Dalma felkvalizta magát s'Hertogenboschban a főtáblára, és ott az első körben 60 63-ra verte Arantxa Rust.
Nagyon kellenek Dalmának a pontok a következő hetekben, tavaly ebben az időszakban elődöntőt játszott Ilkleyben, valamint 3. körig jutott Wimbledonban.
Ja, mondjuk azt nem értettem miért volt ennyire underdog az orosz, korábban már láttam játszani akinek ha megy, akkor sima top100-as tenisze van, mert leüti a pályáról az Anna szintűeket. Csak ő is egy kis idegzsába:) de nagyon cuki és legalább beleéli magát a játékba a citromba harapott magyar játékosokhoz képest.
ha jól emlékszem az A csapat is mindig elcseszte a végét, bent maradni talán Natiék is bent tudnak, bár nem ismerem a szabályokat, érdektelen egy valami ez főleg mióta a rendezéstől is visszaléptünk
a női teniszünkkel sajnos vallatni lehet, már csak az eredményeket pörgetem át, de csajos streamekkel már nem vacakolok mostanában én se:(
a resztlink indul a BJK kupában. Szabanin Nati 8-10 kiló súlyfelesleggel nyomja, pedig mekkora ígéret volt ő is. viszont Bulgária ellen egyből bravúrral kezdtünk Nagy Adri vezérletével
Újabb nagy siker a magyar női tennisz számára, hiszen Bodnár Anna női páros tornagyőzelmet aratott a mekszikói Szt. Lui Potosiban a szlovén Zidánseg-gel az oldalán, miután az elődöntőben játék nélkül verték a Jónás+Podoroschka kettőst, majd a döntőben nagy kűzdelemben szintén játék nélkül legyőzték a Pigózi+ Réti Pipitér duót is!
Szép siker a magyar női tennis számára, hogy a csehországi Ricsányban megrendezett verseny páros döntőjében Stollár Fáni ezüstérmet szerzett a svejci Sün Lujzával a bal oldalán, miután 2-1-re kikaptak a hazai Knutson+Valentova párostól!