Keresés

Részletes keresés

bubu075 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 31
PDA még nem nagyon volt a kezembe és nem tudom mit akar töllem az első bekapcsoláskor. Olyan képernyő jött be ,hogy "align screen"tudja valaki ,hogy mit szeretne és mit kell ilyenkor tenni?
4313 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 30
Sziasztok szeretnék venni egy Airis T620 PDA-t. Gyöngyös és Salgótarján közelébe de az sem baj ha Pesten Gyöngyös és tarján jobb lenne mert közelebb lakok.Valaki tud boltot ahol ezt venni lehet? De nem webáruház legyen!!! Köszönöm a segítségeteket!
mandulapaula Creative Commons License 2008.03.19 0 0 29
köszi szépen
Előzmény: waces (28)
waces Creative Commons License 2008.03.18 0 0 28
start - settings - connections - wlan tool - adapter ful - remove, majd ugyan itt re-insert
Előzmény: mandulapaula (27)
mandulapaula Creative Commons License 2008.03.18 0 0 27
melyik a "wifi egység" ?
Előzmény: waces (26)
waces Creative Commons License 2008.03.18 0 0 26
Ilyenkor nehe eleg csak eltavolitani es ujra felismertetni a wifi egyseget. (Nem tudom miert, de neha az enyem is csinalta ezt)
Előzmény: mandulapaula (25)
mandulapaula Creative Commons License 2008.03.18 0 0 25
Köszönöm, de sikerült a reset gombbal, visszajött mindhárom lehetőség
Előzmény: mandulapaula (24)
mandulapaula Creative Commons License 2008.03.18 0 0 24

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

A mai nap menűjéből ha bemegyek a Wireles manager-be, eltűnt az

All

a

WI-FI

és csak a

Bluetooth

jön be:((

Hogy varázsoljam vissza?

Előzmény: waces (22)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.27 0 0 23
Ok. Várom.
Előzmény: waces (22)
waces Creative Commons License 2008.02.27 0 0 22
Nalam amikor ilyet csinalt akkor el kellett tavolitani es ujra hozzaadni a wifi kartyat (hogy miert csinalta nem tudom). Este, ha a kozelemben lesz a pda majd megirom, hogy pontosan hol.
Előzmény: kozmagaben (21)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.27 0 0 21
Na megérkezett a gép. Még nem nagyon volt időm próbálgatni, de a netezést egyből megpróbáltam. Sajnos nem nyitja meg egyik oldalt sem. Pedig felismeri a wifi-t, kapcsolódik is rá, de ha beírom, hogy www.origo.hu, akkor azt írja ki, hogy "page not found". Van valami ötletetek? Valamit rosszul csinálok esetleg?
Előzmény: waces (19)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.26 0 0 20

Az király!

Köszönök mindent.

u.i.: még tuti lesz kérdésem

Előzmény: waces (19)
waces Creative Commons License 2008.02.26 0 0 19
amennyiben adott a wifi halozat, akkor igen
Előzmény: kozmagaben (18)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.26 0 0 18

Szóval azt mondod, hogy hazamegyek, felteszem a töltőre és miután feltöltött már megy is rajta a net?

(bocs, ha együgyű a kérdés, de nem vagyok nagyon jártas a dologban)

Előzmény: waces (17)
waces Creative Commons License 2008.02.26 0 0 17
Nekem kezreallobb volt a beepitett IE, mint az Opera, de izlesek es pofonok ugye kulomboznek, tehat egy probat szerintem meger az Opera Mini is.
Terkepszoftvernek en navigaciora a hozza vasarolt iGo-t hasznalom, meg turzashoz a russat.

