Keresés

Részletes keresés

Wazull Creative Commons License 2009.02.04 0 0 158
Orulok hogy javult a Parkinson-korod. Ha hiszel benne, akkor szedd tovabb, mert az fontos hogy higgyel benne.
Egyebkent Parkinsonban atmeneti javulast szinte barmi okozhat: egy kis vitamintol kezdve a testedzesig. A kerdes a hosszu tavu hatas.
Előzmény: balatoni30 (156)
Wazull Creative Commons License 2009.02.04 0 0 157
balatoni30,

jelenleg eppen ossejtkutatassal foglalkozok. Hidd el nekem legy oly szives, hogy nem olyan egyszeru az "ossejtmeres". Hogy mernek valamit, az biztos. Hogy ok azt mondjak hogy azok ossejtek, az is biztos. Hogy ez valojaban igy lenne, azt en nem nagyon hiszem, hogy oszinte legyek.
Előzmény: balatoni30 (155)
balatoni30 Creative Commons License 2009.02.03 0 0 156
Én egy éve szedem három naponta a kapszulát . Parkinson kórban szenvedek . Javította a mozgási képességemet.
Előzmény: ottofon (147)
balatoni30 Creative Commons License 2009.02.03 0 0 155
Én azt olvastam a tájékoztatójukban hogy az országban van több olyan műszer amelyik méri a szervezetben az őssejt mennyiséget .Tehát bizonyítható a kapszula hatása.
dzsudesz33 Creative Commons License 2009.01.22 0 0 154
Üdv mindenkinek!

Én a saját tapasztalatomat tudom megírni.
Három hónapig szedtem az őssejt fokozót ( sajnos) előtte, és utánna is csináltattam lbor vizsgálatot. Rosszabb lett a vérképem.
Tehát erről ennyit!
Soha többé nem szedem, és jó lenne ilyenkor a felelősöket megtalálni, és visszafizettetni velük azt a rengeteg pénzt, amit kifizettünk azért, hogy jobban legyünk.
flegg Creative Commons License 2008.10.16 0 0 153

Szia Morte:)

Nem tudom, hogy emlékszel-e még rám? Több, mint egy éve jártam itt utoljára. Vagyis több mint egy éve szedem az Olimpiq StemXCell őssejt szaporító kapszulát. Akkor azt igértem, hogy majd beszámolok, hogy milyen eredménnyel szedtem a szert. Következőkről tudok Neked beszámolni. Mielőtt elkezdtem szedni, azelőtt egy évvel volt az első tünetem, majd azt követte még kettő. Vagyis egy nagyon agresszív SM fajtával diagnosztizáltak akkor. Azt mondta az orvos abban az időben, hogy kb. fél év vagy egy év és gyakorlatilag nem fogom tudni magam ellátni, és tolókocsiba fogok kerülni. Nos, akkor döntöttem úgy, hogy elkezdem a "csodaszert" szedni. És milyen jól tettem! Azóta egyetlen egyszer nem volt tünetem!! Vagyis egyszer se kellett kórházba mennem, hogy pár napig infúzióba kapjam a szteroidot. Persze, néha fáj itt-ott, néha fáradékonyabb vagyok az átlagosnál, de az állapotom nemhogy nem romlott, hanem javult. Sokkel több fizikai megterhelést bírok mint annak idején. Persze azért nem viszem túlzásba... De épp most szeptemberben voltam egy hétre Párizsba. Féltem ugyan hogy mi lesz, mennyit fogok tudni menni egész nap. Hát felesleges volt a félelmem:) Aki járt már Párizsba az tudja, hogy az a lépcsők városa:)) Életemben annyit nem lépcsőztem!! Például fent voltam a Notre Dome tetején, ahova 300 csigalépcső vissz fel, és persze lefelé ugyanennyi... De sorolhatnám napestig. A lényeg a lényeg. Egyetlen napot se maradtam a szállodában, hogy pihenjek.  Október eleje óta van munkám is és azt is bírom. Amit nehezen viselek az az egyhelyben állás, vagy ülés, mert akkor a lábam és a hátam nagyon fáj. Tehát összegezve: én elégedett vagyok és örülök hogy kipróbáltam. A mai napig szedem természetesen a szert, mert nem merem abbahagyni, nehogy rosszabbodjon az állapotom. Ugyanis, nem gondolom, hogyha nem szedek semmit, akkor is ilyen állapotban lennék, mint most vagyok. Hozzá kell tennem, hogy az Olimpiq mellett még szedek tönkölybúza csíra kapszulát (segít a myelin hüvely regenerálásában), és Pecsétviaszgoma kapszulát (gyulladáscsökkentő). És persze, igyekszem úgy étkezni, hogy meglegyen a napi vitaminadagja a szervezetemnek. Hát ennyi nagyon röviden. Nem tudom, mennyire tudtalak meggyőzni a szer hatásáról. Üdv. flegg 

