Lassan elérkezik 2008, amikor is a 2006-os választási győzelem receptje szerint az MSZP-nek új miniszterelnökre lesz szüksége, amivel majd másél év múlva ismét nyer (ami most már az MDF nélkül nehéz lesz). Kóka már távozik a kormányból, Gyurcsány mit tervez? Gurcsánnnyal mit terveznek? Ha az SZDSZ végre megkapja a nagybetűs EGÉSZSÉGÜGYET, Gurcsányra nem lesz szükségük, és az MSZP-s elvtársak végre megjátszhatják Szilit. Vajon tényleg csak hónapjai vannak a Magyarok félkegyelmű miniszterelökének?
Szerinted a magyar kormánynak csak a baloldali érdekkörök illetve szavazók felé van hiteles tájékoztatási kötlessége vagy esetleg az ország egésze felé?!
Azt kellene felfognod, hogy nem csak a fél országot csapták be, hanem az egészet. És nem csak a fél országnak kártékony az mszp-szdsz koalíció, hanem az egésznek.
Akik a szocikra szavaztak most szégyellik magukat én jópárat ismerek és ha meglát valósággal menekül előlem. Elég nagy szégyen ez nekik. Már csak annyit mondok "nem lesz gázáremelés" és szemlesütve el.
Es?penztartol valo tavozas utan reklamacionak nincs helye.
Igazad akkor lenne ha azok tuntetnenek es a kormany tavozasat kovetelnek akik a szocikra szavaztak es becsapottnak ereznek magukat csakhogy akik tuntetnek azok egytol egyig nem a szocikra szavaztak, se a szadira,vagy te talan oda?
Mert ugye akik tuntetnek azok nem a szocikra szavaztak es oket nem csaptak be,hiszen mar akkor se nekik hanem a jelnek hittek, vagy talan nem?
Csak éppen azzal a többmillió emberrel éppenséggel elfelejtették közölni a valós gazdasági adatokat. Illetve annak a több millió embernek törvénybe fektettek mindenféle adó- és járulékcsökkentési programot, és ahhez képest az elvtársak pont az ellenkezőjét csinálják....... miközben az országot eladósították és ténykedésük alatt minden tekintetben az utolsók lettünk a régióban.
Az a tobbmillio ember majd 2010-ben elmegy szavazni ha le akarja valtania mostani ormanyt addig meg mit szamit ha akar parezer emberis uvoltozik a tereken. Egy falusi bucsuban is tobben vannak
A fenti bevezető szövegre reagálok. A kérdés költői, fogalmam sincs, meddig marad Gy. És amikor megy, azt önként teszi-e vagy küldik (és ebben a Szazdinak milyen szerepe lesz). Csak találgatok: Most biztosan nem érdeke a szociknak a csere, elvégre egy másik (kicsoda?) se tudna most népszerű lenni, állandóan meg nem változtathatnak. (Hacsak nem kockáztatnak egy nagyot, hátha a megszorítások után pozitív lehet az új imázsa, ha még van rá idő.) De sztem ha Gy.tovább bénázik, 2010 előtt cserélnek, bár akkor ezt be kell ismerni, ami ciki. Ha nem teszk, akkor viszont ők nem válthatnak, csak Gy. távozhat diszkréten (persze megkérhetik rá:-)). Na de Sziliben nem hiszik, ő már az elnökválasztásnálse jött be,ésők se gondolhatják komolyan, hogy min.eln. jelöltnek (és min. eln.-nek) jó lenne. Más ötlet?
Nem én vagyok a népharag, hanem az a többmillió ember, aki elkalmatlannak tartja ezt a hazaáruló kormányt, amely csődbe vitte, eladósította és teljesen kiárulta az országot...... bár tudom a hozzádhasonló bolgárgyurifanoknak nehzen megy a gazdasági adatok illetve a tények értékelése.
A kolaciciós nemzetáruló pártokat miniszterestül, meg miniszterelnököstül fogja a népharag elsöpörni..... az ok egyszerű: Elloptak, eladtak mindent, a többit meg csődbe vitték. A gazdaságunk a régióban tök utolsó helyen szerepel minden tekintetben. Egy normális európai országban önként felállt volna az ilyen dilettáns vezetés, dehát tudjuk, hogy ezek az elvtársak máshoz szoktak..... utolsó aljadék banda.