gondoltam írok már egy helyzetjelentést... minden oké, az igazat megvallva eléggé hullámzó a hangulatom, ezért is nem írtam, nem volt kedvem róla beszélni. szoval a colorblindságomnak két összetevője van: a legfőképpen a pázmányon való helyzetem, ami iszonyat nagy nyomással nehezedik rám és ezt anyukám hozzáállása még ilyen távolról is sokszorosára tudja hatványozni. (figyelitek, milyen választékosan írok amúgy? ez biztos még a tegnapi coursework hatása :D:D :D) nyilván ez márciusig nem fog változni, de meg kell tanulnom kezelni, mert így nem maradhatok. és persze, tudom, h megoldható, hülye is tudja, hogy annyi a kulcsa, hogy jól bevágom az anyagot, már ma olvasgattam (tanulásnak azért nem mondanám) munka közben. ezzel kapcsolatban azt nem tudom eldönteni, hogy melyik tanárhoz menjek... ebben szeretném kikérni a véleményeteket. mert sacinak egyértelműen nem vagyok szimpatikus, de a másik néninek meg mégrosszabb a híre, szoval nem tudom. ugyan még nem vettem meg a repjegyet, de most úgy tűnik, h március 25én megyek haza, ha orbitális áremelkedés következne be, akkor pedig egy pár nappal hamarabb. és itt van még valami, ami nagyon-nagyon fontos lenne: szeretnélek megkérni titeket, hogy szerezzetek nekem jó nemzetközi 1. gyakorlati jegyzetet lehetőleg mindkét tanártól. tudom, hogy már régen volt, de rettentő sok múlik rajta!!! aztán, ha megvan, akkor el kellene nekem postán küldeni, amit természetesen kifizetek, ha hazaértem. ez tényleg rettentő fontos, nehogy már ezzel fogjanak meg. na erről ennyit, már így is többet beszéltem róla, mint amennyi jólesik :D és ne kezdjetek el légyszi bíztatni, hogy "óóó, megcsinálod" megsattöbbi, mert attól csak még szarabbnak érzem magam... baszogassatok inkább, hogy tanuljak, jó?
a másik összetevő pedig roberto ugye. ez már múlófélben van szerencsére, de azért még van. szoval ez a fiú, aki még otthon is minden második gondolatom középpontjában volt, kimutatta a foga fehérjét és nagyon csúnyán viselkedett/viselkedik velem. nem akarok a piti részletekbe belemenni, de ennél jobban egy nőt megalázni (még szerencse, h nem hagyom magam), nem igazán lehet. és persze, csak egy fiú és szerencsére jól működik már az önvédelmi mechanizmusom ezen a téren, csak képzelhetitek milyen érzés volt, amikor a dékáni méltányosság kikérése következtében kialakult identitástudat mellé bónuszban még a nőiségemben is földbe döngöltek... :DDDD nem éreztem magam kakafos, semmi zérónak, ááádehogy :) (csak kb. azt, hogy az életem minden színtere sikertelen, na mindegy.) ezzel a szituációval a hülye is látja, hogy mi a baj, nem kell elmagyaráznom a "házi nyúlra nem lövünk" alapvető tézisét... :D mindenhol ott van, ha akarom sem tudom elkerülni (ebben a pillanatban privizett rám msnen), az első időkben itthon sem volt kedvem lenni, kb. most is főleg csak a szobámban kuporgok ilyenkor. ez meg persze a 21es csapdája, mert a többiektől is távolodom, az egész társaságnak adott egy keserű szájízt ez a hülyegyerek, de majd biztos ez is elmúlik.
ne ijedjetek meg, nem panaszkodás, és ebben a pillanatban tökjól vagyok, csak egy helyzetjelentés, amiről babonából félek leírni, hogy múlófélben, de remélem érthetőbbé teszi, hogy miért nem volt kedvem írni magamról az utóbbi időben. minden-minden szürke volt, tipikusan még a szar is keserű, de teszek ellene, még ha kicsit vissza is süppedek néha. és attól függetlenül, hogy Orsika-Feri-Danival mégcsak nem is igazán kommunikáltunk az utóbbi időben, akkor is az egyetlen fogódzóm az maradt, hogy ha ilyen fantasztikus emberek a barátaim, akkor én sem lehetek akkora romhalmaz, mint amilyennek éreztem magam.
