Aznap csakugyan nem láttam egyetlen marhát sem. A téesznek csak a bejáratához bicikliztem el, ahol a tejet kiadják. Százhatvan forint egy liter, és nincs lefölözve. A mostani hidegben egy hétig eláll, aztán pedig kefir lesz belőle (némi alkoholtartalma annak is van).
Én? Hogyne. Bár elmondanám, hogy a fűszeres vodka nem bor. Továbbá tartok tőle, hogy a valfil fórumon kívül nem sok ember lesz, aki beszopja ezt a brilliáns provokációt, amit előadsz a témában. De keseredj, meghirdettem ezt a topicodat az eredeti helyén, és biztos lehetsz hogy ha van valakinek kedve a további dedózáshoz, akkor ide jön. Én nem teszem. Bár sokallom ellened az egy hónapot, de azt nem bánom, hogy egy kicsit kifújhatjuk magunkat a valfilen.
Úgyhogy én is elhúzok innen. Te pedig várjad csak a balekokat, akiket traktálhatsz a végtelen kérdőjeleiddel, a saját vallásod törvényeivel, és a dedós visszakérdezéseiddel.
Tök jó ez a topic. Javaslom a téma iránt érdeklődőknek, hogy olvasgassák a bor vagy oinos? -című topicot. Ebből kaphattok valami kis képet ennek a topicnak a céljáról. És a várható stílusáról.