"...Ekkor azonban Bíber József, a Jobbik alelnöke beleordította a világba a maga NÁCI őrültségeit. Ráadásul Tatárszentgyörgyön megjelentek a nyírségi nemzetőrök, karjukon egy vidám NYILAS karszalaggal... a Gárda tökéletesen kompromittálódott. Amit politikai ellenfelei nem tudtak rásütni, azt politikai szövetségesei égették a homlokára. A Gárda a modern NÁCIZMUS egyik jelképe lett..."
Én sem feltétlenül gondoltam úgy. Csak, ha már megtalált (abban a stílusban, amiben, célozgatva a csekély értelmemre), hát igyekeztem szintúgy fellépni.
A manapság dívó prekoncepciós gondolkodás okozza, hogy sokaknak egyszerűen nem fogadja be a tudata azt, ami nem tartozik közvetlenül a politikai hitvallásához, illetve bizonyos hívószavakra azonnal egy prekoncepciós panel mentén halad tovább, totál figyelmen kívül hagyva a kontextust.
Inkább neked lehet bonyolult, ha valaki végigvezet egy gondolatot, amit elkezdtél. Nem kell szégyellned magad! Sokan vagytok ilyen képességekkel "megáldva".
És akkor azt még meg sem kérdeztem, hogy ellentétben Vonával, aki kilépett a polgári körből, mikor lépett ki Gyurcsány a KISZ KB-ból. Megint segítek, semikor, az lépett ki Gyurcsányból, mármint a KISZ KB...
Szerintem mindennel lehet viccelni. Egy vicc még nem ártott senkinek. Vascsővel koponyátlékelni, az tényleg nem vicces. Legalábbis viccnek kicsit durva lenne...