persze vannak még olyan vicces szösszenetek, hogy tegnap este egy fél nappal a leadás előtt vettem észre, hogy eltűnt a laptopról a majdnem kész dolgozatom (jellemző, hogy amikor egyszer nem állok hadilábon az idővel, akkor is ellámázom :D), úgyhogy ismét hardcore-ban nyomtam: agyhúgykő, no alvás, éppen időben leadás és aztán munka :D:D:D - de legalább érzem, hogy csinálok valamit, meg hát minek kíméljük a fiatal szervezetet? :D
a holnapi nap jónak ígérkezik, vagyis inkább úgy írom, hogy ELDÖNTÖTTEM, hogy jó lesz: no suli és este lesz a "fedezzük fel Dundee-t" projekt első állomása. mertugye, ha be van tokosodva az ember, akkor váltani kell. szépen jónőben elmegyünk csak néhány italra egy jó kis helyre (ahol Kata már előzőleg volt és állítólag jóképességű pasik is fellelhetők) kellemes, lightos program, de már nagyon várom!
hát asszem ennyi van... meg rendet kell rakni a szobámban :)
és veletek mi van drágáim? ti sem viszitek túlzásba az aktivitást az utóbbi időben! (irgumburgum) Orsika, Dani, hogy haladtok a szakdogával? (ne felejtsétek el menteni, hehe) Ferikém, nagyon köszönöm a múltkori utragyors segítséget!!! Jaaaj kisOri, ma majd megszakadt a szívem a tejfölös krumpli főzése közben, hogy nem veled fogom megenni az albiban! Ésamúgy ezek tiszta hülyék: direkt többet vittem a melóba, hogy a főnökömnek is jusson, aki közölte, hogy "this is not my cup of tea". hát hogy lehet a tejfölös krumplit nem szeretni???? na mindegy. ja és irtó durva: az itteni fotex recordsban megvan a dawson összes évadja dvdn! sajnos kurva drága, de azon gondolkozok, hogy minden hónapban kispórolok egy évadra, milyen utragmegakirály lenne már! és ha hazamentünk úgy megszerettetnénk minden hodof-taggal, mint Orsikával Fenyő Mikit :DDDDD
írjatok, jó? tudom, hogy elfoglaltak vagytok, de semmit nem tudok rólatok és olyan jó lenne olvasni! most az van, h az itteni suliban egy pár hétig nyugi van, de az egyik kollegám szabadságra ment, így megint többet dolgozom. ami végülis jó, mert legalább lesz pénzem, az meg végülis nem oszt nem szoroz, hogy a lakótársaim vagy a vén alkeszek zargatnak tízpercenként a nemzetközi tanulása közben :D
a leges-leges-legjobbakat nektek drágáim! szeretlek titeket nagyon!
Henikém, ugyanez van itthon is nincs miről írni, nem történik semmi, Orsikát, és Danit kb 2 hete nem láttam. Velem nincs semmi, elkezdődött a suli, szokásos szarakodás. Borsival minden oké, dúl a láv! Elképesztő hogy Orival pl dec vége óta nem beszéltem értékelhető mennyiséget....
hát én is ellappangtam az utóbbi időben, beismerem. nem járnak túl jó idők erre, de ne ijedjetek meg, szuperHenkó mindent áthidal! :D :D :D
nemtom, h belemenjek-e a részletekbe, annyi a lényeg, h kicsit szürke most minden, kb piálni sincs már kedvem, de ezt áthidalom. két napja se volt kedvem, mégis lecsúszott egy üveg viszki kata közreműködésével :D :D
tényleg nincs seeeemmmmiiiiiiiii csak kaaakkkaaaaaaaaaaa. pénteken volt egy nagy buli, az jó volt végülis. meg tanulgatok is, meg ilyenek. meg gondolok rátok, akiket szeretek és akik szeretnek (remélem) :)
megyek haza amúgy cv-zni nemzetköziből. jeeeee. szoval hamarabb látjuk egymást az otthoniakkal, mint terveztük :):):)
Szep delutant kivanok mindenkinek!
csatlakozom kedves orsolyahoz, itt az ideje, hogy osszeszedjuk kicsit magunkat. A vizsgaidoszak veget ert, asszem lassan mindenki visszakerul a kerekvagasaba, szoval, akkor hajra.
Ami a szelet rameso reszet illeti, minden ok.
