Nehéz a castingokon eligazodni. Én például három tv2-s vetélkedő válogatásán jártam már, és mindhárom játékban játszottam, míg az RTL Klubnál ugyanez az arány: két válogatás, nulla játék.
A Pókerarccal is próbálkoztam a nyáron, de már a válogatás után éreztem, hogy nem fog menni.
De legalább a gyúró-Rudi pénz nélkűl meghaza. :) Vagyis a hat játékosból csak a póker-nagyi vitt haza lóvét, remélem a cicus is elbukja majd a 2 milláját a döntőben. :)
De vajon ki lenne olyan balek, aki 5/5-re megnyomja. Persze a fotelból könnyű, de ezeknek nincs tudása, szerintem egy csomószor világukat nem tudták, csak tippeltek.
Ezt már az előző szériában is sokszor alkalmazták, hogy az utolsó körben betesznek 5 gagyi kérdést, hogy mindegyik azt higgye, hogy ő a májer... Egyis sem fog nyomni, mert azt hiszik, hogy a bab is hús! Abba, Nessike, Mundruczó, spanyolnátha, római szám: szánalom, egy 10 éves is 5/5-öt csinálna...
Sajnos itt is az igaz, hogy a tájékozottabb, nagyobb tudású embereket megpróbálják távoltartani a castingokon a műsortól. Ezek az emberek egy Örökös tipusú vetélkedőn már az első körben elvéreznének. Mert azért, hogy Simonyi, vagy Cipő nevére nem emlékszik egy sem...
Legyen állami gondozott, hentesnek kinéző dagadék, szőket cicababa, pókerező nagymama, chippendale fiú, valamilyen szempontból különleges, már-már deviáns személyek. A tudásuk nem túl nagy, ellenben érdekes emberek. Habár most a kérdések sem az átlagos vetélkedős kérdések kategóriából jönnek ki. Nekem eddig : 8/7, 5/5, 5/3, 5/4, azaz vezetném a versenyt, de az már a castingon is kiderűlt, hogy habár én is jó lennék deviánsnak, de túl okos vagyok ahhoz, hogy játszhassak is....
A széf az búlvárműsor... Ha valaki olvassa a blikket, már sikeres lehet. A Fogd a pénzt és fuss alapötlete kiváló, a lebonyolitás borzalmas. Ebben a műsorban túl sok a mű dolog. Nem rossz, de nem is olyan egetrengetően jó. Nekem hiányzik a Legyen ön is milliomos, mert az igazi kvízműsor volt.
Igen, 43 adás volt... Hétfőtöl szombatig játszott 6x6 ember, a hat győztes ment a heti döntőbe, ezt ismételték hat héten át, majd a hat hetidöntő győztese vívta a szuperdöntőt...
Gratulálok neked ezért a hozzászólásért, ha nem tűnt volna fel az előzőekben, BESZÉLTEM egy illetékessel, ő is megerősítette a hírt, és kaptam is e-mailt róla hivatalosan is.