Ha valakit érdekel,tettem fel képeket a Balmazújvárosi,a Debreceni és a Hajdúböszörményi galamb és díszbaromfi kiállításokról a honlapom galéria menüjébe.
Eladó két június eleji kelésű teljes testvér csibe, egy jérce és egy kakas. Anya színkeverék törpe cochin, apa fehér selyem kakas. Mai friss mérés szerint a jérce 47 deka. A kakas 77 deka, de egója már van rendesen, nála nagyobb növendék kakasokat hajtott. A kakas önállóan is eladó. Helyileg Mogyoródon vannak. Érdeklődni a 06-30/395-6079-es számon este 18 óra után!!!! Rejtett számos hívást nem veszek majd fel!!
:) Remélem sikerül egy szép párt beszerezned. Sajnos én nem tudok adni, mert csak egy vörös kis kakast ismertem, azt is eléggé hiányos tollazattal, bár ki tudhatja ha kinőnek a tollai, talán még fodros is lehet. Nevük talán lehetne : Ilsa és Rick !:)
Így, csak a jószándék vezérelt, de néha az is felérhet egy "fodorral"-mondják. ( Üdv. és jókedélyt :)
Új belépő vagyok, még nem használtam ezt az oldalt.
Tavaly kezdtem baromfit tartani,és már idén tavasszal kotlóssal kiscsibét is keltettem. Sajnos a 4 db törpe cochin tojásból 3 kiskakas és egyetlen tyúkocska született.
Szeretnék 2 db kiskakasnak új baromfiudvart találni, mert nálunk már nem maradhatnak sokáig. Nagyon szép tollgombócok, szelídek ,egészségesek és már szépen kukorékolnak is.
Az egyik fekete, a másik fogoly színű, vörös nyakkal. Ha van rá érdeklődő, képet is teszek fel róluk.