Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ha egy téveszmés, nem túl okos és alapvető szövegértési problémákkal küzdő egyén bemagolja a helyesírási szabályzatot, attól még nem lesz képes bármiféle érvelésre vagy egyáltalán átlátni a dolgok logikáját...
elolvastam a legújabb blogposzot, egyvalami nem értek, mitől akkora nagy szám, hogy valaki le ud hajolni és meg tudja fogni a bokáját, ill. az ujjbegyével meg tudja érinteni a padlót ?????
én tudvalevőleg egy tohonya, mozgásképetelen, margarinzabáló vénasszomy vagyok, és símán megcsinálom, szal nem értem, mitől ekkora nagy szám ez, hogy külön reklámozza...
Az érveimre azért is érdemes hallgatni, arra mármint, ahogy ÁLTALÁBAN írok a dolgok logikájáról, mert le tudom írni azt a felszólító módú igét, hogy eddz.
hát még szép, hogy 5 év egyetemi magyarszak után le tudja íni helyesen, de attól nem lesz érvényes az a sok zagyvaság, amit összehord
Mackó Úr szvsz rendesen keres ott a bankban adatkukacként, cserébe olvashatja a blogfejléct, hogy alapvetően egy lúzer alkalmazott, meg utasítára horhatja a kávét az író nőnek :)
Ja, vagy úgy. Unalmában boldog-boldogtalannal összerúgja a port a neten, az esetleges jogi következményekről meg gondoskodnak a tesók és a kisszerelem. Így könnyű hepciáskodni.
Újabb terhelés fog érkezni a házra, mert ismét jogerős lett egy sérelemdíj, ha jól emlékszem, 600 ezres. Kifizethetné időhúzás nélkül is, de imádja a másfélszeresét adni az eredeti büntinek, hát kinek mi a hobbija.
Simán lehet, hogy a számlarejtegetés miatt átutalta Macykának, aki csak továbbküldte, de jobban szeretem valami csökevényes hímvessző okán a rusonyra rákényszerült szerencsétlennek látni ezt a pasast, aki végül saját zsebből kifizeti, mert balfasz, és ez a sorsa. Jobb, ha két ilyen nyomorék van, nem csak egy, lásd Sodi esetét is, ott is hozzátesz, nem pedig elvesz, hogy több is van, pl. a maga alá szaró tranyó.
Íme az új alja a művésznőtől. A blogján sajnálja az oliver guy nevű, 18 éves transz fiút, instán meg a képeihez kommentel zöld bánatként 48 évesen: "megszakad a szívem érted", "mit fogsz? ott a puncid van". Egy 18 éves profilján. És közben gyerekeket tanít, míg másutt gyerekkort épp elhagyó fiatalt bully-zik. Vajon ezt tudják a tanítványok szülei?
a testvérei rádörrentek a földhivatali bejegyzés miatt, esetleg megjelent egy végrehajtó a nagyfiúnál, aki nézett ki a fejéből és utána felhívta a kedves mamáját, hogy ez mégi s mijalófax volt, így nem lehet színészetet tanulni, hogy végrehajtók loholnak a cspűrágó palánta nyomában...
Gerle soha nem szedné le a fikaoldalát, mert azt képzeli, hogy idegesít vele másokat, és ennek örvend. A fészen az élő bejelentések ritkán érnek célba, de azért néha mégis. Vízihullákat posztolgatni és vízbefojtásra biztatni nem volt akkora ötlet.
A büntetését is saját magának kellett kifizetnie. Pedig azt szerette volna sugallni, hogy a pasija, akivel romantikus kapcsolatban vannak, lovagiasan kiperkálta.
Valójában átutalta a stexet Gergőnek, aki továbbküldte az exnek. Mégiscsak másképp néz ki így.
Biztos behaluzta, hogy milyen ügyes volt, megvan a látszat, és még a bankszámláját is elrejtette. Pedig pont olyan szánalmas és piti próbálkozás volt csak, mint minden, amit csinál. Önazonos.
Mert nincs stabil erkölcsi értékrendje (azt se tudja, mi az, szerinte az csak az elnyomás egyik eszköze, de ő már nem a rabja ilyesmiknek).
Ezért, ha ő csábít el, akkor győzött a jobbik, ha viszont tőle csábítanak el, akkor évtizedes őrjöngő gyűlölködést és zaklatást érdemel az a lógócsöcsű kurva, aki az ő drágaszágára merte vetni a szemét... ;-)))
És annak mi értelme, hogy csinál egy áloldalt, amiről egy mondat elolvasása után bárki számára nyilvánvaló, hogy nem az illető írja? Ugyanúgy semmi. Nem elég rafinált ahhoz, hogy tényleg borsot törjön az ellenségei orra alá, ezért maradnak a sokéves befotózott kommentek meg az összefirkált lógócsöcsök.
Egyébként ha kicsit agyafúrtabb lenne, nem áloldalakat gyártana, amiknél mindig áll a zászló, hogy törölhetik őket, hanem csinálna egy darab FB oldalt (pl. "A feminizmus valódi arca" címmel), ahol nyugodtan karikírozhatná az általa nem kedvelt feminista-preziliens személyeket, az elveiket, stb.,
de hát azt csinálja a blogján is, mijafaxnak ehhez egy külön fb oldal ????
amúgy meg nem tud karikírozni, mert nincs humorérzéke, a blogján eddig egyetlen olyan bejegyzéssel se találkoztam, amin legalább elmosolyodtam volna (a pár humorosnak szánt bejegyzés közöt sem)
és valszeg azért nincs, mert túl komolyan veszi magát
Tényleg zavaros az egész, többször neki kellett futnom, hogy világos legyen, éppen kire-mire gondol. Már írtam, és fenntartom, hogy kifulladt, ez már csak valamiféle "becsületbeli" ügy neki, hogy néha-néha írjon pár sort a "gonosz triumvirátus" ellen, mutatván, hogy ő bizony még nem adta fel a harcot.
Ha így lenne, akkor az álangélát is lelőnék, hiszen ott is villőzik. Egyébként ha kicsit agyafúrtabb lenne, nem áloldalakat gyártana, amiknél mindig áll a zászló, hogy törölhetik őket, hanem csinálna egy darab FB oldalt (pl. "A feminizmus valódi arca" címmel), ahol nyugodtan karikírozhatná az általa nem kedvelt feminista-preziliens személyeket, az elveiket, stb., és még a nevét sem kellene adnia hozzá, hiszen az oldal nevében osztaná meg a bejegyzéseket.
Angéla mindig csak egy side projectje, Villő a main. Pítről is ígért egy ilyen oldalt, csak hogy még egy pert a nyakába rántson, annyira vágyja a közelségét.
Aztán szar kerülhetett a palacsintába, odalett az életműve, és ezt máig nem sikerült feldolgoznia. Nagyon vérszegény posztok ezek, hol van az a suhanó, szenvedéllyel teli mocskolódás, ami fénykorában jellemezte?
Rusony, azt ugye érted, hogy benned az elmebajod a szórakoztató, és ha nem vagy vicces elmebeteg, akkor még mi sem leszünk neked? Az égvilágon senki sem fog foglalkozni veled ebben az életben.