turistaterkepek

russa magyaritas

russa
Előzmény: kozmagaben (16)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.26 0 0 16
A netezésnél gondoltam olyanra, hogy például az Opera mini 4.0-s verziója jobb-e, mint az alap, amit adnak hozzá. A GPS-nél pedig arra gondoltam, hogy melyik térképszoftvert ajánljátok?
Előzmény: waces (15)
waces Creative Commons License 2008.02.26 0 0 15
wifis netezeshez semmi addicionalis program nem kell, minden adott alapban.
gpr-esezes alatt mit ertesz?
Előzmény: kozmagaben (14)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.26 0 0 14
Sziasztok!
Most kaptam kézhez az Airis T620-as PDA-mat. Főleg netezni (wifin keresztül) meg GPS-ezni szeretnék rajta egyelőre. Milyen progikat telepítsek rá (konkrét programokat írjatok légyszi), hogy ezeket a funkciókat használni tudjam zökkenőmentesen! Előre is köszi!
Hello
waces Creative Commons License 2008.02.19 0 0 13
Előzmény: kozmagaben (12)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.19 0 0 12

Köszi!

Tud valaki esetleg egy olyan "gyűjteményt", ahol a PDA-ra optimalizált oldalak listája megtalálható? Játékot hol lehet letölteni PDA-ra?

Előzmény: waces (11)
waces Creative Commons License 2008.02.19 0 0 11
Levelezesre teljesen jo. Alapban csak a headereket (a level feladoja es targya) tolti le es ha kivancsi vagy a tartalmara akkor, a kovetkezo szinkronizalaskor fogja letolteni a teljes levelet. A csatolt fileokkal jol boldogul.
A bongeszes megszokas kerdese. En alt csak hirportalokat es forumokat szoktam rajta nezni ha nagyon szukseges es azokkal nincs gond. Nyilvan van nemi limitacio, de pl az index foruma siman hasznalhato. PErsze a full csicsamicsa flashes oldalak nem igen fognak megjelenni, de ez (legalabb is szamomra) nem gond.
Előzmény: kozmagaben (10)
kozmagaben Creative Commons License 2008.02.18 0 0 10

Sziasztok!

Teljesen járatlan vagyok a PDA-k terén, még csak most venném meg a legelsőt. Kérdésem az lenne, hogy ezzel a PDA-val mennyire lehet e-mail-eket olvasgatni és a hagyományos számítógépen megszokott oldalakat böngészni. Ugyanolyan csak kisebb a képernyő? (Bocs, ha bugyuta kérdés volt, de halvány lila gőzöm sincs)

Üdv. Gaben

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 9

Én egy éve használom, első PDA-m volt. Végeredményben meg vagyok vele elégedve, csak néhány apró bajom volt vele. Amint azt mások is írták, leggyengébb alkotóeleme az aksi, de ez így van minden PDA-nál. Én is motorozom, használtam is már, de sajna az aksi nem bírja egy óránál tovább GPS-t használva. Vétele egyébként nagyon jónak mondható, a riválisokhoz képest is. Wifije is jó, bár én azt nem sokat használtam, csak kipróbálás képpen. De működik, úgy ahogy kell. iGo minden gond nélkül fut rajta, gyorsan, pontosan. Az hogy téved vagy nem az autótól is függ. Pl céges Peugeot Partnerben haldoklik, nagyon leárnyékol a kaszni, egyéb autókban nem volt ilyen gondom, nagy mikorbuszokban sem. Előforul hogy megfagy (naná, hiszen Windows fut raja :) ), de ez könnyen orvosolható az alján lévő reset gombbal. A stylus kb 10 hónap után adta meg magát, ez nem garis, sehol sem, de nem tragédia, 1400 Ft egy új. Vagy 3x le is ejtettem már, de jól viselte. Azt hogy hol a legolcsóbb Árgép.hu-n vagy hasonló oldalakon megtudod. Még egy gyenge pontja van a készüléknek, ez pedig a bluetooth. igazából a támogatással van gond. Persze fileokat küldeni meg ilyeneket lehet.

Csak ajánlani tudom. Ha meg csak egy navigációra vágy ott az Airis T920, már nem egy ismerősömnek ajánlottam és vett is ennek hatására. Gond nélkül működik. Csak persze ott nincs wifi meg hasonló nyalánkságok.

