Keresés

Részletes keresés

ddl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 93
"No meg szerintem az ember hajlamosabb értelmesen, felnőttként viselkedni, ha felnőttként kezelik"

Igen ezt sikerült ékesszólóan cáfolnunk az elmult 2 napban :(

Üdv: DDL
Piri Creative Commons License 2007.07.15 0 0 92
Nem tudom de én egyetértek SW vel Ha szaktatok más topicot is olvasni tudhatjátok hogy ennyire fejetlen szigorú és elvtelen törlésekkel sehol nem lehet találkozni Még a polfórumon sem Pedig ott aztán történnek időnként dolgok
Totalcacar fórumokon még sosem találkoztam törléssel itt meg sokszor eltűnik a topic nagy része Szerintem ez elfogadhatatlan
_Fefe__ Creative Commons License 2007.07.15 0 0 91

Nem is lát bele szerintem senki boszorkányüldözést, csak úgy tűnik, a társaság nagy része túl szigorúnak érzi Boss moderálási elveit. Ha jól értelmezem, az Indexen erre megoldás a klubfórum és az önmoderáció.

Nem hinném, hogy a VT ne moderálna ki egy egymásnak válaszolgatós topikromboló off-threadet. Ugyanakkor egy-két off hozzászólás egy egymást ismerő társaságban már simán elmegy.

No meg szerintem az ember hajlamosabb értelmesen, felnőttként viselkedni, ha felnőttként kezelik. A folytonos ellenőrzés csak erősíti az anarchista hajlamot :)

Előzmény: ddl (89)
drnyulas Creative Commons License 2007.07.15 0 0 90
Természetes meg kellene próbálkozni az "önkormányzattal", tehát legyen VT.
Tisztázzuk hány tagú legyen, ill.mennyinek kell lenni.
Utána mindenki írja fel a listáját, és a kellő számú legelsők lesznek a VT.
Tehát! Mindenképpen legyen!
Előzmény: süketkoma (72)
ddl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 89
Nincs és nem is volt cenzúra itt. Csak szabályok, amelyeket minden ide írogató személy azzal, hogy regisztrált elfogadott. Ennyi és nem kell belelátni semmilyen boszorkányüldözést a dologba.

Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.15 0 0 88
Nagyon is számít, ki hogy érzi magát a fórumon. Azért is vagyunk itt, hogy kellemesen társalogjunk az adott témáról. A cenzúra nem a legjobb megoldás.
Előzmény: süketkoma (87)
süketkoma Creative Commons License 2007.07.15 0 0 87
Bocs, részben értem. De kezdem nem jól érezni magam. Persze ez nem számít.

CsŐ!
Előzmény: ddl (85)
süketkoma Creative Commons License 2007.07.15 0 0 86
Akkor egyik moderátor nem tud a többi tevékenységéről? Ezt már végképp nem értem. A törlést sem értem, a magyarázatodat sem, igazából semmit.
Nem is hinném, hogy BOSS felett egy "nagyobb" modi csak úgy beletörölne valamelyik topicba.

Ezek a törlések nem biztos, hogy jót tesznek. Aki látta, hogy mit töröltek, az érti, hogy miért mondom.

CsŐ!
Előzmény: ddl (85)
ddl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 85
Pl. Wágner úr beírása azt mutatja, hogy a kedvenc Audioland-unkat figyelik az index nagy moderátorai is. Mint régen a BOSS előtt (ha olvasod a "Moderáció-Tech" fórum nyílvános részét akkor tudhatod).

Azonkívűl nem tételezem fel a BOSS-ról sem, hogy gerinctelen lenne. Azaz megigéri, hogy csak jelzi mit csinálna, de ránk bízza, hogy felkérjük-e. Ezek után meg se szó se beszéd törölne?

Előzmény: süketkoma (84)
süketkoma Creative Commons License 2007.07.15 0 0 84
"Nem figyeltél eléggé. Nem a BOSS-unk törölte, csak igéretéhez híven figyelmeztetett, hogy mit csinálna ha... Nagyobb hatalom volt a törlő. Ami valjuk be várható volt."

Ezt nem értem. Milyen hatalom? Honnan tudható ez?

CsŐ!
Előzmény: ddl (83)
ddl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 83
"http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=69287678&t=9036543

Aki gondolja, támogassa, fejtse ki véleményét."

stevie wonder írta ezt a használthifi csere-bere topicban. Teljesen OFF-ként minden előzmény nélkül.

stevie wonder!

Nem figyeltél eléggé. Nem a BOSS-unk törölte, csak igéretéhez híven figyelmeztetett, hogy mit csinálna ha... Nagyobb hatalom volt a törlő. Ami valjuk be várható volt.

ddl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 82
Azt hiszem megoldótott 1-2 kérdés. Kiderült, hogy a BOSS-unk nem is olyan rossz! Ezek után valószínű, hogy a kereskedői topik szigorúbban lesz fogva. :) És ezzel negligálódott ez a topik is. :(

The_BOSS Creative Commons License 2007.07.15 0 0 81
Ilyenkor kell kérni tőlem a hozzászólás törlését és áttérni a privát levelezésre...
Előzmény: big-dewil (79)
The_BOSS Creative Commons License 2007.07.15 0 0 80
Soha nem morcogtam az első OFF beírás miatt (korlátoltság is lenne). Azonban az mindenképpen zavaró (mellesleg az MM is tiltja), hogy az OFF-olás folyamatos és emiatt nehézkessé válik a topik témájába vágó hozzászólásokat kibogarászni. Ilyenkor szoktam morcogni.

