Hogy ezt mi a fenéből következtethetted le, az legyen a te titkod. Bár, elméletileg elfogadom, hogy mindenki úgy rombalhatja egyszeri (de számára tyúkszaros) életét, ahogy csak akarja! Csak azzal van problémám, hogy ez akarva/nem akarva a környezetük életét is befolyásolja s azt sem tudhatom, hogy mikor kerülök egy ilyen környezetbe! OK, hogy őket a saját életük/sorsuk hidegen hagyja, de én a magamét tekintve, engedelmeddel, nem vagyok ezen a véleményen! Ezért kell az életvitelük eme szeletét kifogásoljam, akárt tetszik neked/nektek, akár nem!
Tekintve, hogy csak a hülye gyerekek csinálják pont az ellenkezőjét annak, amit a náluk tapasztaltabbak ajánlanak, spongya rájuk! Ha szelektálják őket az autósok, pláne, hogy köztük is van bőven amelyik ezt még a gyalogosok számára zöld jelzésben is szivesen megtenné! Pusztuljon a férgesse! nekem nem fáj. neked?
Attól, ha alternatív lehetőségként megjelenik pár magánbiztosító, nem lesz ilyen hozadék. Az emberek legfeljebb pár százaléka fog érdeklődést mutatni irántuk, ha a jelenlegi lehetőség is marad. Márpedig jelenleg nem tudok más tervekről...
a biztosito meg hozza a profi metodikait nyugatrol, a tapasztalatait, meg miegymast. meg persze hordanyi jogasszal allsz majd szemben akik nagyon is jol ismerik majd a direkte szamukra megalkotott jogi kiskapukat.
Eszi a fene, ti szivjátok konkrétan is, meg áttételesen is! Miből gondolod, hogy engem speciál érint a dolog? Dehát ha ti azt gondoljátok, hogyha figyelmeztetlek rá, hogy ne menj át a piroson, s te mégis próbálgatod, azért én vagyok a felelős, mivel folyvást ellenreakciót váltottam ki belőletek a figyelmeztetésemmel, akkor OK, hadd ritkissanak az autósok! A ti bajotok! Mégcsak sajnálni sem tudlak érte benneteket! Önként, dalolva, választottatok magatoknak egy szelekciós hatást. Semmiféle szükségetek nem volt rá!
Jó, jó, de valakit meggyőzni a legalizálás szükségességéről csak úgy lehet, ha: minimalizálod a veszélyt amit jelent, illetve ha ecseteled azt, hogy miért kell/jó füvezni. No ez már felhivás a táncra és buzditásnak is tekitnhető! A joint ajánlgatása/átadása meg pláne!
Nem nagyon okosnak, csak éppen annyira, hogy átverjem a biztosítót. Tele vagyok orvos barátokkal, én meg jogász vagyok. Szerintem együtt összehozzuk.:) (ha még fogok akkor szívni)
Nézd, ez mindig jó kérdés, már hogy mennyire felelős a politizáló közszereplő az ő szavaiért, annak következményeiért.
... engem ugyebár felelőségre vonnak, nemde?
Nem valószínű, ha nem volt a szavaidban közvetlen felhívás az öngyilkos cselekedetre.
hogy aki csak nézi/bámulja az is pszihológiai büntársnak tekinthető!
Ez egy nagy baromság volt akkor is, egy politikus böffentett ilyet, nincs bíró, aki eszerint itélne...
Hátmég ha pont buzditok is a tettre! Nos?
Attól függ, mire buzdítsz. Ha arra, hogy most itt mindenki tekerjen egy jointot, és szívja el, akkor azért büntetőjogi felelősséged van. Ha arra, hogy harcoljon a dolog legalizálásáért, akkor meg állampolgári alapvető jogát gyakorolja.
szerintem nagyon okosnak hiszed magad, de elverzel mint az osszes tobbi. a biztositonak ugyanis elemi erdeke, hogy bizony kiszurje az egeszsegrombolo eletmodot folytatokat.
gondolod hogy a biztositonak erdeke a tenyleges kockazatelemzes helyett a szemuket becsukva meghajolni az aktualis trendi kampfok elott? szerintem nem allsz kapcsolatban maganbiztositokkal. hihetelenul alaposak.
OK! Csak egyetlen problémám van az egésszel: a "marketingoló" vállal e valamiféle felelőséget prédikációinak esetleges következményeiért? Mert ha én kiállok egy csomó emberrel egy szikla/toronyház tetejére és elkezdek "marketingolni", hogy milyen bóditó és kellemes érzés lefele repülni s valamelyik idióta ezt szószerint véve leugrik, engem ugyebár felelőségre vonnak, nemde? Hiszen a tavaly ősztől hallani a tüntetések /randalirirozások ürügyén, hogy aki csak nézi/bámulja az is pszihológiai büntársnak tekinthető! Hátmég ha pont buzditok is a tettre! Nos?