Nem csináltak majmot, amíg nem tudták, hogy mi a helyzet, addig határozotan léptek fel. Látták a gyerekeket, visszafogták magukat, de fentartották a lehetőséget, hogy van fegyver a kocsiban. meggyőződtek, hogy nincs, elmondtak egy ejnyebejnyét.
Hol csináltak majmot magukból? Nem látták előre, hogy ez csak néhány kiskamasz? Tényleg nem látnokok.
Már megint jól látod. Meg nem fordult a fejemben, hogy gyöjjön már ki valaki faltörő kossal, és annak használata úján bizonyosodjon meg róla, hogy a szex heves, vagy csak a férj.
mondjuk nem követtem az eddigi beszélgetést arról a jelentős kérdésről, hogy hány rendőr érkezett, de ha én rendőrként hasonmás fegyverből lövöldözést észlelnék, biztos beszólnék erősítésért mielőtt megkezdem az intézkedést
nem vagyok rendőr, lehet, hogy szakszerűtlen volnék
Nem ovisok, kamaszok, nem avh , hanem sima zsaru. Nem osztogatmak hanem fosztogatnak, de tök mindegy, csak hajtogasd.
"A házaspár alig hagyta el a helyszínt, amikor egy szirénázó rendőrautó jött velük szemben," "A két járőr után újabb négy érkezett, végül ők nem intézkedtek,"
Nem két kocsi üldözte, hanem egy kocsiban ült 2 járőr. Nem mindegy. Szó sincs üldözésről.
Hogy a rendőrség mennyire rosszul van szervezve, rosszak az eszközeik stb nem a topik témája. Ebben az esetben nem intézkedtek hibásan.
Nem a felhozás az abszurd, hanem az összkép - mint offsóros/sulinetes kormányoszlopok idején adóelkerülő fűnyírásról beszélni (ha ezzel a polidilibe illő analógiával sem sikerült közelebb, hoznom, feladom:).
A fentartásaid kettősek, mindegy csak fikázd őket.
A családverésnél tényleg határozottabbak lehetnének, csak sajnos sokszor pont a bántalmazott fog ellenük vallani, ha a bántalmazónak megkarcolja a bilincs a csuklóját.
Azért mert pl borsodban nem mennek ki egy csalái balhéhoz, azért baj, hogy somogyban egy potenciális lövöldözőt pedig megfékeztek.
Jelen esetben viszont nem csak ellenörzés volt. Ha meg a szemközti sávból jött mindenképpen át kellett jönni erre az oldalra.
Most, komolyan, azon kívül, hogy a nagyi elmondása szerint hajszál híján koccantak ( nem karambol, koccanás) mi a kifogásolni fvalód még?
Látták, hogy gyerek van a kocsiban, meg 2 idősebb, piztos ami biztos, kiszállították őket és átnézték a kocsit. nem ráncigálták, nem bilincselték meg, stb.Az túlkapás lett volna, talán.
Egyszerűen tök abszurd szituációnak tűnt (nem azért, mert veszélyes játékot árulni/tartani derék dolog)a gyakorlatilag egymást érő a vagy-tömegmérgeződünk-vagy-nem botrányok mellett a sóhajnak beillő kermi-tiltott játék megjegyzés.
Kevered a szezont a gőzekével: nem a betiltásról ejtettem szót, hanem arról, hogy a több tízezer áruból egy hét alatt 70-et sikerült bevizsgálni, oszt mégse fenyegettek kiátkozással, ha azonnal nem ígymegúgy. Szkip.
Pont úgy, ahogyan engem szoktak megállítani a rend-/vám és pénzügyőrök több-kevesebb rendszerességgel a 36-oson ill. az M3-ason: szépen levillognak, és kivárják, hogy megállok-e, vagy elkezdek menekülni, harciaskodni (ui. akad ilyen, a számos cigi-/italcsempész között), és felkészülni az utóbbi eshetőségre.
Mi tagadás, zokon venném, hogy a leszorításos/elévágásos módszer lenne az általános.