Kösz az infót, megoldódott. Nyakamba vettem a környéket, és a telefont. Sikerült szerelőt találni, aki nem csak cseréli a nagy gyári alkatrészeket, hanem javít is a jó értelembe. Barátságos áron (30) rendbehozta, és még az autó is érdekelt. Megkért, hogy vigyem vissza pár hónap múlva, kíváncsi, hogy mit csinált, mert Lineát még nem javított. Van még ilyen szerelő úgy látszik.
Van egy bp-i (csepeli) szerviz, talán velük érdemes beszélni, hátha tudnak segíteni. (Az enyémen nem sokat kellett még javítani (118e km), egyszer volt toronycsapágy, meg egy szelep probléma, de az még garanciába belefért.)
Large Auto, 20/915-4090
A Lineán konkrétan csak egy elektromos hibát javítottak, (bal hátsó helyzetjelző nem ment), de a cégnél más autókat is vittünk hozzájuk, és megbízható, rendes szerviznek ismertük meg őket.
2008-óta Lineázok, és nem a legnagyobb örömmel. 140 000 km van az autóba (1,3 Disel), de baja volt már elég. Tornycsapágy, 2 alkalommal önindító, komplett kuplung, EGR szelep, sebváltó bovden, és most a legfrissebb, a féltengely. 60-80 között gyorsításkor beremeg, megnézték, ki volt száradva, de kenés után se javult. Csak eredetit talált a szerelő, és horribilis áron, 120 000 pénz az ára. Tud valaki emberibb áron felújított, vagy bontott féltengelyt?
sziasztok volt mar valakinek olyan problemaja lineaval hogy gyorsitaskor 2 sebessegfokozatig de foleg kanyarbol kihajtaskor jobbra mikor visszatekerem a kormanyt es huzatom 2 be raz az eleje .nem tudom pontosabban leirni a hibat ilyet meg egy autonal se tapasztaltam.ha nagyon finoman gyorsitok semmi gond
Sziasztok, szeretnék érdeklődni, hogy a Fiat Linea problémára sikerült-e megoldást találni (alapjárat hiba). Jelenleg egy az egyben ugyan ezzel a problémával küzdünk és szintén egy mérge drága lakatrészt akarnak ránk sózni, nagyon szépen kérem aki tud bármilyen infót ezzel kapcsolatban segítsen, előre is köszönöm SOS
Másik oldalon volt lehetőség különböző fórumokat létrehozni témakör szerint, így könnyebb megtalálni a keresett infókat.
Annak, hogy ott több az érdeklődő, nem tudom, mi az oka, de egy tény, hogy ott már közel 11000 hozzászólás íródott meg a fórumokban, míg itt csak 4000.
Amikor jópár éve autót nézegettem és végül vettem -off autóm lett végül- akkor a lineát is nézegettem, de a bravokat is. Akkortájt indult a linea topic is itt, a zindexen. Mivel még mindig tetszik az autó, be- benézek és hát láttam, hogy a lineások inkább más helyen pörgetik az infót. Ezt nem tudtam akkor sem, most sem hová tenni.
Csak érdeklődöm, miért kellett elmenni? No offens.
Blue&Me van benne és sajnos elég fapadosnak találtam.
A legnagyobb problémám hogy nem tudok beletekerni az USB-n található MP3-akba. Azon kívül a telefon kihangosító minden telefonbeszélgetés végén hihetetlen hangosan kattan egyet.