalista, hazátlan világpolgároknak...
Előzmény: borzimorzi (36)
__:-)__ Creative Commons License 2008.03.11 0 0 37
Hát, nem tudom, mennyire kicsi az a részesedés. 2,1 millió előfizetőjük van. Tény, hogy a háromból ők az utolsók, de így is elég nagyok.
Előzmény: borzimorzi (27)
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 36
Mit gondolsz, a sarki kisbolt hol szerezte be az áruját? :-)

Csót:
b
Előzmény: toloba (29)
toloba Creative Commons License 2008.03.11 0 0 35

Pitiáner tőkések, államosítani kéne őket...
Előzmény: Gép-ész (34)
Gép-ész Creative Commons License 2008.03.11 0 0 34
A pereskedéssel kapcsolatban teljesen igazad van, ezt nem vitatom. Én ezt a kicsinyes és primitív üzemorvos megvesztegetéses sztorit furcsállom. Tényleg itt tart a magyar vodafone felső vezetése?
Előzmény: __:-)__ (15)
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 33
OFF
Szerintem a 30+ magyar síelők zöme már min. 5-10 alkalommal járt Szlovákiában e célból, tehát valami újra vágyik. Szinte mindenki ott kezdett tanulni, legkésőbb kora tizenéves korban. Már unalmas.

Csót:
b
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 32

alapvetően igazad van a bojkottal - mi mással lehetne hatni rájuk - kár h ez nem nagyon működik magyarorszáon. bár lehet h elég lenne ha a törvényeket betertatnák mindekivel, de amíg ilyen az igazságszolgáltatás jogszolgáltás....

Előzmény: borzimorzi (19)
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 31
Ebben is igazad van, de szvsz a síutak kiválasztásánál nem relevánsak sem a minimálbérből vagy akár annak 2-3-szorosánál kevesebből élők, sem pedig a saját alpesi házikóval bíró milliárdosok fogyasztási szokásai. Annál relevánsabbak a felső-középosztálybeliek szempontjai. Nem gondolod?

Csót:
b
Előzmény: __:-)__ (21)
BENTA Creative Commons License 2008.03.11 0 0 30
Ronda egy história:(((
Előzmény: borzimorzi (19)
toloba Creative Commons License 2008.03.11 0 0 29
Úgy általában kötelező multinál vásárolni?

Én nem teszem, csak, ha nagyon muszáj...nem szennyezem azzal a környezetemet, hogy kocsiba ülök és kihajtok a Bp valamelyik szélére csak azért, hogy hazavigyek egy hétre való akármit. Ott a környékünkön a sok kis bolt, minden beszerezhető...ezek legalább magyarok is...
Előzmény: __:-)__ (1)
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 28
Na, az első pár ilyen esetnek be kellene kerülnie a sajtóba, és onnantól kezdve az ilyen perekben a kártérítés összegének meghatározásánál nem a kiesett időre jutó munkabér összege lenne az irányadó. Hanem az illetőnek a várható munkaképes élettartama során, az adott beóban megszerezhető összjövedelme.

Nagyjából ez lenne csak megfelelő visszatartó erő a multiknak, ez tiszta sor.

Csót:
b
Előzmény: __:-)__ (18)
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 27
Vitatta ezt valaki?

De a vodának amúgy is elég kicsi a szeletkéje a magyar piaci tortában, tehát gyakorlatilag senkinek se fog hiányozni, ha elhúzza innét a bélését meg a kelet-tadzsikisztáni színvonalú "céges" kulturháját oda, ahová az való. Egy másik kontinensre.

Csót:
b
Előzmény: __:-)__ (14)
toloba Creative Commons License 2008.03.11 0 0 26
hibbecsúf történet...genyák ezek a javából...nem is vagyok a cégnél...
Előzmény: borzimorzi (-)
RontóPál Creative Commons License 2008.03.11 0 0 25

hátha eljutok egyszer a sarkkörhöz aurea borealist nézni

Nem kell olyan messzire menned, soxor innen is látható.

Előzmény: borzimorzi (16)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 24
Szlovákia és magas tátrára gondoltam gondolom nem véletlenül nem ezeket említetted.
akiket ismerek eszébe se jutott a rába balhé... minden más árak szolgáltatások stb gondolkodott de egytől se azt hallottam hogy a rába miatt ne ment volna a labancokhoz.
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 23
OFF

Mi tűrés-tagadás, kisigényű nyű lévén csak Finnországra, Svédországba, általában a lappok lakta területekre és esetleg Grönlandra merek gondolni...

Meg aztán kell a fenének az amcsi bevándorlási procedúra, a testüregi motozással meg az ujjlenyomatok levételével. Csinálják ezt a saját bűnözőikkel!

Bár abban igazságod vagyon, hogy egyre olcsóbb a dollár.

Csót:
b
Előzmény: BENTA (20)
borzimorzi Creative Commons License 2008.03.11 0 0 22
Az enyém attól sértődne meg, ha nem állítanék be minden május első vasárnapján egy szép nagy csokorral... Ajánlhatom neked is, össze se lehet hasonlítani! :-)

Csót:
b
Előzmény: pizarro2429 (12)
BENTA Creative Commons License 2008.03.11 0 0 20
Akkor én is szerzek egy sínacit. Szólj, mikor indulsz. Teljesen kedvet kaptam a 'Miért éppen Alaszká'-tól:))
__:-)__ Creative Commons License 2008.03.11 0 0 21
Összes símániás ismerősöm inkább ezeket választotta a jóval közelebbi és megszokott Semmering helyett. Még Mariazellbe se mentek, pedig az vallási okokból is kedvelt célpont.

Szerintem sok ember elköveti a hibát, hogy szűkebb környezete alapján ítéli meg a világot. "Az ismerőseim nem esznek Danon-terméket, de jól kicsesztünk a Danone-nal." Aztán kiderül, hogy a Danone forgalámában kimutathatatlan a bojkott miatti forgalom-visszaesés, sőt, nőtt 5%-kal, mert 10 Ft-tal olcsóbb a meggyes joghurt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!