Most epp a muvelodesi hazban vagyok, itt is van egy kis kihelyezett cuccunk, es heti 2 delutant itt dolgozom.
Most atszervezesek vannak , melynek megfeleloen az osszes eu-s cuccot,; az egeszsegrol, kulturarol szolo dolgot ide telepitjuk at, szoval van munka es eleg szabadkezet kaptam, mivel a jeletos mennyisegu kollegavaltozas miatt (elment 3 meg elmegy 2 es jott 2 meg jon 2) erre mar vegkepp senkinek nincs ideje, igy itt van a lelkes onkentes,; aki berendezi a fiataloknak ezt a kellemes es nagyon hasznos reszt, remelem.
Amugy szervezek egy ilyen talalkozot majusra, 20-30 onkentesnek, egyreszt, hogy nagy eszmecserek legyenek, stb, masreszt, hogy a fiataloknak kinyissuk a szemet, milyen sok nemzetkozi lehetoseg van. Ezt a helyi gimiben fogjuk eloadni, holnap megyek az egyik kollegaval az igazgatonovel beszelni, hogy hogy legyen.
Penteken megyek lyonba, de csak egy napra, ilyen nagy infonap lesz es ott aktualizalodunk eees, ha minden jol megy, a hetvegezn vegre eljutok tancolni, amit mar nagyon varok, mert hianyom van, nagyon.
Az alkohol teren nincs is gond, seb gondoskodik rola, hogy ne legyen.
Na, szoval ilyenek vannak velem. Az ido kellemes, nincsq hideg, 5-10 fok; viszont sokat esik; de a hegyek igy is gyonyoruuuek.
Gyerekek, remelem; ti is jol vagytok, meseljetek legyszi, mert nincs rolatok sok infom (foleg a fiukrol) es hianyoztok aaammmm!!!!!!
Csooook
Csoook
oriiiiii
most, hogy heni is visszament, ismét aktív státuszba kell helyezkednünk hodof-hozzászólások terén. el is kezdeném és kérnék mindenkit, hogy csatlakozzon!!! (a fiúkat is!!!! :) )
nos... tegnap este elmentünk megünnepelni a vizsgákat, jó kis egyetemista társasággal (borsi, bajcsayék, andi-dani nagyon jófej új barátnője-, marci -borsi expasija, aki hülye-, éviék satöbbi) il capo-ban kezdtük, majd átsétáltunk trafóba és vedeltünk az úton. nagyon örültem, mert még soha nem voltam trafóban, de már régóta meg akartam nézni. nos, lejutnom most se sikerült.... nem tudom, hogy mert régóta nem ittam vagy mert a vizsgák stb miatt napok óta nem ettem eleget vagy mert valójában lelkileg most kicsit labilis vagyok, de sikerült úgy szétvágnom magam, hogy dani azt mondta még soha nem látott ilyen részeg embert.... :) vagy egy órán át okádtam a trafó előtt (amibe aztán majdnem belezuhantam) és 2 taxit is kihívtak daniék, de engem nem voltak hajlandóak elvinni... :) úgyhogy aludtam kb 3 órát a trafó bejáratában lévő kanapén (összeokádott cuccban :) ) és a biztonságiőr vigyázott rám.... :D
hát igen, azt hiszem sikerült megünnepelnem a vizsgákat és emlékezetessé tennem magam mindki számára.... elég gáz, de hogy őszinte legyek nagyon rámfért, hogy gallyra vágjam magam... úgyhogy csak röhögök magamon, hogy milyen hülye vagyok! :)
dani hősként viselkedett és ismételten nagyon köszönöm neki! tartotta a homlokom, letörölgette a cipőm, elkapott, amikor majdnm belezuhantam a trutyiba, majd lefektetett és fél óránként feljött megnézni, hogy jól vagyok-e. tök viccs volt, az este végére a biztonságiőr (egy kb 50 éves pasi) már tudta a nevem és ő vigyázott rám. :) majd amikor már volt taxi, amelyik elvitt, daniék hazajöttek és csak utána mentek örpibe... nagyon rendesek voltak!!!!! ezúton is nagyon köszönöm még egyszer!!!!
nos, most ennyiről tudok beszámolni. egyetemre aláíratni meg ügyet intézni persze nem jutottam be, azt is dani intézte.... majd jövő héten! :)
bocsi, ha valami infó nem volt pontos. elbeszélésből tudom azt egészet! :D
ma itthon vagyok, próbálok túlélni. gyertek msn-re ha tudtok!
hát az van, h nincs netem. egyszer elkezdtem írni, de megszakadt. amúgy be vagyok tokosodva, de gondolok rátok! amúgy tényleg szíííígyön, h nem írunk. szégyellem is magam.
