Most olvasom a Nyakó elvtársnak igen vastag bőr is van az ő pofáján, hites feleségével 36 miller költségtérítést vettek fel. Nyakó elvtárs várom a politikai helyzetértékelését, kérem külön térjen ki az ellenzékre, a kisnyugdíjasokra és a minimálbérért robotolókra és a munkanélküliekre. Világítsa meg kérem, mit tett a kedves nasasszonnyal ezért a 36 millióért a felsoroltak érdekében?
Az extrákkal felszerelt, 3200 köbcentis Volkswagen Passatban bőrrel borított sportülések, climatronic légkondicionáló, billenő napfénytető és két lapmonitor is gondoskodik a komfortos utazásról. A hasonló gépkocsik alapára 14 millió forint, felszereltségtől függően azonbanmeghaladhatja a húsz millió forintotis. A lap úgy tudja, a grafitszínű meseautó heteken át hiába várt gazdájára, a vállalat egyik döntéshozója sem mert beleülni. Végül Tótfalusi György, a BKV igazgatótanácsának szabaddemokrata elnöke vehette birtokba.
Jöhet Lázár is, valóban megérne egy topikot az ilyen orditó pofátlanságok összegyűjtése (lásd Vastagbőr blog), pl. e mellé tehetnénk a BKV vezér autóbérlését, megkoronázva Demszkáj mértékletességre való felszólitásával, satöbbi.
Ha kormányra kerülnek, nem engedhetik meg se maguknak, se másoknak ezt a sok disznóságot. Két perc alatt megbuknak, ha ez így megy tovább. Ha véget vetnek mindannak, ami eddig történt, hosszú ideig kormányozhatnak, különben nem!
Ha a következő kormány nem vet véget ennek a sok disznóságnak, nagyon nagyot fog bukni. Az embereknek tele a hócipője, nem fogják végletekig tűrni ezt a rablást!
Csak annyi pénzt vett fel, amennyi jár neki - így kommentálta Lázár János fideszes képviselő azt, hogy a 2002-2006-os ciklusban az Országgyűlés honlapjának tanúsága szerint a legnagyobb összegű, 18 millió forintos költségtérítést vette fel.
Buszsofőr, szerintem hamarosan meglesz neki az egymillió kilométer. Ha balesetmentes, akkor majd kap szép jelvényt, meg pénzjutalmat. Abba már bele sem merek gondolni, hogyha nem lett volna Trianon, akkor mennyi utazási költségtérítést vennének fel a határ közelében lakó képviselők. Rámenne a gatyánk is. :-)
nem akarom ezt a faszt igazolni semmivel. csak azért említettem, mert valahol felvetődött, hogy miért nem rúgják ki a pártból nyakót, ami szerintem teljesen jogos volna, de már senki nem beszél arról, hogy a fidesz miért nem tette ugyanezt lázárral. és vissza a szocikhoz, miért nem rúgták tökön kapolyit...., hogy jó napod legyen.
"Képvisellő? Dolgozik?" Miért? Neked lenne még energiád dolgozni miután kétszer leautózol Budapestről Miskolcra, meg vissza? Ráadásul még Karácsonykor sem kímélve magad? :-) Mondjuk ezt a napi kétszeri utazást nem értem. A parlament ajtajában eszébejut, hogy otthonhagyta a tolltartóját, vagy az uzsonnáját és "visszaszalad" érte? Vagy az asszonnyal tanakodnak, hogy elzárták-e a gázt, aztán nem tudnak megegyezni azon, hogy ki nézze meg és mind a ketten hazamennek leellenőrizni? A Cavinton azért olcsóbb lenne. :-)