Elnézést,hogy itt válaszolok,de a fórumon már nem kívánok írni. A turistákat nagyon jól felszerelt és luxuskörülményeket biztosító magánklinikára szállítják Tunéziában. Megtalálható minden olyan osztály a klinikákon,mint ami nálunk is van. Amennyiben szeretne erről bővebb felvilágosítást kapni, kérem vegye fel a kapcsolatot Dr Nour Ben Alival, aki magyarul beszélő orvos Tunéziában. Telefonszáma: +21621565656
Szeretném megkérdezni, hogy a Soussi Kórházban milyen körülmények vannak? Pár évvel ezelőtt nagyon beteg voltam kinn, érdekelne, hogy mi van ha ott kerül az ember kórházba.
Szia Angi! A segitséged szeretném kérni abban, hogy Hammametben ismered-e a Paradise Palace szállodát, mi a véleményed róla ? Az irodád utaztat az idén a szállodába?
Szia kékszemű! Igen! Voltunk velük teljesen véletlenül, mert szörfözve a neten találtam egy nagyon jó akciós utat náluk. Eddig csak nagy utazási irodával voltam, Európától-Afrikáig és már meg is szoktam, hogy beszedik a pénzemet, aztán felraknak a futószalagra! Na ennél az irodánál ez nem így van! Már a reptéren meglepetés ér, hogy az iroda tulajdonosa vár és minden fontos információval ellát. Mivel 14x voltam Afrikában ez számomra hihetetlennek tűnt. Aztán a kinti telepített idegenvezetőjük megint csak ámulatba ejtett. Elősször éreztem azt, hogy a pénz befizetése után is fontos vagyok nekik. Idén már Egyiptomba is utaztatnak, minden ismerősöm és persze mi is csak velük megyünk. Üdv: Kata
Magdusnak! Nagyon jól választottál! Mi tavaly voltunk a Karawanban, jól éreztük magunkat. Igaz június volt, a tenger is már elég meleg volt. Nagyon szép szobát kaptunk, 3. emeleten. A páratlan számúak néznek a tengerre. Az animátorok is aranyosak voltak, jó volt a hangulat. Mi is szeretnénk visszamenni, remélem sikerül az idén. A kaja is elfogadható volt, igaz a Riadh-ban (ahol azelőtt voltunk) nagyobb volt a választék, de itt is jól tudtunk lakni minden alkalommal. Ha még van kérdésed, szívesen válaszolok. Jó pihenést kívánok. Szia. Márti.