Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
Persze,majd a végén mindenki aláírta és megkérték P-nét,hogy ugyan juttassa mán el-jó kívánságaikkal és egyéb(a JELre vonatkozó pajzán) gondolataikkal együtt -Orbán Viktor őkegyelmességéhez,Magyarország öörkös miniszterelnökéhez, a haza összefoldozójához, a hazai borok nagy barátjához..
"Na, gyere, gyere szeress úgy kívánlak, A karodat tárd ki a szíved nem kell nekem. Egy ötletem van adjunk az erotikának, Mixelhetnél egy szexikoktélt nekem.
Ó.óóh Honky Tonk Woman (woman) Give me, give me, give me, Honky Tonk blues. "
Most jól kielemeztem. A képen három politikai transzparens, egy fidesz zászló, és egy, talán valamenniyre a témába vágó a/3-as lap, szép kézimunkat anáros kézírással.
Na, ha valakinek, akkor ennek a kék felsős nőnek/ férfinak egyáltalán nincs oka rettegni. Ha férfi, akkor azért, ha nő, akkor meg nem is kell magyaráznom. Lényeg, hogy kilobogtathatta végre a naftalint a zászlójából.
Nem szopatott le aranyos, mert én szó nélkül leharaptam volna azt a nemes testrészt, de anno a cucializmusban amikor én még leszopatható voltam, a rendőrök tényleg nem tettek ilyet. Másban utaztak.
És - nekem semmi bajom a vidéki tanárnőkkel, nagyon is hasznos tagjaik ők a társadalomnak, nagy szükség van rájuk.
KIvéve ha Jean D'Arc-nak képzelik magukat, és tüntetéseket szerveznek fekete csipkés felsőben "Rendőrök ne erőszakoljatok meg!" felkiáltással... olyankor eze a vidéki tanárnők hogy úgy mondjak röhejesekké válnak.
Ne terelj! Honnan tudod, hogy lányai vannak? És ha azt hiszi, hogy még jó nő, és azért retteg? Tudod vannak, akik nem tudnak méltósággal megöregedni. Gondolj Gábor Zsazsára. Ha itthon lenne, lehet, hogy ő is tüntetett volna.