Wazull Creative Commons License 2008.09.23 0 0 152
Ja, meg egy dolog: tobb kilo vitamint meg moszatot meg kukoricabajuszt meg kendermagot tudsz venni 30 ezer forintert amennyibe ez a "csodaszer" kerul. Nem erzed ugy, hogy tul draga lenne?
Előzmény: pocsimari (150)
Wazull Creative Commons License 2008.09.23 0 0 151
pocsimari,

a birosag azert itelte el oket, mert nem tudtak bizonyitani, hogy a termekuknek gyogyhatasa van. Barmilyen termek eseteben ez egy hosszabb folyamat, es nagyon sokba kerul. Ennek a cegnek ez nem volt a celja, ok csak meg akartak gyorsan szedni magukat beteg emberek becsapasaval. Gyakorlatilag a gombhoz kerestek egy kabatot. Volt ez a keverekuk, es kitalaltak, hogy ez bizony jot tesz az ossejteknek. Tettek mindezt a legcsekelyebb bizonyitek nelkul. Ennyi erovel mondhattak volna, hogy ez jot tesz a torokfajasnak, gyomorgorcsoknek, stb. Ugyannyira nem lett volna semmi alapja az egesznek.
Előzmény: pocsimari (150)
pocsimari Creative Commons License 2008.09.18 0 0 150
a bírság nem azért van mert hazudnak, hanem azért, mert a termék étrend kiegészítőnek van engedélyezve, és nem tulajdonithatnak neki, mivel nem gyógytermék, gyógyhatást.
Az hogy használ- e ??Szerintem ártani nem árt ,és lehetséges hogy egy vitamin és ásványi anyagból készített termék használ, az immun rendszert megerösíti és javulást eredményez.
Előzmény: epresjoghurt (149)
epresjoghurt Creative Commons License 2008.08.28 0 0 149

Ajánlom figyelmetekbe az Index friss cikkét:

Százmilliós bírság álgyógyszerek miatt

http://index.hu/gazdasag/magyar/gvh080828/

Wazull Creative Commons License 2008.07.21 0 0 148
ottofon,

ha hiszed, ha nem, a kura megis hatasos volt, hiszen kifizettel vagy 30 rugot a "gyogyszerert", ami a T. Ceg zsebet gyarapitja. Igy szamukra mindenkeppen hatekony volt, ha szamodra nem is. Korulbelul ennyi is a celjuk.
Ha ugy erzed, hogy nem hatekony, akkor kar szedned, mert egy honap utan mar jelentkeznie kellett volna valamilyen hatasnak, de az kesobb sem fog. Ne hagyd magad atverni penzehes csalok altal.
Előzmény: ottofon (147)
ottofon Creative Commons License 2008.07.21 0 0 147
Na túl vagyok egy harminc napos kúrán. Az égvilágon semmilyen hatással nem találkoztam. Sem a sebeim nem gyógyultak hamarabb sem az álmatlanságomon nem segített de az izületi fájdalmaimon és egyéb problémáimon sem. Gondolom kellene folytatni a kúrát. Valahogy nem látom értelmét. Talán ha valaki beszámolna pozitív hatásaáról lehet folytatnám.
Előzmény: Wazull (146)
Wazull Creative Commons License 2008.06.15 0 0 146
Bocsi, nem akadekoskodni akartam, csak eleg rosszul hangzott, hogy valaki muveset kapott.
Előzmény: ottofon (145)
ottofon Creative Commons License 2008.06.14 0 0 145

Nem mindenki ilyen informált mint te. Természetesen anyám 2 évig dializisre járt majd transzplantáción esett át. Egy férfi veséjét kapta meg aki lezuhant valahonnan és úgy halt meg.