Sziasztok messzi távoli, és bár közeli, de rééég nem látott barátaim.
1st. Ma volt papám 50dik szülinapjának ünneplése, elég jól sikerült! :)
2nd. Sorry, hogy nem írtam, nagyon sok dolgom volt, tudom mindenkinek.
3rd. Hiányoztok! :(
Szóval ez elképesztő. Ha most ennyire nem érünk rá mi lesz későb... brrrrr :S Semmi nem történt velem az elmult 2 hétben, azon kívül, hogy pár napja szar a hasam, uh nem nagyon merek elszakadni a lakástól... :(
napok ota lelkiismeretfurdalasom van, hogy iden még alig irtam, de se ido, se energia nem volt. ez nem kivfogás, hanem tény. de amint látom és amenniyre tájékozodnom sikerult, otthon se valami tul fenyes a szituacio. na de, ne adjuk fel....ki kell tartani, a rossz utan meg csak utolér a jo, valamikor.
hát gyerekek, a sikeres vizsgákhoz gratulalok, a kevesbe sikeresekhez meg kitartas, hó végére remelem lesz lehetosegetek rendbe rakni mindent. én ugye letettem a kemeny 1 vizsgamat és ugye nem hiszem, h titok, h a kriminologiat mar otthon nem eroltettem, miutan 3 heti email soorzatomra kozoltek, hogy igy nem lehet, meg ugy izé. na jan 2an a bunti titkárnotol megjott a csatolt email, amelyben voko engedélyezi dec 17re a vizsgamat. kár, hogy nekem csak ujévben kuldtek el az emalt. errol ennyit.
öööööö, én hogy is vagyok.
koszonom én megvagyok, bár konstatálnom kellett, hogy kuldfoldon azért konnyebb, mert ott csak a sajat problémaiddal bénazol....amit meg is teszek.
a héten a vizsgaim jol mentek, bár nem kitörő, de remelem nem lesznek rosszak a pontjaim. a melohelyen oriasi a felfordulas, talan ez okozza most nekem a legnagyobb fejtorést. de kuzdok, akarhogyis, csak megy majd. most kedden, akarják, a tobb, mint 2 hetes sutieimet megkostolni, mert akkor tobben bent leszunk az irodaban, mar elore kivancsi vagyok, h menniyre száradt ki a suti, es akarmenniyre is nem az en hibam, akkor is nekem lesz ego. de sajnos ilyen itt elo szokott fordulni, nem az en hibám, mégis en érzem magam kellemetlenul.
amugy nem panaszkodom, az ido nem rossz és már énekeltem is.
3 kollegával és 1 barattal lettem szegenyebb igy ujev kezdesnel, de ugye ezt itt már megszoktuk.
jan 20-26an elutazom képzésre (tudjatok, ilyen EVS micsoda, amikor osszegyulunk és erot gyujtunk) toulouse, rodez, marseille. az nyilvan jo lesz.
az egyetemnek lassan vége, a koliban epitem a kapcsolataimat, igy vagy ugy, de epitem...végulis.
sokat gondolok rátok, pláne, hogy látom kinek mennyire és mikor de nagyon nem konnyu otthon.
a vizsgakhoz és aláirasokhoz nagyon szoritok, szivbol.....
hát szerintem gyulai-smithnél meg csehinél kezdd, mert méltányosságot kurva nehezen lehet erre kérni. mert (ha jól tudom persze), dékáni méltányosságot csak az elbocsátási indokoknál lehet kérni. esetleg még a méltányosságnak van egy "egyéb" című alpontja, arra lehet hivatkozni.
de nem értem: hát nem kedvezményes tanrendes vagy???? akkor hogy nem adják meg a gyakorlatot? mit nem küldtél el? ami a követelmény volt? azt meg hogyhogy nem lehet utólag pótolni? hát mindig van gyakorlatnál pótbeszámoló vagy miapicsa.
szerintem a két pasinál próbálkozz, főleg a tanszékvezetőnél. menj utána és csak megadják basszus. szurkolok!
