A diszkont légitársaságok forradalmasítják a repülést. A kedvező ár miatt egyre többen engedhetik meg maguknak a repülést. Ezen felül új típusú, kifejezetten rövid repülőutakra is lehetőség adódik és egyre inkább divatba jönnek. Pénz vagy idő híján egy vagy két nap alatt is remek élményeket szerezhetünk repülős utunk alkalmával. Bevásárlás, meccsnézés, városfotózás? Rövid, egy- vagy kétnapos repülőút! :-)
Ennek a témának ez a topikja.
Adták igen a lányt,ő el is bőgte magát ,apuka csak annyit tudott kérdezni,hogy akkor ez egy lánykérés?Anyuka is elvolt hűlve ,rögtön kérdezte is a lányától,hogy tudott-e róla mi készül,de mondta,hogy nem,pedig együtt laknak a fiatalok.Én utólag bevallottam a "nászasszonynak",hogy gondolkodtam rajta ,hogy előtte felhívom ,és elmondom a terveket,de letettem róla,utána azt mondta így volt jó hogy teljes meglepetés volt az egész, júliusban esküvő.
Mi a férjemmel tavaly júliusban voltunk két napra Rómában lánykérés céljából,hétfőn mentünk kedden jöttünk teljes titokban.A fiam kint volt a barátnöjével és az Ő szüleivel ,mivel ott akarta megkérni a kezét a kislánynak mi meg nem akartunk kimaradni belőle gyors tervezés jegyvásáslás szállás foglalás következett.Rómában követtük őket és a Victor Emmánuel emlékműnél leszólítottuk őket ,és hirtelen meg is kérte a férjem a kislány édesapjától a kezét,természetesen csak a fiunk tudott róla mi vittük a gyűrűt is ,hogy gyanút ne fogjon senki.Hát volt nagy meglepetés.Nekünk így tényleg kényelmes volt,és gyors.
Big Eye, Madame Tussaud... egy kis Buckingham Palace-kukkolás, egy kis Household Cavalry "nyálcsorgatás".... :) Sok mászkálás, kis metrózás, idén már nem, de szerintem jövőre ismét mennék... :)
Én azt várom, hogy Milánó ismét Bergamo legyen, ne Malpensa. :)
Sajnos a Wii-kártyán a pontjaim nem gyűlnek annyira, mint kéne.... :)
A terv néhány nap Bologna (ott lesz szállás) és környéke. BP-Bologna repülő aztán vonat (vagy busz, ha az a tapasztalatok szerint jobb/olcsóbb és időben se lényegesen több) autó bérlés nem játszik bár biztos nagyobb lenne a mozgástér.
Ha valakinek vannak tippjei (akár az utazás, akár látnivalók, akár helyi étel-ital fronton) azt megköszönöm.