Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 80
Csak csodálkozva néztem, hogy némelyek skandálták séta közben hogy rendszerváltást akarunk. (nem voltál ott?)
Mire akarják változtatni a kapitalizmust?
Kommunizmusra, vagy feudalizmusra?
Előzmény: farizeus állapot (75)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 79
A legújabb hír: a rendőrség a Lánchídra felmászott Tomcat-et ávós módszerekkel lelökte, akinek az életét a zuhanása közben kezében felrobbant molotovkoktél mentette meg, az esési energiákat minimálisra csökkentette. Ezután összeült a Morvai-bizottság, hogy a letaszítás miatt tiltakozzon.
népharag Creative Commons License 2007.10.26 0 0 78
Itt a magyar jogokat tapossák el! Aggresszívabb jobboldalra van szükség, mint pl. Lengyelországban:-) Ott már sehol sincsenek a komcsik!
Előzmény: v_peti (76)
Szittya Fergeteg Creative Commons License 2007.10.26 0 0 77
23án a cionista provokátorok parkoltak a Nagymező utcában.
Előzmény: Satuka (74)
v_peti Creative Commons License 2007.10.26 0 0 76
Ha fele olyan agresszíven léptek volna fel a rendőrök a taxisblokád idején, mint tavaly október 23-án, akkor az SZDSZ telesírta volna a világsajtót, hogy nálunk eltapossák az emberi jogokat.
farizeus állapot Creative Commons License 2007.10.26 0 0 75

"Vagy kommunizmust akarsz, ahol nem lehetnek gazdagok?"

Ha mindabból, amit leírtam, ez következik, akkor megrázhatod a topicnyitó elvbarátod kezét és karöltve elsétálhatnátok. Te kis kommunista.

Előzmény: Törölt nick (69)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 74
Ugye te se parkoltál 23-án a Nagymező utcában?
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 73
Mi más bűne van mint hogy meg mert gazdagodni, és jobban , mint az ügyetlenebbek.

Ja, még a fizetését is szegényeknek adja...:))

P.S.
Szar lehet egész nap segget nyalni.
Előzmény: Törölt nick (69)
Arcamax Creative Commons License 2007.10.26 0 0 70

Azért kell kiírtani az összeset most, még időben.

A rohadt orbánnyilasfasisztagecinácik!

Előzmény: Satuka (67)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 69
Mi más bűne van mint hogy meg mert gazdagodni, és jobban , mint az ügyetlenebbek.

Vagy kommunizmust akarsz, ahol nem lehetnek gazdagok?
Mert az nekem is tetszene.
De ebben a rendszerben meg van engedve.
Előzmény: farizeus állapot (63)
Arcamax Creative Commons License 2007.10.26 0 0 68

Van egy másik ötletem: a harci gázok kilövésére szolgáló eszközből miért ne lehetne szögeket és fémforgácsot tartalmazó és levegőben robbanó gránátokat kilőni?

Hát 5 mp alatt kürülnének az utcák, nem?

Előzmény: Törölt nick (65)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 67
Feltéve, de nem megengedve, hogy Gyurcsány eltakarodik és OVI visszajön, akkor még erősebbek lesznek az agresszív elmebetegek, s egyre mindennaposabb történetté válik, hogy audijukból kiszálló kopaszok agyba-fűbe verik a másik autóst. Vigyázzatok fityiszesek, ilyenből nektek is jutna!
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 66
Te azt írsz amit akarsz, de én soha senkit nem csótányozok le.
Annál jobban félem a ...

Akkor írjál a károkról, bármi ami konkrétat tudsz, mert ez olyan nem bontjuk ki teljesen az igazságot, vagyis hazugság, mint amit fölhánytorgattok.
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 65
,,Fel lehetne melegíteni a vizet 90 fokosra, csak ezt a "fícsőrt" nem használják."
Szippantós kocsiból 90 fokosra melegített fekáliával locsolni őket.
Még sötétben is könnyű megtalálni őket.
Előzmény: mokito (59)
Arcamax Creative Commons License 2007.10.26 0 0 64

Igen, de azt is lehetne, hogy a hereletépésre, nők esetében mell-leszaggatásra betanított kutyákat is rá lehetne uszítani a randalírozókra, és persze hanyni, hogy amire betanították őket el is végezzék.

Különben mi értelme van a drága oktatásnak?

Előzmény: mokito (59)
farizeus állapot Creative Commons License 2007.10.26 0 0 63
Először is, az irigység mindkét i-je rövid. Másodszor: én biztosan nem vagyok irigy, legfeljebb te, mert most projektálsz. Harmadszor: OV nem kevésbé szalonképtelen politikus, mint GyF, de egy tény: olyan politikai és morális bűnt eleddig egyetlen miniszterelnök sem követett el minden kétséget kizáróan, mint GyF.
Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 62
..gyurcsótány...
Idézni csak pontosan.
Hasznot?Meg ma?A hasznot nem lehet mínuszban számolni.Akkor az már nem haszon,hanem veszteség.
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 60
És miért is?
Mert bár OV "csinálta" a rendszerváltást képes volt Ő is meggazadagodni?
Sőt még jobban?
Ekkora irígységet. Az nincs benne a biliában, hogy az irígység is bűn?
Előzmény: farizeus állapot (57)
mokito Creative Commons License 2007.10.26 0 0 59

Kénsavat a vízágyúkba,lenne menten nagy futkározás.

