Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Nálunk én örültem volna az ikreknek, az Ember meg megérdemelte volna, ha már a harmadik kört leszavazta. ;-)
Csibe, azóta bánom, hogy nem csaptuk agyon az exedet. ;-S (Tudom, elviccelődik vele az ember kínjában, de tulajdonképpen minden viccnek van valahol egy kis valóságalapja.) Abban bízom, hogy az ilyen pöcs másnál is kihúzza a gyufát, úgyhogy lehet, hogy valaki előbb-utóbb tényleg beleállítja a nagykést. ;-)
(mondjuk szerintem kicsit akarta is az ikreket hogy lecserelhesse az autot :)) legalabbis mikor bejelentettem hogy terhes vagyok, az volt az elso reakcio, hogy "akkor mehetunk uj autot nezni?" mondtam, minek, van 5 ules ebben, oten lesuznk, erre: "es mi van, ha ikrek? akkor egy hetuleses kell!" :)))))
van amugy a csaladotokban iker? mennyi az esely ra?
Általában véve jól vagyok, csak a kávé készít ki. De legfelejebb nem készítek kávét, és akkor béke van :)
Mondtam embernek, ha szarul leszek, fiú, ha fáklyásmenet lesz, lány. Legalábbis az eddigiek alapján. Aszondja erre: és ha ikrek? Bakker, komolyan, belém fogja beszélni. Zsombornál még az utolsó UH után is megkérdezte, mikor kijöttem ájuldozva, hogy mekkorára saccolják, hogy "biztos nem ikrek?" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Igen, persze hogy azt. Amit elvileg te is megtehettél volna (a gyakorlatban persze alkati kérdés, ki képes rá és ki nem, ha megfeszül se) -- de nem érte volna meg, biztosan rosszabbul éreznéd magad mostanra, mint így.
gyomberes keksz nem segit valamennyit? (nekem az elsonel segitett, a masodiknal mondjuk az sem, a gyerekek mai napig emlegetik az orszagut egy adott pontjan, hogy "anya mindig itt allt meg hanyni mikor terhes volt es mentunk reggel autoval az iskolaba" :-DDD, mondtam is hogy majd allitunk emlektablat :))
eleg errefele halad, en pedig igyekszem visszafogni magamat es nem rasegiteni, bar neha baromi nehez megallni.
az uj not nem ertem (magamat sem anno, illetve magamat es a gyerekkoromat es az akkori szitut (anyukamat akkor vesztettem el egy eve) elemezve ertem hogy miert es hogyan "estem a csapdaba" es hozza kell tenni hogy jokepu pasi, aztan meg ha benne vagy, eszre sem veszed mikenbt fajulnak a dolgok szobeli bantalmazassa, aztan szep lassan fizikaiva kezd valni - szerencsere itt jott be a valas, szoval az a furcsa hogy tenyleg barki kerulhet ilyen helyzetbe, egy baratnom harom gyerekkel valik most hasonlo ferj mellett, de egy remalom az egesz, meg egy lakasban elnek es megy a napi sizntu lelki terror es fenyegetesek)
megjegyzes: ugye ezt a topikot az is tudja olvasni, aki meg nem tud ide irni?
Mert kávészaga van annak is. Ééééérteeeeed, nem a koffeintől parázok, ilyenkor benti hatalmak közlik, hogy márpedig anyám, nem kávézol egy darabig, vagy ha igen, megbánod. A 12. hét után általában helyreállok, pont addigra szokott a zöld tea is érdemben hatni :)))