Én a Pillét egy Intruder mögül vettem. Azért volt rajta új kerék, és lengővilla, mert Horvátországból hazafele jövet az autópályán defektet kapott a Pille, amit nem vettek észre.
Mire kiderült, már csak a vason húzták :D
Suzuki 125-össel már húztam a Pillét, de gondolkozom rajta, hogy az 500-as mögött is jól mutatna.
Teleszkópos kuli felújításával kapcsolatban érdeklődnék. Foglalkozott már valaki ilyennel?
Ez alapvetően olajos csillapítású kell legyen vagy csak sima rugós. Mivel az enyémet szétszedve csak rozsda volt benne nem tudom mi kell bele. Olaj? Zsír? Semmi?
Valamint az szár végén azt szétesett bigyót mivel pótoljátok? Ennek a kúpos perselyeknek két félből kéne lenniük?
Bár nem nagyon pörög a topik, de azért felteszem a kérdést, hátha: valaki tudna nekem mutatni egy gyári csatlakozófalat a Pilléhez? Ez az a platni, amit a motorra kellett szerelni, ez tartotta az elektromos csatlakozókat.
Gyártattam eredeti minta alapján Pille kédergumit, lásd kép. Nagyon klassz lett. Egy Pillére kis ráhagyással 195 cm kell, 8000 Ft-ért tudom adni, ha valakinek szüksége van rá.