Különösen, hogy az áramkör záródása a genitáliákon keresztül történik. A pasasok szerencséjére a scrotum a kialakítása miatt már csak gyengítetten kap az ionokból. Vajon milyen ionok kellhetnek, hogy szexuálisan hasznosan stimuláljanak?
Egyet értek. Egyébként létezik ilyen masina. Másfelõl energetikai szempontból kétségtelenül a láb a legalkalmasabb az ionok felvételére. Legalábbis a tüdõ után biztosan, de hát ki akarna híg dielektrikumot belélegezni?
Csak az utolsó oldalt. Nagyon szórakoztató volt. Hogy baromira hülyének nézik az embert, az csak akor bosszantó, ha túl sokat képzelsz magadról. Ami valójában bosszantó az a sok teória, semmi gyakorlat. A gúny mögé rejtõzés a valósággal szembei védekezés egyik formája. Miért kell mindent megmagyarázni? Mûködik és kész.
Az elszínezõdésért felelõs komplexált ionok az elektródáról oldódnak le, ez kétségtelen. Ha valóban történik méregtelenítés - amiben nem vagyok biztos - akkor a kiválasztot méreganyagok módosíthatják a komplexek szerkezetét és fénnyel való kölcsönhatását. Talán ezek a készülékek nem méregtelenítenek, hanem ionokat juttatnak a szervezetbe. Ki a faszt érdekel?
Jobban alszunk, jobban érezzük magunkat. És csak ez számít.
Egy hónapja vettünk egy ilyen masinát a feleségemmel és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Azt nem tudom, hogy tényleg méregtelenít-e, de hogy jobban érezzük magunkat az biztos.
Alaposan utána olvastam a dolognak és megkérdeztem néhány természetgyógyász ismerõst. Külföldrõl rendeltük, mert még átszámítva is így volt a legolcsóbb. Itt érdemes szétnézni:
például a borotvapenge élező piramis, ami 1950-es években, Csehszlovákiában 91.304 számon szabadalmi védettséget is kapott!
Fantasztikus ötlet, hogy nem jutott eszebe!?.. Már gondolkodom egy macskaregeneráló piramis tervén. Első dolgom lesz szabadalmaztatni, nehogy ellopják má.. Csak találjam meg Brúnót...
Biztosan megijedt a macskagalvanizálótól és túl magasra szaladt:) Melléktermék gyanánt felfedezted a hatékony macskaszaporulat kordábantartó rendszer. Gratulálok:) A hegyoldalban fel kell állítani a macskagalvanizálót és útkadályokkal rá kell bírni a macskát, hogy felfelé szaladojon:)
Tegnap hallottam a tévében még egy csodakütyüről egy riportot, úgy hívják: energiaspirál. Valami dabasi expolgármester reklámozta. Két lap, egy kék és egy piros, kis bigyók vannak rajta és reenergetizálja a szervezetet, amitől ugyebár minden betegség pityputy elmúlik. Hogy képesek ezért az emberek pénzt kiadni?
Talán nem kellene a macskapöcsre a készülék elektródáját feltenni ezért és a dögöt beállítani a lébe. Domestos nevű méregtelenítővel sem érdemes, mert szeretik. Naftalin, az riasztja őket. Egyetlen oki kezelés van, vasatomok megfelelő mennyisége némi szennyezőanyaggal, szikében kiszerelve sajnos, vagy a kert.
Macskahúgyszag ellen nem fedeztek még fel valamilyen molekulát? Legutóbb mire sikerült bemérnem Brúnó vizeletének ph-értéket az indikátorpapírral, addigra mindenhova jutott a struvitkristályos matériából. Legutóbb a szekrény tetején sikerült 6,2-őt mérnem, de fél óráig takarítottam utána, persze a húgyszag maradt. Az egerek nagyon utálhatják ezt a szagot, mert egy sincs a környéken.
Tisztelt Kongresszus, Elnök Úr, kedves Kolleginák és Kollégák!
Az egészséges macskák vizeletében lévo struvit kristályok mennyisége egyenes arányban áll a vizelet pH értékével. Minél magasabb a pH érték, annál jobban képzodnek a struvit kristályok. A legjobban 7,0 illetve magasabb pH értéku vizeletben kristályosodnak. Amennyiben a pH érték süllyed, 6,6 alatt van, növekszik az oldódás.
A termék semmit nem távolít el a szervezetből. :) Szép is lenne ha áram hatására el kezdene minden kifelé vándorolni belőlünk. Nem kell ehhez kémiai tudás. Elég egy érettségi és egyből rá lehet jönni mekkora kamu az egész.
Viszonylag hosszú ideje használom a méregtelenítő gépet. Amit észrevettem: a bőröm tisztább lett, sokkal kevesebb kiütés van a hátamon és az arcomon, ezenkívül jobb a közérzetem, de ez sokmindentől lehet. Ami tény, hogy az ionizátor fokozatosan elhasználódik és ezért sokáig azt hittem, hogy egyre kevesebb méreg van a szervezetemben. Első használatkor koromfeket lett a víz, míg az 50.-nél már világos sárga, tehát szinte egészséges. Utána lecseréltem az ionizátort, mert 50 kezelést javasolnak egy darabbal és az újjal újra koromfeketévé vált a víz. Szóval úgy tűnik, hogy a víz szinével kapcsolatban nem nagyon lehetünk biztosak, mit is jelent.