Fel lehetne melegíteni a vizet 90 fokosra, csak ezt a "fícsőrt" nem használják.

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 58
"...Ma mennyi kárt okoz a gyurcsány ma?Vagyonelkobzás,akasztás járna akkor neki arányosan,a hamvait meg hazafelé kivágom a hold mellett...."

Mennyi kárt okoz ma? És mennyi hasznot hajt az országnak?
Világosítsál már föl, ha te ilyen bennfenntes vagy.
Előzmény: Törölt nick (53)
farizeus állapot Creative Commons License 2007.10.26 0 0 57
Ja értem, ez így már más... Én nem vagyok a halálbüntetés híve, az ember ne játsszon istent, még ha az a legindokoltabb is lenne. Viszont az biztos, hogy GyéeF-re és a holdudvarára a legembertelenebb körülményeket (mondjuk a koncentrációs táborok hangulatát, vagy a szibériai levegőt) rónám ki életük végéig, ha tehetném.
Előzmény: Törölt nick (53)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 56
Csak annyit teszek hozzá, mert biztos nem érted, hogy azért kell kiemelni, hogy be tudd perelni. Ezzel be is fejeződtél, kedves sértődős gyalázkodó:-).
Előzmény: Satuka (52)
farizeus állapot Creative Commons License 2007.10.26 0 0 55
Csúsztatsz és olyasmiket feltételezel, amikről szó sincs. Nem látom értelmét a veled való további kommunikációra, így érdemben sem felelnék az abszurd és szándékosan sarkos felvetéseidre. Legyen elég annyi: az öncélú, indokolatlan erőszak minden esetben, minden oldalon tilos, kerülendő, törvénybe ütköző. És ezzel máris válaszoltam mindenre.
Előzmény: Satuka (52)
Arcamax Creative Commons License 2007.10.26 0 0 54

Agresszívabb rendőrségre van szükség

Javaslom a dobtáras géppuskát, a tankot, a kihallgatásokon a koponyapréselést, a bőrnyúzást és ha minden kötél szakad, a belezést. 

Előzmény: Satuka (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 53
Nem röhögök én.
Topiknyitóból:,,a mai nap által okozott kár megtérítésére megoldás lenne a csákányagyúak ellen indítandó, a városnak okozott kár megtérítésére irányuló per, ezzel életük végéig hasznos? (kényszer:-D) munkára kényszerülnének, amiben persze nem lenne sok köszönet. A rendőrségnek nagyobb mozgástérre elsősorban ugyanezen idióták utcai harcára vonatkozóan kellene gyors, hatékony, fejberúgó lehetőség."

Namármost azon a véleményen vagyok,hogy rendben,aki kárt okoz,az leverni.De akkor ez mindenkire terjedjen ki.
Ma mennyi kárt okoz a gyurcsótány ma?Vagyonelkobzás,akasztás járna akkor neki arányosan,a hamvait meg hazafelé kivágom a hold mellett.
Előzmény: farizeus állapot (46)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 52
Én csak azt kérdezem tőled, hogy ha a Nagymező utcában parkolsz és a kocsidat megpörkölik, elvárnád-e a zsaruktól, hogy ne kelljen bíbelődnöd a tettessel, mert már kiemelték? Akármilyen módon is, mert rászolgált. Ha viszont nem a tiéd ég le, akkor inkább érdekelnek a tüntető hőzöngők jogai, mint az autótulajdonosé, he?
Előzmény: farizeus állapot (46)
farizeus állapot Creative Commons License 2007.10.26 0 0 51
amilyennel
Előzmény: farizeus állapot (50)
farizeus állapot Creative Commons License 2007.10.26 0 0 50

Tézis:

1. Kedvenceim, mert nekem tetszik, ami itt folyik.

2. Fideszes vagyok és jólesik a rendbontás.

Antitézis:

1. Nem, nem a kedvenceim, ahogyan senki sem az. Nagyon nem tetszik, ami itt folyik, mert ez nem tetszés kérdése. Viszont emberileg érthető az elégedetlenség, a felháborott hangok. A demokráciába ugyanis ez is beletartozik.

2. Közöm nincs a fideszhez, ahogyan egyetlen párthoz sem. Gyűlölöm az összeset A-tól Z-ig. Nem esik jól a rendbontás sem.

Szintézis:

Egy akkora kapitális fasz vagy, amilyennek már rég találkoztam. Az ilyen egyéb csodákra is képes. Gyerünk!

Előzmény: Satuka (47)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 49
Nem röhejes, hanem szánalmas, olyan tipikus hírtv-s.
Előzmény: Törölt nick (45)
Satuka Creative Commons License 2007.10.26 0 0 48
Jogos a kritikád, lusta voltam megfogalmazni azt, hogy a rendőrségre vonatkozó jogszabályok megváltoztatása nélkül ez nem igazán megy.
Előzmény: n0ri (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!