Jozef Tiso-val, a fasiszta Szlovákia miniszterelnökével még nem dicsekedtél.........nem is,lehet mert ez nem volt legitimes,mert sem HEYDRICH-a CSEH-eknel,sem TISO,
itt ,csak a nemetek altal kerult hatalomra, miert HORTHY-hogyan?
minket már a vagyonosodás első Gorenje láza elért............mart tobbszor irtam akkoriba talalkoztunk veletek,a HU/YU-hataron,motoron kellett benneteket kerulgetni.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
utánfutódon alszol a nyáron... ott a JAWA-robogok,vagy a csonak szok aludni,ha lemegyek a DELSZLAV-testverekhez.De mart van jo hir hogy nalatok vagy 50-ev utan elkeszult a M7-es autopalyatok a hatarig,legalabb valami,meg DELI-testvereink,
megepitik a hidat a MURAN-nektek,a ket alagutat,naluk,es johet ismet a nyar.
A fene nagy szláv testvériséget csak a szlovákok erőltetik, de az oroszok nemigen foglalkozik ezzel. Mint amikor a szlovák kisegér odaszól az orosz elefántnak, hogyaszongya: "Dübörgünk, dübörgünk?" :-)))
puntik és ahhoz mit szólsz, hogy az orosz szláv testvérek atomtámadással fenyegették meg a lengyel szláv testvéreket. Az orosz szláv testvérek szintén fenyegetőek a cseh szláv testvérekkel. Ilyen a szláv testvériség?
64-eve tortki a SLOVAK NEMZETI FELKELES es a partizan.harcok,a megszallo FASISTAK-ellen. http://www.muzeumsnp.sk/-a felkelesrol keszult ,kiallitasok,es beszerzett anyagok,BANSKA-BYSTRICA.
Nem vagyok semmire buszke,csak azt mondtam,hogy a slovak nyelvvel,megertem magam,a slav testverek kozott,vagy 70millio ember, PL-CZ/SK-SLO-HR-YU,a keleti testver kimaradt.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-