Erre nem a mai nap miatt van szükség, a mai nap által okozott kár megtérítésére megoldás lenne a csákányagyúak ellen indítandó, a városnak okozott kár megtérítésére irányuló per, ezzel életük végéig hasznos? (kényszer:-D) munkára kényszerülnének, amiben persze nem lenne sok köszönet.
A rendőrségnek nagyobb mozgástérre elsősorban ugyanezen idióták utcai harcára vonatkozóan kellene gyors, hatékony, fejberúgó lehetőség. Így legalább azon fideszesek már megúszhatnák az egyébként nem teljesen jogtalan verést, akik csak szimpatizánsként, az események okozta kéj hatására keverednének oda.
Csak csodálkozva néztem, hogy némelyek skandálták séta közben hogy rendszerváltást akarunk. (nem voltál ott?) Mire akarják változtatni a kapitalizmust? Kommunizmusra, vagy feudalizmusra?
A legújabb hír: a rendőrség a Lánchídra felmászott Tomcat-et ávós módszerekkel lelökte, akinek az életét a zuhanása közben kezében felrobbant molotovkoktél mentette meg, az esési energiákat minimálisra csökkentette. Ezután összeült a Morvai-bizottság, hogy a letaszítás miatt tiltakozzon.
Ha fele olyan agresszíven léptek volna fel a rendőrök a taxisblokád idején, mint tavaly október 23-án, akkor az SZDSZ telesírta volna a világsajtót, hogy nálunk eltapossák az emberi jogokat.
Van egy másik ötletem: a harci gázok kilövésére szolgáló eszközből miért ne lehetne szögeket és fémforgácsot tartalmazó és levegőben robbanó gránátokat kilőni?
Feltéve, de nem megengedve, hogy Gyurcsány eltakarodik és OVI visszajön, akkor még erősebbek lesznek az agresszív elmebetegek, s egyre mindennaposabb történetté válik, hogy audijukból kiszálló kopaszok agyba-fűbe verik a másik autóst. Vigyázzatok fityiszesek, ilyenből nektek is jutna!
,,Fel lehetne melegíteni a vizet 90 fokosra, csak ezt a "fícsőrt" nem használják." Szippantós kocsiból 90 fokosra melegített fekáliával locsolni őket. Még sötétben is könnyű megtalálni őket.
Igen, de azt is lehetne, hogy a hereletépésre, nők esetében mell-leszaggatásra betanított kutyákat is rá lehetne uszítani a randalírozókra, és persze hanyni, hogy amire betanították őket el is végezzék.
Először is, az irigység mindkét i-je rövid. Másodszor: én biztosan nem vagyok irigy, legfeljebb te, mert most projektálsz. Harmadszor: OV nem kevésbé szalonképtelen politikus, mint GyF, de egy tény: olyan politikai és morális bűnt eleddig egyetlen miniszterelnök sem követett el minden kétséget kizáróan, mint GyF.
És miért is? Mert bár OV "csinálta" a rendszerváltást képes volt Ő is meggazadagodni? Sőt még jobban? Ekkora irígységet. Az nincs benne a biliában, hogy az irígység is bűn?
Ja értem, ez így már más... Én nem vagyok a halálbüntetés híve, az ember ne játsszon istent, még ha az a legindokoltabb is lenne. Viszont az biztos, hogy GyéeF-re és a holdudvarára a legembertelenebb körülményeket (mondjuk a koncentrációs táborok hangulatát, vagy a szibériai levegőt) rónám ki életük végéig, ha tehetném.
Csak annyit teszek hozzá, mert biztos nem érted, hogy azért kell kiemelni, hogy be tudd perelni. Ezzel be is fejeződtél, kedves sértődős gyalázkodó:-).
Csúsztatsz és olyasmiket feltételezel, amikről szó sincs. Nem látom értelmét a veled való további kommunikációra, így érdemben sem felelnék az abszurd és szándékosan sarkos felvetéseidre. Legyen elég annyi: az öncélú, indokolatlan erőszak minden esetben, minden oldalon tilos, kerülendő, törvénybe ütköző. És ezzel máris válaszoltam mindenre.
Nem röhögök én. Topiknyitóból:,,a mai nap által okozott kár megtérítésére megoldás lenne a csákányagyúak ellen indítandó, a városnak okozott kár megtérítésére irányuló per, ezzel életük végéig hasznos? (kényszer:-D) munkára kényszerülnének, amiben persze nem lenne sok köszönet. A rendőrségnek nagyobb mozgástérre elsősorban ugyanezen idióták utcai harcára vonatkozóan kellene gyors, hatékony, fejberúgó lehetőség."
Namármost azon a véleményen vagyok,hogy rendben,aki kárt okoz,az leverni.De akkor ez mindenkire terjedjen ki. Ma mennyi kárt okoz a gyurcsótány ma?Vagyonelkobzás,akasztás járna akkor neki arányosan,a hamvait meg hazafelé kivágom a hold mellett.
Én csak azt kérdezem tőled, hogy ha a Nagymező utcában parkolsz és a kocsidat megpörkölik, elvárnád-e a zsaruktól, hogy ne kelljen bíbelődnöd a tettessel, mert már kiemelték? Akármilyen módon is, mert rászolgált. Ha viszont nem a tiéd ég le, akkor inkább érdekelnek a tüntető hőzöngők jogai, mint az autótulajdonosé, he?
1. Kedvenceim, mert nekem tetszik, ami itt folyik.
2. Fideszes vagyok és jólesik a rendbontás.
Antitézis:
1. Nem, nem a kedvenceim, ahogyan senki sem az. Nagyon nem tetszik, ami itt folyik, mert ez nem tetszés kérdése. Viszont emberileg érthető az elégedetlenség, a felháborott hangok. A demokráciába ugyanis ez is beletartozik.
2. Közöm nincs a fideszhez, ahogyan egyetlen párthoz sem. Gyűlölöm az összeset A-tól Z-ig. Nem esik jól a rendbontás sem.
Szintézis:
Egy akkora kapitális fasz vagy, amilyennek már rég találkoztam. Az ilyen egyéb csodákra is képes. Gyerünk!