itt is krízis van, szarul állok, de próbálok megnyugodni és folytatni tovább a tanulást. már minden lehetséges idegállapoton keresztülmentem, hehe. meg kinéztem a repjegyet, h ha a vég bekövetkezne, akkor mikorra kell áttennem. bá. na mindegy.
látom bepunnyadt kicsit a fórum... na majd én feldobom... visszautasították az aláírásomat az egyetlen gyak-omon, ami van a félévben. tehát elvileg, ha meg is csinálok minden vizsgát, akkor is egy év "pihi" következik. most még könyörgök egy kicsit gyulai-schmidtnek, aztán ha hajthatatlan majd csehinek... aztán legfeljebb méltányossági...
ok, az én faszságom, mert legkésőbb azon a héten kellett volna emilt küldenem, amikor kint voltam a temetésen és erre -halál komolyan- egy hétig nem nyílt lehetőségem... ok, hogy én voltam a fasz, hogy eddig halogattam, de ez akkor is csak egy szaros gyakorlat... hivatkoztam a néninek a családi körülményeimre -amik igazak, de nem részleteztem- meg h ha a 4 évet csont nélkül csináltam, talán nem ilyennel kéne baszogatni, de még fel is háborodott...
na, ha eddig sikerült is többé-kevésbé tartani magam, asszem most kiborultam.... nem is a gyakorlat vagy ilyenek... de az én életemben tényleg a jó mindig megnyeri a méltó büntetését... basszus, amikor tényleg indokolt a méltányoság -és nem egy szaros üres formula- akkor szarnak bele...
ha valakinek van valami ötlete kihez, hogyan fordulhatnék, az légyszi szóljon!
Én Heni viszkijétől karmoltam sztem be nagyon, úgyh itt is szeretném megköszönni eked ezt csodás ajándékot!!!!:D Pénteken megyek természetjogból vizsgázni Orsival, most mondta Lőrinc, hogy decemberben harminc emberből hatan mentek át, muhaha.
Boldog új évet mindenkinek, és Ori, igen, volt külön poharad mint Heninek a Szódában:D
az a baj, nekem az estéből sok a sötét folt... :D lényeg, hogy sikeresen megbotránkoztattunk mindenkit, most már mehetek vissza :))))))))))))))))))))))))
BÚÉK mindenkinek különösen KisOrinak!!! Orikám, neked is volt ám poharad!!!
én itthon vagyok és természetjogot olvasok korlátozott lelkesedéssel. Ori, én is felhívlak még mielőtt visszatérsz meseországbeli kisvárosodba, Orsi, én vszeg holnap (vasárnap) megyek fel, te ma fenn leszel már? Milyen volt otthon lenni? (ez a kérdés neked is szól, Ori:)) Heni gondolom lelkesen pakolsz és nincs időd elolvasni ezt, de én is csatlakozom a téged várók sorához!!!
ezek ízelítő árak, de minden nagyon olcsó lesz, ez a lényeg, hiszen a faszi beszerzési áron adja a piákat, tehát nem péterpál lesz, hanem minőségi, csak éppen a nagyker áron számolva.
viszont így a 3500 nem leiható, hanem másik 3000ből földön csúszol...
Természetesen ha nem egész este akarsz maradni, akkor aránysan kevesebb a beugró!
csak azért írom ide, mert telóm még mindig szar, hol működik, hol nem...
mi újság felétek? én megvagyok... telnek-múlnak a napok, tanulgatnok ééééés.... várom Henit!!!!
gyerekek, semmi esetre sem szeretnék ünneprontó lenni, de őszintén szólva nincs nagy kedvem a szilveszteri hacacáréhoz... persze kihúzni sem akarom magam, de nem tudom...
azt hiszem utolsó pillanatra hagyom a döntést 31-én, ahogy akkor érzem.... meglátjuk!
ori, hogy tellnek az utolsó napok itthon? mikor mész vissza pestre?
most értünk vissza Makóról, kötelező hízókúra nekem is megvolt. Orsi, a zenét mi vihetjük a kocsmába, úgyh írd föl egy cd-re, amit hallani szeretnél aztán berakjuk. Holnaptól tanulnom kéne de szerintem esélytelen,
sok puszi mindenkinek, hamarosan tényleg élőben!!!!!!!
Szilvesztert a csopinak befizetem, de lehet nem is kell majd fizetni, ez az alkudozástól is függ. Most megyek nagyxülőkhöz, kötelező hízókúrára, utána meg irány Borsika.
