Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 92
tekintsétek hősi halottatoknak!
Előzmény: elyühet (90)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 91
Hogy ezt mi a fenéből következtethetted le, az legyen a te titkod. Bár, elméletileg elfogadom, hogy mindenki úgy rombalhatja egyszeri (de számára tyúkszaros) életét, ahogy csak akarja! Csak azzal van problémám, hogy ez akarva/nem akarva a környezetük életét is befolyásolja s azt sem tudhatom, hogy mikor kerülök egy ilyen környezetbe! OK, hogy őket a saját életük/sorsuk hidegen hagyja, de én a magamét tekintve, engedelmeddel, nem vagyok ezen a véleményen! Ezért kell az életvitelük eme szeletét kifogásoljam, akárt tetszik neked/nektek, akár nem! 
Előzmény: elyühet (89)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.17 0 0 88

Jobbik eset. Ha Seduxenre ivott volna, 50%, hogy egyetlen túsz se élne már...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 87
Most mondta be a hiradó, hogy a széna téri rabló ittas is /bekábitószerezett is volt egyszerre!
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 86
Ha nincs senkinek a haverok közül, akkor beletelhet 1 órába is, főleg délutáni csúcsforgalomban. A díler sem tud repülni az álló kocsisorok fölött.:)
Előzmény: Mblazius (84)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 85
Tekintve, hogy csak a hülye gyerekek csinálják pont az ellenkezőjét annak, amit a náluk tapasztaltabbak ajánlanak, spongya rájuk! Ha szelektálják őket az autósok, pláne, hogy köztük is van bőven amelyik ezt még a gyalogosok számára zöld jelzésben is  szivesen megtenné! Pusztuljon a férgesse! nekem nem fáj. neked?
Előzmény: elyühet (81)
Mblazius Creative Commons License 2007.05.17 0 0 84
Szerinted aki akar az ma nem tud 10 percen belul hozza jutni a napi betevo jointjahoz??
Előzmény: te elhiszed amit írsz? (13)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.17 0 0 83

Ja, főleg mert egy korosztályt köteleztek rá...

De amíg nincs kötelezővé téve senkinek, addig gond sincs vele...

ÜdV

Előzmény: kalashnikitty (80)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 80
a manyupok irant is nagyobb lett az erdeklodes a vartnal....
Előzmény: Antisystem (75)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 79
senki nem allitotta, hogy te irtad...
Előzmény: elyühet (76)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 78
Nem lesz egy kicsit sok topic erről a témáról?
Előzmény: te elhiszed amit írsz? (-)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 77
persze, mi magyarok egesz europanal okosabbak vagyunk...
Előzmény: figyelem02 (73)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.17 0 0 75

Attól, ha alternatív lehetőségként megjelenik pár magánbiztosító, nem lesz ilyen hozadék. Az emberek legfeljebb pár százaléka fog érdeklődést mutatni irántuk, ha a jelenlegi lehetőség is marad. Márpedig jelenleg nem tudok más tervekről...

ÜdV

Előzmény: kalashnikitty (74)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 74
A/S a dolognak lesz egy hozadeka azert. az emberek rakenyszerulnek, hogy aldozzanak az egeszsegukre.
Előzmény: Antisystem (61)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 73
A nyugati metodikáról pedig annyit: ez itt agyarország. Itt minden másképpen van.
Előzmény: kalashnikitty (70)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 72
just for the log - amerikai haveromat mar pusztan azert magasabb kockazati kategoriaba soroltak mert ejtoernyozik.
Előzmény: kalashnikitty (68)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 71
Akkor szép meccs lesz, és nagyobb lesz a győzelmem értéke.:)
Előzmény: kalashnikitty (70)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 70
a biztosito meg hozza a profi metodikait nyugatrol, a tapasztalatait, meg miegymast. meg persze hordanyi jogasszal allsz majd szemben akik nagyon is jol ismerik majd a direkte szamukra megalkotott jogi kiskapukat.
Előzmény: figyelem02 (64)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 69
Eszi a fene, ti szivjátok konkrétan is, meg áttételesen is! Miből gondolod, hogy engem speciál érint a dolog? Dehát  ha ti azt gondoljátok, hogyha figyelmeztetlek rá, hogy ne menj át a piroson, s te mégis próbálgatod, azért én vagyok a felelős, mivel folyvást ellenreakciót váltottam ki belőletek a figyelmeztetésemmel, akkor OK, hadd ritkissanak az autósok! A ti bajotok! Mégcsak sajnálni sem tudlak érte benneteket! Önként, dalolva, választottatok magatoknak egy szelekciós hatást.  Semmiféle szükségetek nem volt rá!
Előzmény: elyühet (67)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 68
szerintem nem kene azert csusztatnod.
Előzmény: elyühet (62)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 65
Jó, jó, de valakit meggyőzni a legalizálás szükségességéről csak úgy lehet, ha: minimalizálod a veszélyt amit jelent, illetve ha ecseteled azt, hogy miért kell/jó füvezni. No ez már felhivás a táncra és buzditásnak is tekitnhető! A joint ajánlgatása/átadása meg pláne!
Előzmény: Antisystem (63)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 64
Nem nagyon okosnak, csak éppen annyira, hogy átverjem a biztosítót. Tele vagyok orvos barátokkal, én meg jogász vagyok. Szerintem együtt összehozzuk.:)   (ha még fogok akkor szívni)
Előzmény: kalashnikitty (60)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.17 0 0 63

