Igen ez a másik aranyos tényleg :D. Akkorákat nevettem ahogy odakarmolt mikor le akarták önteni. Nagyon cuki. Bezzeg a dzsekiben mennyire jól bírja a vízet. Az enyém is, hogy utál fürdeni, mindig kimászna a kádból, ha tudna..:)
A másik fórumon láttam egy videót, gondoltam belinkelem ide is, mert a vicces videók topicba illik. Ami nagyon tetszik benne, hogy próbálja a Rudolf Péter ügyesen megoldalni a különböző szerepszituációkat. Ez nagyon megy is neki. Profin megoldott röktönzés, nyilván neki egy egész napja ráment, hogy a 30 másodperces videót láthassuk a TVben. Megtaláltam az "így készült" verzióját, a werkfilmet.
Na látod! :) Nem beléd kötöttünk, hanem abba, hogy "jelen esetben kevésbé érdekes az adott információ"! ;) A hörcsögök nyelve meg képes a fagylalthoz fagyni... a mesékben... és ez egy mese... :D
Köszönöm szépen akellemetlen megjegyzéseket, és azt az utolsó mondatot csak nagyon zárójelesen értettem ,nem kell egyből belekötni az emberbe, még akkor sem ha netán igazam van, csak jelen esetben kevésbé érdekes az adott információ... :)
Azért lehet ennél komolyabb káros hatása is, mint amit mondasz, például a gyerek megfázhat a sok fagyitól :) Szóval valóban lehet, hogy korhatárral kéne vetíteni ezeket a reklámokat, mert komoly morális aggályokat ébresztenek, és veszélyeztetik a kiskorúak fejlődését, hiszen megfázva nehezebb fejlődni :P
Viccet félretéve ez is vicces darab lett, ahogy a korábbi filmográfiájuk is már-már előrevetíti ezt az újabb és újabb darabokkal kapcsolatban, kíváncsi vagyok meddig bírják még a tempót... Bár mivel alapból mókás karakterek, annyira talán nem nehéz újabb és újabb nevetséges helyzetekbe keverni őket :)
stuncenpudli: Azért ezen a pontján a realitásnak figyelmeztetnem kell Téged arra, hogy a hörcsögök pedig nem beszélnek ;)
na ez igen ez végre egy tényleg jó kis reklám Tőlük!!! Erre vártam, hogy villantsanak végre újra valamit mert az előző az valami írtozatosan gyengére sikeredett...
Mondju kannyiból ebben is van hiba hogy a jégkrémhez tuti nem ragadnának azért oda :P csak a fémhez ragad oda a nyelv semmi máshoz nem :P A fagyi az inkább megolvad :)
Jajjistenem, nem kéne ilyen mimózalelkűnek lenni! :) Az esti híradóban ezerszer cifrább dolgokat hall a gyerek, mint amikor az egyik mókus (vagy mik azok) a másikat kussra inti! :)
Amúgy meg ebben mi káros a gyerekre? Fagyit fog követelni? Az nem a gyerekre, hanem a szülő pénztárcájára káros... de hát jóléti a társadalmunk, egy-egy fagyi belefér szökőévente a költségvetésbe! ;)