Egy számot kell írni a hozzászólásban. Olyan imerőseidet kell számba venni, akik hitelt vettek fe, eddig rendben fizették a felvett hitelt, de szerinted hamarosan nem fogják bírni a törlesztést. Konkrétan olyanokat kell számmal jelölni, akik a bankok számára jó adósnak tünnek, - hiszen eddig fizettek - de hamarosan bedobhatják a törölközőt. Röviden le is írhatod miért gondolod ezt. Tehát egy nagy szám és a rovid sztori.
egyik ismerősöm pl. Dubai-ban van,ahol most gründol egy másik cementszállító
céget,me a magyarországit kinőtte.
Biztos is, igaz, mi az hogy!
Bécsben minden cukrászdában perfekt némettudású békés-megyei cukrász vállalkozók a tulajok, és utánfutóval hordják a pénzt hazafelé, meg a bp.-i takszisok is azért fuvaroznak bp-en, mert olyan szép városnak tartják, máskülömben ők is bécsben dolgoznának ))) Dubai cemetszállító!? midjárt tökönszurom magamat.
Könyvelőcégem szerint 50 kft,bt,maszek közül,akiknek könyvelnek,1 éven belűl 40 bedöglik.10-nek fél évet ad. Az uniós támogatásokat köztartozás miatt az 50-ből 45 nem tudná megpályázni.
nekem nincs olyan. Nekem az egyik haverom megvette az allami tankonynyomdat. a masik szoftvereket gyart es jol megy enki a harmadik energiat importal,szuken,de o is elvan a negyedik ingatlanozik a BAlaton es a Normafa kornyeken.Nem panaszkodik. CSak en viszem szarul.Nem mehetek ki az utcara,mert minden le van zarva.Allitolag azert,mert en vagyok a ME-((((
Egy dinnyés aki a házára vett fel jelzálogot, hogy 8 hektár földet tudjon venni és az elmúlt évben nagy veszteségbe futott, idén nincs tőkéje a kezdéshez.
Egy autóhiteles, aki megbukott az egyéb tevékenységében és hatalmas köztartozás szakadt a nyakába.....
Egy házaspár, ahol midketten dolgoznak, de a férj állása rövidesen tuti megszünik, a hitelek összege a férj keresetének teljers hányadát elvitte.