Annyira ismerem a társulat tagjait (hozzászólásaik alapján), hogy bizonyos beírások után előre látható a jövő és az OFF-ok áradata. Ilyenkor hamarabb figyelmeztetek. Mint most a használt hifi csere-bere topikban. És lám jöttek is az OFF-ok rendesen.

Vannak szabályok amelyeket be kell(ene) tatania mindenkinek így Önnek is. Ha mégsem teszik akkor meg vannak a következményei. Ebben a tekintetben elég képlékenyen kezelem az MM-et az első két-három alkalommal. Utána már komolyabban veszem. Nincs itt szó haragról csupán szabályokról és annak betartatásáról. De itt a lehetőség alakítani egy grémiumot amely betartatja ezeket a szabályokat. És én visszavonulok mint egyszerű végrehajtó
Előzmény: big-dewil (78)
big-dewil Creative Commons License 2007.07.15 0 0 79
Zawartak, és abba is hagyom, de ha irnak nekem, akkor muxáj rá wálaxolnom. Wixkod a tenyerem. Na.)))
Előzmény: The_BOSS (77)
big-dewil Creative Commons License 2007.07.15 0 0 78

No igen, de az offolástol lex a forum jo és pörgös.

Tom, h ez egy nagy dilemma, de hidd el, h ezért is haragxanak rád többen is.

Mondjuk én nem, mert sosem wok haragtarto, de forditwa mán nem wok biztos.

Ja és azé ide irom ezt, mert nem tom, h howa kéne.

Előzmény: The_BOSS (76)
The_BOSS Creative Commons License 2007.07.15 0 0 77
Ezek a figyelmeztetések eddig sem zavarták Önt sem. Ezek után mi változna?
Előzmény: big-dewil (75)
The_BOSS Creative Commons License 2007.07.15 0 0 76
Az. De egyelőre csak figyelmeztetés: tessék abbahagyni, törlés + tiltás lesz. Máskor is figyelmeztettem ily módon a társulatot. Nem sok eredménnyel
Előzmény: süketkoma (71)
big-dewil Creative Commons License 2007.07.15 0 0 75

Szwsz elég a jo wastag felkiálto jel.

Onnajst egyböl tudjuk, h "nana" ez a határ, és ne towább!)))

Perxe ez azt kiwánná, h állandoan a gép elött üljön és figyeljen engem, h mit és howa irok...)))

Xerintem legyen wének tanácsa, mert csak.

Előzmény: süketkoma (74)
süketkoma Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74
Tedd fel Te! Amúgy meg mit tegyek fel szavazásra? Mindenki olvassta a történteket, szépen sorjában le kellene írni a véleményeket.

OK. Kérek mindenkit írja le egy-két szóban (Spacc: egy-két oldalban) a véleményét, mintha szavaznánk.

CsŐ!
Előzmény: gabocza1 (73)
gabocza1 Creative Commons License 2007.07.15 -1 0 73
Próbáld meg, tedd fel szavazásra!
Előzmény: süketkoma (72)
süketkoma Creative Commons License 2007.07.15 0 0 72
Szerintem kezd egy kicsit ex lex állapot lenni. Akkor most lesz VT vagy nem?
Ha nem, engedjük a BOSSt dógozni :)

CsŐ!
süketkoma Creative Commons License 2007.07.15 0 0 71
Az offolás a probléma? Csak hogy tanuljunk :)

CsŐ!
Előzmény: The_BOSS (70)
The_BOSS Creative Commons License 2007.07.15 0 0 70
!!
big-dewil Creative Commons License 2007.07.15 0 0 69
Az ágy fölé ne tedd, mert jobb a békesség, de a wendéget ahowa üteted, ott jo lex.)))
Előzmény: drnyulas (68)
drnyulas Creative Commons License 2007.07.15 0 0 68
Olyan nekünk is van, majd én is felfüggesztem.:-)
Előzmény: big-dewil (67)
big-dewil Creative Commons License 2007.07.14 0 0 67

Ó az a lányom töre, amit még a sportiskolában haxnált.)))

Előzmény: drnyulas (66)
drnyulas Creative Commons License 2007.07.14 0 0 66
Damoklesz elvtárssal mióta vagytok jóba?:-)))
Előzmény: big-dewil (61)
tere Creative Commons License 2007.07.14 0 0 65
Én túl kajla vagyok az ilyesmihez. :)
Előzmény: penna_ (64)
penna_ Creative Commons License 2007.07.14 0 0 64
Még valami: a felsoroltakon túl még legalább másik két tucat topiktárs is van, akik szintén felelősséggel láthatnák el a feladatot. Köztük például Te is.
Előzmény: penna_ (63)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!