Orsika, sorry, hogy nem vártunk meg, de áldozás után leléptünk, mert nem voltunk tul jól...
az ennél rosszabb karácsony ne legyen projrktre benevezek!!!!
a szilveszteri bulit biztos mondtátok, de kihagy az a maradék is mostanság... :D
szóval... blues kocsmára emlékszem (de ugye az elnevezés csalóka és nem zokogásba tör az este a negyedik whiskey és a harmadik blues nóta után??? remélem emberi zenéről is hallottak...) .... egye fene az öt rugót, majd leisszuk! :) meddig lehet befizetni amúgy?
fontos kérdés: ki teszi ki a társaság többi részét? (dani, petra jön?)
habár kevésbé érint, mert eldöntöttem, h (akár akarod, akár nem) heni a te nyakadon fogok lógni egész este!!! :) de legalább úgysem pasiznál... meg én se! ( csak az indíték más! ) :D
heni, mi az h feljöhetsz-e? remélem érzed kis kommunánk hívogató ölelését mindig mikor kedved szottyan.... ha meg más dolgod nincs -mivel utána mindenki a vizsgaidőszak bájában fog élni- kihasználhatnánk hasznos semmittevéssel 31-ét!!!
ölel és szeret,
orsika
p.s.: javuló tendenciát és sok jókedvet kívánok a karácsony maradék részére!!!!!
Boldog Karácsoyt kívánok minden HODOF-osnak, egyútal szeretnék bocsánatot kérni, h ilyen sokáig nem írtam, de ez mostantól meg fog változni!!!
Itthon vagyok, szokásos családi együttlé a jól megszokott menetrenddel, igazábóól ilyenkor érzem, h hogy telik az idő, nem újévkor vagy születésnapokon...
Ori, Orsika, írtam nektek tegnap smst, de nem kaptam értesítést, h megkaptátok, Heni, veled viszont nagyon jó volt beszélni, mindig egyre jobban hinyzol, amikor hallom a hangod...
Most megyek ebédelni aztán (ahogy anyám mondaná) beül a család a fa alá, kicsit szűkös lesz a hely meg a levelek is szúrnak:D
Ölelek mindenkit, Heni, neked külön kitartás-csomagot küldök Skócába!!!
remélem mindenki jól van, én igen, nyugi. most értem haza a munkából, katánál alszok. most még birom, minden oké, de ennél rosszabb karácsonyom ne legyen... nekem sincs karácsonyi hangulatom, nem is értem :DD
nagyon szeretnék msnezni, csak sajna nincs rá időm. a családommal is csak kapkodva tudtam telefonálni pár percet sajna :(
deeee már csak kicsit kell kibírni, ez éltet!
nagyon sokat gondolok rátok, és neeeem sokááááraaa ééélőőőőőbeeeen!
(annyi van amúgy, h az első napokban anyáékkal leszek, de 31én már 1000 %ra szabad vagyok, elmegyünk kvzni vagy valami?
köszönöm, h befizeted nekem feri a pénzt, oda fogom adni, de ugye mindenki jön??? orsika, mielőtt elindul a hepaj ugye felmehetek hozzátok melegíteni?
Semmi susmusi, csak a közös szilveszter, neked is meséltem már, amit tudok, és konkrét, az a helyszín&időpont: Mikszáth tér, Blues kocsma, dec 31 :)
Kivesszük a kocsmát, csak mi leszünk, kellemes hangulat, tökéletes társaság :)
Nálunk amugy állandósult az idegbaj, mindenkiveszekszik... :s
BOrsinak vettem egy könyvet, üreset, majd naplót ír bele, egy plüss cicát, iszonyat puha és aranyos, egy üveg pillangót, meg egy cuki pléh dobozt, amiben van egy bohóc orr. Semmi xtra, de sztem jó ajándékok.
Tegnap este befogtak konyhai munkára, egész jól sikerült... Ma reggel megvolt az idei év legnagyobb családi veszekedése, de azóta már helyrejöttek a dolgok. Nem tudom hogy vagytok vele, de nagyon nincs kriszmösz fílingem...
Heni! Szilveszter Elég jól alakul, annyi van, hogy kb 5000-t be kell csengetni, de azt leihatod! Én befizetem a tiédet. Sok erőt a munkához, pláne a napokban! Ha szeretnél beszélni, vagy msnezni, bármikor keress!