Nézd, ez mindig jó kérdés, már hogy mennyire felelős a politizáló közszereplő az ő szavaiért, annak következményeiért.

... engem ugyebár felelőségre vonnak, nemde? 

Nem valószínű, ha nem volt a szavaidban közvetlen felhívás az öngyilkos cselekedetre.

hogy aki csak nézi/bámulja az is pszihológiai büntársnak tekinthető!

Ez egy nagy baromság volt akkor is, egy politikus böffentett ilyet, nincs bíró, aki eszerint itélne...

Hátmég ha pont buzditok is a tettre! Nos? 

Attól függ, mire buzdítsz. Ha arra, hogy most itt mindenki tekerjen egy jointot, és szívja el, akkor azért büntetőjogi felelősséged van. Ha arra, hogy harcoljon a dolog legalizálásáért, akkor meg állampolgári alapvető jogát gyakorolja.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (57)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.17 0 0 61

Na, többek között az ilyenekért is remélem, hogy marad lehetőségként legalább az OEP még nagyon hosszan-hosszan...

ÜdV

Előzmény: kalashnikitty (47)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 60
szerintem nagyon okosnak hiszed magad, de elverzel mint az osszes tobbi. a biztositonak ugyanis elemi erdeke, hogy bizony kiszurje az egeszsegrombolo eletmodot folytatokat.
Előzmény: figyelem02 (54)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 58
gondolod hogy a biztositonak erdeke a tenyleges kockazatelemzes helyett a szemuket becsukva meghajolni az aktualis trendi kampfok elott? szerintem nem allsz kapcsolatban maganbiztositokkal. hihetelenul alaposak.
Előzmény: elyühet (55)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 57
OK! Csak egyetlen problémám van az egésszel: a "marketingoló" vállal e valamiféle felelőséget prédikációinak esetleges következményeiért? Mert ha én kiállok egy csomó emberrel egy szikla/toronyház tetejére és elkezdek "marketingolni", hogy milyen bóditó és kellemes érzés lefele repülni s valamelyik idióta ezt szószerint véve leugrik, engem ugyebár felelőségre vonnak, nemde? Hiszen a tavaly ősztől hallani a tüntetések /randalirirozások ürügyén, hogy aki csak nézi/bámulja az is pszihológiai büntársnak tekinthető! Hátmég ha pont buzditok is a tettre! Nos? 
Előzmény: Antisystem (45)
te elhiszed amit írsz? Creative Commons License 2007.05.17 0 0 56

Igazad van.

Éppen elég az alkohol és a cigaretta.

Nem kell még a többi drogot is legalizálni.

Előzmény: Törölt nick (53)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 54
Szerintem meg fogom találni a módját.
Előzmény: kalashnikitty (52)
kalashnikitty Creative Commons License 2007.05.17 0 0 52
szeretned. a mukodesi koltseguk egy jelentos hanyadat a biztositasi csalok kiszuresere koltik - emogott komoly gazdasagi erdek all.
Előzmény: figyelem02 (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!