Ezenkívül, amikor a kezelések után egy indikátorpapírral ellenőriztem a vizeletem ph értékét (mert a gép gyakorlatilag a savakat vonja ki a szervezetbőll) azt vettem észre, hogy az érték ph semleges (7 - kék). Amikor méregtelenítés előtt néztem még 5,5 volt (savas). Akkor is ezt az értéket kaptam, ha aznap este nem használtam a gépet. A mérést este tíz órakkor végeztem, míg a gépet 8 órakkor használtam fél óráig. Ez nekem azt jelenti, hogy a gép mégis végez valamilyen fokú méregtelenítést. Azt, hogy pontosan mennyi méreganyagot távolít el jó volna tudni, de ahhoz meg kellene vizsgálni a víz tartalmát. Sajna kémikus nem vagyok, de jó lenne, ha valaki megnézné:)
Ez az oldal egy nem semmi leírást tartalmaz. Az idézett mondat is mindent elárul. Ha a szervezetemben ilyen szintű elektrolizis zajlana, nem élnék többet mint max. 15 perc....
Volt még pár mondat ami nagyon tetszik :
"megelőzi az agyvérzést (klinikai tesztek igazolják, hogy 35%-kal képesek hígítani a vért) és a szívinfarktust"
Ez aztán nem semmmi, tényleg mindenre jó. Hogyan is hígitja a vért pontosan? És pontosan hol is van az a bizonyos klinikai teszt?
Vajon mi az a KOI sp tartalom? Megkérdezném tőle - mármint kicsit pontosabban... Könnyen oxidálható szerves anyag tartalom... Hihetetlen... És mi van a nem szerves mérgekkel? Pl. nehézfémek, különféle vegyi anyagok....
"A pH-érték savas irányba tolódott, mely a szervezetben lévő savak (tejsav, húgysav, kénsav, stb.) távozására utal"
Aki valaha csinált méregtelenítő kúrát - diéta, léböjt, stb - és méregette magát, vizeletét, vérét pH mérővel az tudja, hogy ennek pont az ellenkezője igaz....... Szép lenne ha kénsav távozna csak így belőlünk.... Főleg ha bennünk is lenne ilyen az emésztőrendszeren kívül...
És az ára a legjobb. A Metróban kevesebb mint a fele...
Az egész oldalt kommentálni sem érdemes akkor blődség az egész leírás.
Az ingyen letölthető E-számos könyvnekamit reklámoz, hogy ingyenesen letölthető... Hogy is fogalmazzak finoman.... Sajna nem Ő írta, nem biza. Több civil szervezet állította össze eme kiadványt, ingyenesen fellelhető a neten mindenki számára. Ő most hírdeti mint saját kiadvány, és örüljük, hogy ingyen letölthetjük.
A kedves hölgynek van még egy klassz oldala:
http://www.tisztaivoviz.hu/
És két szuper idézet az oldalról de van belőle pár:
"Hatására a víz rendezett szerkezetűvé válik, és közvetíti a mágneses energiát, az élő szervezetbe jutva képes átstrukturálni a test folyadékrendszerét."
Igen, csak kár hogy erről a víz nem tud. A víz az un. diamágneses anyagok közé tartozik, de ezt persze nem kell neki tudnia.... Mellesleg ha bármi "átstruktúrálná" a szervezet folyadékrendszerét, szerintem komoly bajok lennének...
"Ha fürdővizünkbe 10 literenként 3 dl mágnesezett vizet öntünk, ennek hatására az összes víz mágnesessé válik és így is élvezhetjük jótékony hatását"
Csak úgy felmágnesezi az összes vizet. Nem lenne jöbb mindjárt a vízműveknek ezt felajánlani, mennyivel jobban élhetnénk.
Igazából szóra sem érdemes az egész, csak baromi bosszantó, hogy ennyire hülyének nézik az embereket....
Az egyenáram hatására elektrolízis indul be a szervezetünkben, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak. A folyamat nem kellemetlen, kissé bizsergető érzés. http://www.spa-meregtelenito.hu/
:)) egyébként igaza van, csak a végeredmény kicsit más lenne. De ezt egy orvosnak nem is kell tudnia.:()
Apám vett egyet 100 érvet felsoroltam neki,h miért nem működik miért átbaszás, de nem hitt nekem. Diplomás személyi edző vagyok biológiát, anatómiát, táplálkozás tudomány elég erősen vettük. Ovosi tankönyvekből tanultuk néha a minket érintő dolgokat. De még ezekután is kétségbevonta a tudásomat mert én alapból minden ilyen varázsgép ellen vagyok. Mert ott a kérdés ha tényleg használ miért nem kaptak érte Nobel-díjat? Egy ilyen felfedezés után sztem kijárna ha tényleg használna. Amúgy megcsináltam azt, hogy egy vizes törölközőre rá a csuklópánt a másik fele a vízbe ment. És mit látok hát tényleg koszos lett a víz:D De még ekkor is kételkedett atyám mivel hát ő az idősebb, ő az okosabb, neki van több élettapasztalata és ráadásul ha már megvette akkor nem fogja bevallani,h értelmetlen dologra költötte a pénzét. Megcsináltam vele a törcsi tesztet elötte,h lássa ő is. A saját szemének már hinni-e kellett. Után egyből felhívta az eladókat akik csak hebegtek-habogtak nem tudtak mit mondani. De én ennek ellenére vegye meg mindenki aki annyira észlény,h lusta mozogni rendesen enni és gépektől, kapszulától várja a csodát!
szerintem ennek sosem lesz vége, pár napos beszámoló:
Én is vettem ilyen méregtelenítő gépet és mikor láb nélkül teszteltük ,majdnem elájultam ,hogy tényleg sötét barna ,nyálkás lett a víz! szerencsére én visszakaptam a vételár felét! De ez akkor sem vígasz az átverésre ,mert gyógyulni szerettünk volna