Előzmény: Kawabiker (6)
Kawabiker Creative Commons License 2008.01.04 0 0 8
Akkor tök jó,mert nem gyalogturáűzni kellene,hanem ahova elmegyek hétvégén
mocizni az közelében lévő ládákhoz(muzeum,kastály,vár,kilátó,stb).
Tehát nagyrészt motoron lenne ott meg kábelen át tudok adni 12voltot,mert üllés
alá szerelek szivargyújtócsatit.
52most a shopnál,de még asszem várok vele február-márciusig.
Ebben az időben ugyse motorozok....
Április-májustól lesz majd jóidő :)
Előzmény: waces (7)
waces Creative Commons License 2008.01.04 0 0 7
En anno a speedshoptol vettem, akkor meg 57 volt afaval. Lehet mashol megolcsobb most, akkor ok voltak azok akik 1. megbizhato ismert ceg, 2. volt raktaron.

MSN, Internet, mail kenyelmes. Nalam eleinte kicsit zavaro volt, hogy a gorgetosav fixen jobb oldalon van es eleinte kenyelmetlen volt ott hasznalni a ceruzajat (bal kezes leven), de megszokva mar nem zavaro.
Fagyni idaig talan 2x fagyott ki, de az alkalmazashiba volt es nem a PDA-e.
IGo napi szinten hasznalva mondhatom, hogy kifogastalanul megy. Igaz osszehasonlitasi alapom nem sok van, de nem rosszabb, mint az egyeb, altalam kiprobalt navik. A jelet max 3 percen belul megtalalja (belvarosban, hazak kozott). Szabad teruleten ez max 1-1.5 perc.
WiFi vevo kifejezetten szimpatikus (meg PCs/Laptopos viszonylatban is). Stabil es kenyelmesen hasznalhato. Erzekenyseggel sincs gond (utcan, autobol a lakasban levo (I. emelet) WiFi routerhez siman tudtam csatlakozni).
GPS vevo szerintem (a fentieken kivul) nem problematikus. Neha picit teved vezetes kozben, de csak bizonyos helyeken, tehat az szerintem nem a vevo hibaja (majd megnezem ugyan ott egy masik keszulekkel).

Az alatalad tervezett dolgokra szerintem ok, Geocatchingnal az aksi lehet a szuk keresztmetszet, bar ha nem folyamatosan hasznalod, akkor egy turat szerintem siman kibir, de ezt meg nem probaltam ki. A kijelzoje nagyon jol olvashato, kontrasztos.
Előzmény: Kawabiker (6)
Kawabiker Creative Commons License 2008.01.04 0 0 6
-Hol olcsó
-Kényelmesen lehet e MSN t használni rajta
-Mennyire stabil(nem fagy e ki,stb)
-IGO rendesen megy rajta
-Mennyire érzékeny a wifi vevője
-Mennyire érzékeny a GPS vevője
Meg amiket megosztasz róla infót az érdekelne.

Nekem többségében zsebemben lenne és fülhallgatón keresztül motoron
használnám navigációra illetve hétvégente geocachingra,meg ha sürgös
netezhetnékem támad akkor www,mail,msn ezenkivül nagyon más nemérdekel.

Viszont ez a legolcsobb wifis gps -es PDA ami használható paraméterekkel bír
papiron,azért érdekelne a valóságban is jó,stabil,gyors,kényelmes,tartós,stb.

Te mennyiért vetted?
52 alatt nemláttam áfával.
Előzmény: waces (5)
waces Creative Commons License 2008.01.03 0 0 5
Mire vagy kivancsi?
Előzmény: Kawabiker (4)
Kawabiker Creative Commons License 2008.01.03 0 0 4
Szemezgetek vele,infók róla?
Ako használ ilyet,irhatna.
52ért áfával már kapható térkép nélkül.
sulep Creative Commons License 2007.12.22 0 0 3
Szerintem hétköznapi használatra tökéletesen megfelel. Nekem egyedül az akksija nem tetszik de lehet csak én fogtam ki rossz akksival. Ünnepek után visszaviszem azt kicserélik remélem.
Előzmény: nlaci64 (2)
nlaci64 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 2

Sziasztok!

Hát nem sok mindent tudtam itt meg az T620-ról. Pedig nekem is fáj a fogam egyre.

Tényleg gyenge a kijelzője?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!