Előzmény: Wazull (144)
Wazull Creative Commons License 2008.06.14 0 0 144
Csak egy kis pontositas: muveset senki nem kaphat, az egy nagy dializalo gep. Uj veset vagy transzplantalt veset lehet kapni.
Előzmény: ottofon (140)
Wazull Creative Commons License 2008.06.14 0 0 143
http://index.hu/tudomany/osej080613/
ottofon Creative Commons License 2008.06.11 0 0 142
Ma veszem be a harmadik párost. Természetesen semmi hatást nem tapasztaltam még. A család többi tagja sem.
ottofon Creative Commons License 2008.06.09 0 0 141

Ma megérkezett a 60 db-os csomag. Elküldtem a linket a gyártónak és ezt válaszolta (a pontos elérhetőségeket kipontoztam mert végül is személyes levélről van szó, nem kértem/kaptam engedélyt közlésre, persze biztos nem titok egyik sem.:

A múlt évben indult lejárató hadjárat a termékkel kapcsolatban. Köszönhető mindez a versenytársaknak és a gyógyszergyáraknak. A szkeptikusok is az egyik csoporthoz tartozó emberek. Kár, hogy a nevük és elérhetőségük nem szerepel az oldalon.

Az Olimpiq stemxcell gyártó cég elérhetősége a következő:

Crystal Institute Kft.

H-3300 Eger, Faiskola u. 11.

Tel.: +3636......

Fax: +3636......

email: ..........

web: www.flavin7.com

A gyártó válaszul az alábbi információkat adta a vásárlóknak:

http://www.ossejt-terapia.hu/kerdesek_valaszok 

Ezen kívül a gyártó ügyfélszolgálati telefonszámán lehet még részletesebben

tájékozódni a termék iránt: 06 36 ......

Remélem válaszom kielégítő az Ön számára.

Üdvözlettel:

T. B.

http://www.ossejt-terapia.hu/kerdesek_valaszok

Előzmény: Wormie (139)
ottofon Creative Commons License 2008.06.06 0 0 140
én mindenesetre rendeltem egy 60 db-os dozozzal. én magam és a szülei fogják tesztelni. mindhármunknak 20 évre visszamenőleg komoly leletei vannak betegségeiről. majd beszámolok ha érdekel valakit. nekem ennyit megér. Ha másért nem legalább az én 35ezer ft-om legyen mások tanulópénze! Úgy is felfogható hogy bevállalok egy ilyen kísérletet. Amúgy gerincvelő sérülésem van. Anyám művesét kapott, apám szívproblémákkal küzd.
Előzmény: Wormie (139)
Wormie Creative Commons License 2008.04.23 0 0 139

Te jó ég! Most látom én is.... :-(

Láttad nyomát a modistopikon? Ezt miért lehet megtenni???????

Csalás, kamu az egész!!! Ha kell, naponta be fogom írni!

És mindenki olvassa ezt!

http://szkeptikus.blog.hu/2007/07/05/rakot_okozhat_az_uj_magyar_ossejtkapszul

Előzmény: Wazull (137)
Wazull Creative Commons License 2008.04.21 0 0 138
Bocsi, helyesbitek. A hozzaszolasokat a moderator szedte ki, mert direkt reklamozas folyt, amit a szabalyzat tilt. A moderator igerete szerint azon hozzaszolasaim, amik onmagukban is allnak (nem tartalmazza a masik oldal reklamjainak a beidezeset), visszakerulhetnek a topicba.
Előzmény: Wazull (137)
Wazull Creative Commons License 2008.04.21 0 0 137
Az utobbi fel ev termese el lett tavolitva innen a topicbol. Miutan nem en szedettem ki, igy nyilvanvalo, hogy a "masik oldal". Az okok is nyilvanvaloak: egesz egyszeruen kenyelmetlenne valt szamukra az igazsag, hogy az altudomanyos dumaik mogott semmi valos dolog nincs, hogy az altaluk draga penzert arult "keszitmenyek" hatastalanok. Ez a kimoderaltatas gyakorlatilag feler egy beismeressel.
Meg egyszer, azt kernem: ne hagyjatok becsapni magatokat penzehes csalok altal.
ig0r Creative Commons License 2007.11.24 0 0 108
Én több mint fél éve szedem a készítményt dupla adagokban. A világon SEMMI hatás. :-(((((((
Wormie Creative Commons License 2007.10.28 0 0 107

Köszi a korrekciót. A fenébe... nem ellenőriztem, és az előző link ragadt ott a copypaste-ben. :-(

Röhejes volt, ahogy magyarázta, hogy a legfontosabb az, hogy egészségesek maradjunk. Vajon miért kell ehhez az ő csodakapszulája???? (költői kérdés....)

