Az első Gold csomagok még midig élnek. Pedig azok sokkal "elavultabbak" és elég 280 e rendszeres jóváírás. Ez alig több, mint jelenleg a bruttó minimálbér.
Egyszerűen csak utállak, erre nem gondoltál? :) (semmi köze a fizetésedhez, kutyát nem érdekli).
A Gold 2.0 csomag már rég idejét múlt ezért is cserélik le, egy olyanra ami a banknak jobban megéri, időtállóbb. Remélem még jó sokat fognak szívatni, máshol is :)
Szerintem inkább arra gondolt, akik ingyen bankoltak/-nak. Bár az átlagember továbbra is tud a Premium Banking csomagban is, ha nem akar havi egymillió felett utalni. Meg talán még a pénzfelvétel összegénél voltak rosszabb feltételek, bár enem az aligha érint, alig veszek fel kp.-t.
te meg trollnak is baromi kinos vagy. a stilusod alapjan te csak szeretnel havonta annyi fizetest kapni (nyilvan soha nem is fogsz), ami erre a szamlara havonta erkezett, szoval eleg nagy tevedesben vagy, ha azt hiszed, az ingyeneloket celozza az intezkedes. mondjuk eddig sem arrol voltal hires, hogy okosakat irnal
Én váltottam a Premium Banking-re, de írtam nekik egy dörgedelmet, hogy micsoda parasztság embereket belezsarolni a váltásba, és hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy amúgy nyugodtan lehetne maradni a Gold 2.0-ban... Mondjuk nem reagáltak soha. :)
De ezek szerint nem teljesen kamuztak, (csak részben - ráértem volna váltani,) bár így se tetszik jobban.
Nézegetek más csomagokat, de még nem találtam jobbat. :( Gránit részemről kizárva.
tévedni emberi dolog, én pedig tévedtem. ma kézbesítette a posta az első tértivevényes felmondásokat, a feleségem is kapott. ez természetesen nem jelenti azt, hogy minden gold 2.0-snak fel fogják mondani a számláját, a határidő nálunk is november 27., és a levél alapján hazudtak a nyomásgyakorló mailekben, mert még a felmondás előtti munkanapon is lehet számlacsomagot módosítani
mindenki várjon addig, amíg ténylegesen kap felmondásról szóló levelet, addig nem kell ugrálni. nekem is gold 2.0 van, még tájékoztató e-mailt sem kaptam
Nekem szeptember 30., utána felmondják, vagy felmondhatják a szerződést. Már nem is tudom, hogy írták. A premium gold 2.0-ban volt az ingyenes számlavezetéshez feltétel a 400 e Ft bevétel?
Van/volt olyan premium számla is, ahol két feltétel vagylagos volt, 400 e Ft bevétel, vagy 8 M Ft megtakarítás a feltétele az ingyenes számlavezetésnek, ez milyen néven volt?
A hivatalos kézbesítés a postai? Eddig e-mail jött mindössze.
A Gránitnál milyen számlacsomagra váltasz, vagy az mitől jobb? Kerül neked az valamibe, ha átmész, levonnak díjat érte? Köszi :)
Erdekes, nekem mar oktober 31 az idopont :-) Amugy megyek at a granitba, 18 ev huseg utan, es a felhalmozott tobb millio forintomat viszem at, legalabb le lesz kotve eleg jo kamattal.
Mérlegelt és váltott. Már elég öreg ahhoz, hogy hadakozzon, bizonytalanságban legyen a váltás esetleges retorziójával kapcsolatosan. A havi ingyenesség megmaradt neki, az utalási limit ingyenessége zavarta egy kicsit, de beletörődött. 2026 végén meg majd keresünk neki egy ingyenes bankszámlát valamelyik banknál.....
"Kérjük, hogy legkésőbb 2024. szeptember 30-ig váltson a saját jövedelmi-vagyoni helyzetéhez legjobban illeszkedő új bankszámláink egyikére. "
nyugodtan nyelvészkedhetett volna, mert senkinek nem szüntették meg a számláját, és valószínűleg nem is fogják
ha meg mégis, akkor is lesz két hónap intézkedni a csak lebegtetett felmondás kézhezvétele után. teljesen felesleges ugrálni tényleges felmondások előtt
Édesapám már kapott levelet és váltott. A váltás, módosítás ingyenes volt. Az új csomag hátránya, hogy havonta akár több részletben is összesen csak 1 millió ft limitig utalhat ingyenesen bankon belül és kívül. Valamint a havi számlavezetési díj ingyenessége 2026.12.31 ig megmarad, ha továbbra is a 400.000 nettó utalást megkapja.
"Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a fenti határidőig nem kerül sor a szerződésmódosításra, úgy a Bank üzletpolitikai megfontolásból a jelenlegi bankszámla keretszerződését, illetve a Bankkal kötött Premium Banking szolgáltatások nyújtásáról szóló szerződéskiegészítését két hónapos felmondási idővel egyoldalúan megszüntetheti." Emiatt váltott. A "megszüntetheti" szón nem akart nyelvészkedni, inkább meglépte a váltást.
Szia! Te váltottál már számlacsomagot? Nekem 2 helyen 2 félét mondtak és megint mást írtak. Azt sem tudom melyik csomagba kerül, aki nem vált addig a határidőig, amit a levelükben írtak. Nem vontak le pénzt a váltáskor?
Szia! Váltottál már számlacsomagot? Nekem 2 helyen 2 félét mondtak és megint mást írtak. Azt sem tudom melyik csomagba kerül, aki nem vált addig a határidőig, amit a levelükben írtak. Nem vontak le pénzt a váltáskor?
nincs semmilyen "időben váltás". a raiffeisen momentán csak egy kommunikációs trükköt alkalmaz, aminek nem érdemes bedőlni (persze sokan megtették már). semmilyen hivatalos gold 2.0 számlafelmondás nem történt még senkinél, amíg ilyen nem történik, nincs teendő sem
egyelőre nincs gond, remélhetőleg nem is lesz, használom revolutot számlák fizetésére is, de utalgatok nagyobb összeget is, mindig saját névre szóló számlák között, meglátjuk, pihentetem is a pénzt revolut számlán
Nem derül ki, hogy a saját számlá(id)ra utalod vissza vagy másoknak. Március 11-től ez került bele.
"...a Revolut alkalmazás vagy kártya nem használható (sem közvetlenül, sem közvetve) pénzeszközök egyik forrásból a másikba történő ciklikus mozgatására (looping)..."
Hogy hogy alkalmazza, eddig még nem olvastam konkrétumot. Az egyértelmű, ha feltöltöd 1M-el a revulotot és azzal lendülettel utalod is tovább valamelyik számlára.
Az viszont szerintem nem, hogy egy részét nem azonnal, de visszautalod a folyószámlára, de közben kifizetsz közüzemi számlákat, egyéb átutalásos fizetni valókat és ebben inkább nincs minta, mint van. Nem lobbizni akarok új díj befezetésért, de pl. a csomagoknál egyértelmű, hogy mi a kp. felvét, vagy a jutalék nélküli váltás limitje és efelett mennyi a díj. Ha az utalásokra is belőnének erre valami limitek, akkor világos és korrekt volna. Szerintem.
Nem savanyú semmi, nekem nincs rafi számlám. A rafi egy bank, nem jótékonysági intézmény, okkal teszik. Az a számlacsomag nekik előnyös, nem az ügyfélnek.
Savanyú a szőlő :-) Tudomásom szerint nem kirúgják a változást el nem fogadó ügyfeleket, hanem megszüntetik a korábban általuk kreált csomagot. Ők nagyon is szeretnék ha maradnánk, volt több megkeresésük is. Az, hogy egy életképtelen új konstrukciót bírtak helyette létrehozni, amit épeszű ember nem választ, az nem a mi szegénységi bizonyitványunk. Egyelőre van hova menni, köszönjük a grátisz további 2 hónapot.
Amennyiben a hitelkártyámat, ami 1M keretű feltöltöm, az számlák közötti tranzakciónak minősül, az ingyenes. Revolutot feltöltöm hitelkártyával, onnan meg utalom a többi számlára. Utána ha kell még egyszer feltöltöm hitelkártyát, revolut feltöltés kártyás tranzakciónak minősül és nem
utalásnak hitelkártyát használva. Erről ki mit gondol?
egy újabb olyan próbálkozásnak tűnik, hogy váltson minél több ügyfél magától. mert ha ugye felszólítás jön, hátha megteszik... ezért a tárgy mezőért korbácsolás járna amúgy, simán fogyasztóvédelmes az egész szövegezés