A tévészékházasok ellen legalább eljárás indult, Ferikéd ellen még az sem... Egyébként pont erről szól a dolog, vegyük komolyan a jogszabályokat. Üljön csak a hűvösön Toroczkai és Fletó is. De nálunk maszatolás van, kayaibrahimozás (amit ha akarnának rég felderítettek volna - kezetekben van a nyomozóhatóság 5 éve, miért nem léptek?), rendőrszékházlövöldözés, terroristarobbantózás és a többi szar ügy.
Valakin el kell kezdeni, valakit le kell ültetni, hogy magukhoz térjenek a politikusok. Én az öt év alatt az országot tönk szélére juttató bandával kezdeném.
A főkapitányról azonnal kiderült, hogy a macáját jutalmazgatta közpénzből. Ha én lennék a miniszterelnök, páros lábbal rugnám ki, már csak azért is, hogy ne erről szóljon a sajtó, hogy zsák a foltját megtalálta. Fletónak esze ágában sincs, inkább védi - persze, hiszen Bencze még mindig kisebb tolvaj, mint bármelyik koalás politikus.
Lehet igen, lehet nem, de ami szerintem biztos: Nem a mindekori Kormany lop, hanem az emberek. Szoval ujra ugyan ott, ha az emberek nem csak sajat magukkal es erdekeikkel torodnenek, akkor... Az emberek a kormanyban, parlamentben, az orszagban...
Ha tisztessegesen elnenek az emberek a kormanyon levok is ugy tennenek, en ezt inkabb tarsadalmi probelmanak nezem, mint kormany problemanak(a korrupcios reszet a dolognak) Suliban kicsiben toljak, kormanyban meg nagyban... Hogy melyik kezdte, melyik utanozta, tyuk vagy a tojas problema, de valahol meg kell szakitani az ordogi kort.
Kozben irtad, hogy: "Annyit értek, hogy köztörvényesekkel nem cimborálok. Ez nem politikai kérdés."
Na, most ki a koztorvenyes: gyakorlatilag az egesz orszag...(kb 13-14 eves kortol ujabban)
Ez az, amit az esztek valahogy megoldottak, legalabb reszben: vettek egy nagy levegot, fogukat osszeszoritottak, es belevagtak...
Komolyan ondolkozom azon, ogy belépek a CDU-ba (itt - Németországban - tudtam meg, hogy külföldöniek is lehetnek tagjai!!!!! Nesze neked magyar értelemben vett ,,konzervatív" párt!
A Gyurcsány-kormány megbuktatása az ország érdeke. Csak meg kell nézni hova jutottunk, mit műveltek az országgal. Nem szabad nekik több esélyt adni a szabadrablásra.
2003-ban jártam a baltikumban, ami feltűnő volt az az, hogy minden második sarkon valamit felújítottak, mellette pedig kint volt a tábla, hogy a finn kormány támogatásával, dán, norvég, eu stb. támogatással épül. Tavaly nyáron Írországban jártam és nem egy kocsmában, boltban és hotelben észt, lett és litván volt a picér, a mosogató lány és a takarító! Óvatosan ezekkel a csodákkal, mert a mi országunkba senki sem hordta be vagonszámra a lét, mint mondjuk a baltikumba!!! Én a műsor azon részére hívnám fel a figyelmet, hogy 94 tájékán a miénknél jóval drasztikusabb szigorítások voltak, amit ha nálunk is megcsináltak volna, rögtön 90-ban ma lehet, hogy az észtek irigykednének ránk! Ez az öszses eddig regnáló politikus felelőssége, nem csak Gyurcsányé vagy Orbáné!
Eloljaroban: nem nagyon forumozok, nem nagyon politizalok, de az ilyenek bantjak a csoromet:
index-rol idezet: "Nem érdekünk, hogy baloldali kormánya legyen Magyarországnak. Mi a Gyurcsány-kormánynak az ellenfelei vagyunk, abban vagyunk érdekeltek, hogy leváltsuk, legkésőbb 2010-ben. Semmiképpen nem vagyunk abban érdekeltek, hogy életben tartsuk" - hangsúlyozta Hock Zoltán.
Most en olyat lattam volna szivesebben, hogy: Az orszagnak erdeke, hogy..., szoval tamogatjuk a kormany azon torekveseit(konkret peldak, konkret lepesek, konkret szavazasokkal, nem csak szavakkal).
Gondolom sokan, sok mindent meg fognak nekem magyarazni, hogy mi miert, de kerem, miert nem teszi vegre felre a szemelyes erdekeit(legalabba felet.. lopni is csak abbol lehet, amit megtermelnek, es hagyni kell jovo evi vetomagnak is, hogy legyen jovo evi aratas) No meg egy szal gyufat sem rak keresztbe, hoyg a masiknak esetleg konnyebb legyen vmit megcsinalni...(se itt, se mashol...)
téged se az eszéért szeret, ha van ilyen, szeret...
a "felmosták a padlót" azt jelenti az észteknél, hogy nem nyertek választásokat és nem többet és nem ezért dübörög a gazdásag, hanem azért, mert a finnek megvették kilóra Észtországot és 92-ben olyan gazdasági sokkterápiát vezettek be, hogy a töredékétől visítva rohannátok kukát gyujtogatni, nincs gázártámogatás, kemény TB reform volt
hiába, mindig meghat ez a mélységes empátia, ami a jobboldal részéről körbeveszi az ott született oroszokat, a gyerekeket, tizenéveseket, ukránokat, belaruszokat, kárpátaljai magyarokat stb. annak a kb. 1/3-ad jogfosztottnak talán ha harmada orosz...
Miert lenne szavazati joguk azoknak az oroszoknak, akik nem az eszt torvenyek szerint vandoroltak be, hanem az orosz megszallo hadsereggel erkeztek. Betolakodoknak nem jar allampolgarsag. Oruljenek, hogy nem toloncoltak ki oket.
Igen. Csak ne Gyurcsány csinálja, mert ő úgy sem fogja tudni - ahogy fogalmaztál - keresztül verni az országon. Aki pedig csinálja, legyen egyenes, őszinte és határozott. Egyszóval másnak kell csinálni és máshogy:)