Nyilvánvalóan biznisz az egész, némi áltudományos dumával körítve. És sajnos ezt lehet ma Mo-on büntetlenül űzni. :-(((

Előzmény: Wazull (106)
Wazull Creative Commons License 2007.10.28 0 0 106
1. rossz linket adtal meg. A helyes link:
http://www.mtv.hu/videotar/?id=11714

2. persze hogy nincs kutatohatteruk. Erre kellettek volna a pecsiek.
Normalisan, ha van egy vegyulet amirol feltetelezik, hogy hatekony, azzal rengeteg kiserletet kell csinalni: megallapitani a hatekony es a toxikus dozist minimum. Tehat van egy hatas, amit megprobalnak karakterizalni.
A capaporcos Szabo ur az eppen forditva csinalta: osszemixelt par dolgot, es kitalalt melle egy hatast (illetve nem egyet, merthogy mindent gyogyit szerinte), amit megprobalt kiserletesen igazoltatni a pecsiekkel. Ez fabol vaskarika. Olyan mintha cukros vizet csinalnek, es azt mondanam hogy rakgyogyszer. Megfizetnek kutatokat, hogy igazoljak a nemletezo hatast, es tonna aranyert arulnam.

3. a becsapas nyilvanvalo, ezzel a keverekkel soha nem fog semmit gyogyitani. Ha valaki ezer forintert megveszi a hozzavalokat egy kilo csodaszerhez, abbol csinal hatvan adag X30 tablettat, aztan 2 millio forintert eladja. Ez benne az uzlet.
Előzmény: Wormie (105)
Wormie Creative Commons License 2007.10.27 0 0 105

Van újabb tv műsor is, a Szempont c. adásban volt erről szó tegnapelőtt:

http://www.mtv.hu/videotar/?id=8403

Kb. a 35. percnél kezdődik, kell egy kicsit gyorstekerni. :-)

Rövid erre vonatkozó hsz. a szkeptikus fórumról:

Érdemes megfigyelni két dolgot a felvételen:
- a Crystalnal készült képeken folyó lázas munka kizárólag a termékek kapszulázása, csomagolása. Kísérleti eszköz, mérőműszer egyik snitten sem látható, de ez nem meglepő, mert ilyen technikájuk nincs.
- A pécsiek az egyetemi botrány után már nem adták a nevüket és arcukat a dologhoz. Ez sem meglepő.

Előzmény: Wazull (99)
morte Creative Commons License 2007.10.27 0 0 104
Igen, köszönöm, ezeket mind ismertem, tudtam, én vmi gyógynövényes dologra gondoltam pluszban, amint írtad is, hogy vannak ilyen hatékony szerek. Nem kell, hogy kapcsolódjon a HC-hez.
Előzmény: Wazull (103)
Wazull Creative Commons License 2007.10.26 0 0 103
Hepatitis C-re nincs vedooltas, ellentetben az A-val meg a B-vel.
Igazabol az eletmodot jol beallitani ha valaki megfertozodott vele. Kerulni kell az alkoholt, meg azokat a gyogyszereket amik a majban bomlanak le (ez eleg nagy szam), hogy ne terhelje az ember a majat.
Van ahol interferon kurat hasznalnak pluszban, de nem tudom az nalunk Magyarorszagon mennyire hozzaferheto.
Előzmény: morte (102)
morte Creative Commons License 2007.10.26 0 0 102
Wazull, mint hozzáértő, tudsz-e ajánlani vmi valóban hatásos szert pl. hepa c-re, vagy vmi immunerősítőt, multivitamint, ilyesmit, amiről biztosan tudod, hogy hatékony?
köszi
Előzmény: Wazull (101)
Wazull Creative Commons License 2007.10.26 0 0 101
Nem tudom azok utan hogy lattad ezt a musort, meg leirtam mi a helyzet ezzel a varazskeverekkel, mit varsz meg?
Előzmény: #Simy# (100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!